Ayvalık inanki bende gelmeyi çok istiyordum bütün işlerimi ayarlamıştım ama bu nişan işiden dün haberim oldu. Daha önceden haberim olsaydı söylemezmiydi size mafoldumben
canım benim sesime bi sen ses vermişin amapatron gelince ben haliylen vınn:a015: ayrıca çok geçmiş olsun canım inş.Rabbim tez zamanda sana bana yabangülüme ve tüm isteyenlerin kucağında bi evlatdı nasip etsin...:Saruboceq: kızz ayvalık taze anne adayı Allah analı babalı güzel alın yazılı büyütmeyi nasip etsin inş.:ecrin_bebek: yaa size kötü haberim var benim kaynanamda gelemiyo toplantınıza çünkü ist geldi-tatlicadiarzu- maalesef bende anneme gidemicem off ya bişeyi çok isteyince niye olmuyo sinemle benim talihsizliğimiz üzerimizde:gitme:
Günaydın kızlar nasılsınız
Ayvalık Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım
Noa_21 çok geçmiş olsun canım
az kaldı abla ama gelen gıdende azalıyo:) neyse iki kişi olsada bulusacaz artık:)
geldımı balıkesırden mısafirlerin bende gelseydım sıze ya:umursamaz:
çok sağolun arkadaşlar.Allah herkese nasip etsin.bu arada ben ii bi doktor arıyorumda.fikri olan varsa sevinirim...
ya haftaya herkes için uygunsa haftaya alın buluşmayı yada buluşun nevar 15 gün sona gene buluşursunuz alla alla mado kaçmıyobi yere yıllardır orda
öpüyorumhepinizi
Yaa ben bu topiği yeni gördüm, benim güzel memleketimin güzel insanları ne olur resimleri koymayı ihmal etmeyin. Ben eğer orada olsaydım kesinlikle kaçırmazdım bu buluşmayı ama malesef çok uzaktayım :sinifsinif: Sabırsızlıkla bekliyorum resimleir ben doğum yapmadan ekleyin haa zemuszemus İnşaAllah bu ayın sonunda doğumum var dua edin...
canım benim sesime bi sen ses vermişin amapatron gelince ben haliylen vınn:a015: ayrıca çok geçmiş olsun canım inş.Rabbim tez zamanda sana bana yabangülüme ve tüm isteyenlerin kucağında bi evlatdı nasip etsin...:Saruboceq: kızz ayvalık taze anne adayı Allah analı babalı güzel alın yazılı büyütmeyi nasip etsin inş.:ecrin_bebek: yaa size kötü haberim var benim kaynanamda gelemiyo toplantınıza çünkü ist geldi-tatlicadiarzu- maalesef bende anneme gidemicem off ya bişeyi çok isteyince niye olmuyo sinemle benim talihsizliğimiz üzerimizde:gitme:
niye haftaya malatyayamı geliyon
sinem senin gelmeyeceğini bilseydik cumartesi yapardık kristaltanede gelirdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?