Malatya///44

Canım kaynanan peki sana ev işlerinde yardım ediyormu yada nebileyim zorluk falan çıkartıyormu
Niye sizde kalıyor başka kalacak çocukları yokmu?
Sonuçta sen çalışıyorsun

ya haftaya herkes için uygunsa haftaya alın buluşmayı yada buluşun nevar 15 gün sona gene buluşursunuz alla alla mado kaçmıyobi yere yıllardır orda
öpüyorumhepinizi

canım çok sağol.ya ben yeni yeni okuyorum bu forumu ya..senin kaynananlar ne kadar çok sende yavvv :))) maşallahhh kafamçokkarıştı

Günaydın kızlar nasılsınız
Ayvalık Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım
Noa_21 çok geçmiş olsun canım

canım sende cok sağol.Allah kimseye yaşatmasın..

Yaa ben bu topiği yeni gördüm, benim güzel memleketimin güzel insanları ne olur resimleri koymayı ihmal etmeyin. Ben eğer orada olsaydım kesinlikle kaçırmazdım bu buluşmayı ama malesef çok uzaktayım :sinifsinif: Sabırsızlıkla bekliyorum resimleir ben doğum yapmadan ekleyin haa zemuszemus ınşaAllah bu ayın sonunda doğumum var dua edin...

ay buluşmaya saatler kaldı. az kişi kaldınız. olsun az ve öz olur. sonrakine heveslenip gelenler çok olur. yediklerinizinde resmini çekin. iştahı açılır milletin. bence iyi bir espiri olur düşüncesindeyim. mekanın fotosunuda çekin. böylelikle malatyayı tanımış olsunlar. ay ne çok öneri getirdim.kaydirigubbakcemile3 şimdiden haberlerinizi bekliyorum. öpüyorum.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım.üzülme firstlayd ablamız gelir sizde olursunuz güzel bir buluşma yaparız.sanada allah kolaylık versin bir avazda kurtul işallah..:Saruboceq:

amin canım işallah en kısa zamanda rabbim müjdeyi vermeyi nasip eder hepimize..:ecrin_bebek::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…