sinem nasılsın iyisindir işallah.
olmaz ama kabullenemiyorum ben benim ailem ona hep destek hep yardımcı olmaya çalışıyo onun ailesi ise hep çekmeye çalışıyo...oda bunu biliyo...çekemicem artık yeter hep alttan al nereye kadar...kimsenin kölesi değilim ben onun kahrını benden başkasıda çekmez zaten ona da söyledim.zeko canım sen öyle söylemesine bakma benimde eşim bana söyler bu kadar meraklıysan git gelme der.hatta gelirsen senden adisi yok der sonrada bana ben sen bırakırmıyım hiç der.hepsi aynı erkeklerin ya bende annemlere gitmek istediğimde hep kavga ile giderim daha geçen annenlerdeydin der.3 haftaya der öyle.kendi anneleri olunca değişiyor ama ah kadın olmak çok zor.
aynen katılıyorum canım saçma sapan olaylara kavga çıkartırlar haa bide ailesine köle olsan bile ne yaptın ki derler...iyi temennilerin için sağol canım inşallah dediğin gibi yeni yıl iyi gelir zira 2009 berbattı...ölümler,hastalıklar,sorunlar....Rabbim beterinden korusun yinede...herkese mrb!!nasılsınız ne var ne yok??zekocum ya yazdıklarını okudum valla çok üzüldüm.Ben bi türlü anlam veremiyorum bu türlü kavgalara. akannehir insanlar eşleriyle daha mantıklı olaylar yüzünden tartışırlar.bizde yok sen annene gitme ama benimkine köle ol durumları.neyse cnm inşallah herşey tatlıya bağlanır.Umarım bu üzücü günlerinin hepsiiiii geride kalır..yeni yıl sana çok mutluluk getirsin :Saruboceq: :Saruboceq:
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:Selam kızlar
Zeko çok sevindim annene gitmem eminim annenin yanında herşeyi unutmuşsundur
Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin :Saruboceq:
varınca çatalcaya yes havlıyo tabi yeskom dedim bi sevindi kerata...git annemlere haber ver diyorum hiç oralı olmuyo zili çalıyorum bozukmuş bilmiyodum tabi...bağırdım dünyanın en güzel sözünü en çok hak eden melek anneme...anneee dedim anne...öyle heyecanlamış sürprizimden yanakları al al olmuş koştu açtı bana kapıyı öptüm kokusunu çektim içime....şimdi içim öyle huzur doldu öyle relax oldum ki... çok mutluyum valla....firstlady ablacım malesef kafayı dinleme gibi bi lüksüm yok izin alamam alsamda bana damlarlar dinlenemem...yılbaşı izni var eğer gelmezlerse dinlenirim hele anama gidersemki zor tam süper olur...dinlenmeye değilde annemin yamacında olmaya ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?