gününüz aydın olsun hanımlar benimki pek parlağa benzemiyor bugün hani bi türlü çalışmadığım sınavım var kaynanam salı eşimin yiğeni cuma ameliyat oluyo bakmak için herkesin gözü üzerimde...arkadaşlar yani çile bülbülüm çile...:sinifsinif: bi müddet ortalıklarda olmaya bilirim beni özleyim ve sabırlı olmam için dua edin.bari fazla laf etmesinlerde hakkıyla yapayım diye:gitme:
zeko canım allah yardımcın olsun..kristaltane canım nasılsın?
iyiyim canım sen nasılsın?iiyim canım sen nasılsın
evet bende daha pazar günü gidebildim ama hastaydım nasıl gezdim hiç anlamadım.biterse süper olur eminim.Hafta sonunda malatya parka gittim tamamı bitmesede güzel olmuş.Koçtaş ve migros Ankaradakileri pek aratmayacak.Malatya için çok geç kalınmış böyle bi merkez için.Öbür merkezde sorunlarını halletsede 2011 de açılsa ne güzel olur.Malatyaya yakışır.
canım valla ne yapayım evdeyim kaynanam tam iyileşmedi ama iyi yinede ağrısı var hala.sen neler yapıyorsun ne zamandır görünmüyorsungünaydıın kızlar nasılsınız herkes ıyımı
yabangulum sen neler yaptın?kayınvalıden ıyılesmıstır artık heralde
ayy bu havalar benı cok sıkıyo öff ruhum daralıyo
Selam hemşolar nasılsınız
günaydıın kızlar nasılsınız herkes ıyımı
yabangulum sen neler yaptın?kayınvalıden ıyılesmıstır artık heralde
ayy bu havalar benı cok sıkıyo öff ruhum daralıyo
Bugün güzeldi hava biraz dışarı çıkabildik bizde kızımla.Senin doğumada az kaldı herhalde.Keyfini çıkar bu rahatlığın ablacım.Sonra çok koşturacaksın..
iyiyim canım sen nasılsın?
evet bende daha pazar günü gidebildim ama hastaydım nasıl gezdim hiç anlamadım.biterse süper olur eminim.
canım valla ne yapayım evdeyim kaynanam tam iyileşmedi ama iyi yinede ağrısı var hala.sen neler yapıyorsun ne zamandır görünmüyorsun
selam canım iyiyiz sen nasılsın?
herkese selam bende malatyalıyım yeni üye olduma.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?