seydaferat hoşgeldin. gerçekten geç kalmışsın. neyse telafi edersin artık.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
seninkiler işini biliyor ekmek elden su gölden.nasıl rahat ediyorlar ya ben olsam gelinimle oğlumu rahat bırakırım sonuçta herkesin bi hayatı var.iyi bari adına sevindim benimkiler bu kış burda bakalım kazasız belasız dedikodusuz lafsız atlatırım inş. bide yaza bizi köye beklerler hıı zaten bütün kışburda olcaklar...Çok üzgünüm çoook
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis hemşo hoşgeldin aramıza gel sarılak şöyle biŞeniz
Heyyy ben burayı nası kaçırdımmmmmmmm kaydirigubbakcemile
Bendeee varımm bendeeee...
Maalatyaa Malatyaa bulunmaz eşinnn hey hey heyy :sm_cool: :lepi:
hepinizin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar.........
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis hemşo hoşgeldin aramıza gel sarılak şöyle biŞeniz
herkese iyi yılllarrr!!!nasıl geçti yılbaşı bakalımm??bizim arkadaşlarımız geldi.hep beraber oturduk.sizlerinde iyi geçmiştir inşallah.zekocum umarım çıkabilmişsinizdir dışarı.bu arada seydaferat hoşgeldin buyrunnnnnnnnn
buyursunlar efendim....nasıl verdin mi bari...bende başlamayı düşüyorumda bi yol göster.nabersiniz hemşolarım bayadır girmiyodum zayıflamayla bozdumkafayı onla uğraşıyorum onun dışında işsiz güçsüz devamgeçmişe bi göz atayım inşallah çok kaynatmadınız
merhaba kızlar bende malatyalıyım.şimdiden hoşbulduk.şu an malatyada yaşıyorum.
şöyle oldu canım eşimle dışarda buluştuk hani şu meşhur alış veriş merkezinde gerçekten çok hoş süslemişler...neyse içeri girdik sinemaya girelim dedik kapalı...8 de kapatıcaklarmış diye anons yaptılarbilmiyorumkismile benim kaderim:a015: ordan bakırköye gidelim dedi ertesi gün işe gidecek diye ben kıyamadım...eve gidelim güzel bi film alıp seyredelim dedik...ne bileyim ailesi ya kıyamadım görümcemdeydiler gittik gördük eniştesinin doğum günüydü zaten kutladık...öyle işte sonra eve geçtik.... anlarsın ya:kedi: öyle geçti işte kısmet zorlamanın anlamı yok diye düşündümzeko yılbaşında dışarı çıkabildinizmi?
kedine çok geçmiş olsun ablacım...eeee napalım sende benim gibi yeni yılda kendi kendine cebelleşmişin...bazen kendimi mutlu etmek için öyle zorluyorum ki...selam kızlar. uzun zamandır girememiştim. ama sayfalarda fazla ilerlememiş. yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum. bu aralar keyfim yoktu. öylesine girip çıktım. kedim biraz rahatsızlanmıştı. tabii ben deli oldum. veterinerimizi ikide bir aradım. neyse çok şükür birşeyi yokmuş. sadece midesini üşütmüş.tabii moralim çok bozulmuştu. muzurun gözünün içine bakıyorum. o kadar korumama rağmen üşüttü.
zekom yılbaşın nasıl geçti canım. benimki pek parlak değildi. dediğim gibi eşim 3 dü eve gelebildi. kızımda çocukluk arkadaşındaydı. ben yalnız oturdum. tv izleyim dedim, uyuyakalmışım. uyuyarak yeni yıla girecektim nerdeyse. zorlada olsa ayaklandım. kendime güzel bir sofra hazırladım. ama tek başınada olmuyor. sonra havai fişekleri izledim. yani kendimce birşeyler yapmaya çabaladım.
neyse 2009 daki olumsuzluklar 2010 da bizim peşimizi bırakır ümidindeyim. hepinize güzel bir yıl diliyorum.opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım aramıza.olumunekankayizsmilemerhaba kızlar bende malatyalıyım.şimdiden hoşbulduk.şu an malatyada yaşıyorum.
kızlarr nerelerdesinizz????forum cok sakin artıkk.nerde o eskii sohbetlerrrr :))) valla ben tüm gün evde pinekliyorum.İş ilanları araştır,kpss çalış falan zaman geçirmeye çalışıyorum. kafamçokkarıştı Allah'ım bitsin artık.Hayırlısıyla bi işe gireyim artıkk :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?