Malatya///44

valla heralde siz buluşana kadar yaz gelir o zaman bende gelirim benide listeye yaz...zati siz buluşma yerini ayarlayana kadar bi sefer gittiğim malatyanında kurtu olurum kanımca...

tam dicektimki yeni biyermi açıldı orası neresi ben duymadım (çarşı moda diye biyer var hakketen istanbulda dedim malatya sosyeteyemi giriyo :roflol:) meyer çardıkaki mado olsun diomuş cancazım tabi kanalboyundaki yasak alanında gidilemiyo mecburen :roflol:

ben eminim senin dünya güzeli olduğuna ona şüphem yokta hiç anlam veremiyorum ben böle şeylere sen şimdi şelaleye gitmiyon ii güzelde o şelaledeki adamların senin gittiğin yerlere gitmesini nası engellicek herifin CADIARZUkafamçokkarıştı benim kuzenin eşi akşam kanalboyuna götürmüyomuş mesela niye dedim çakal varmış çukal varmış dedi ee o yanında ne halt ediyomuş çakal varsa dedim kol sepetimimiş erkek diye dolanmasınlar mademöle dedim aynen ilet dedim iletmiş nitekim götürüyomuş şimdi nadirde olsa erkekliğe şey sürmemek için :jeyyar::roflol:
ben gece onbirde evime giderdim ordan geçip yürüyerek hiçbişey görmedim duymadım zaten o sakınılan tiplerde biliyo eşek değilller kime karışılır kime karışılmaz sende eşine aynen böle ilet canım sölediklerini gerçi tanımıyo beni tınlayacağını sanmıyom ama umut bellimiolur :roflol:

canım bişey olacağından değilde işte bilmem artık..evet dünya güzeliyim ben hatta derecelerim var:roflol: :roflol: :roflol:erkek işte yaaaaaa:oklava:

valla heralde siz buluşana kadar yaz gelir o zaman bende gelirim benide listeye yaz...zati siz buluşma yerini ayarlayana kadar bi sefer gittiğim malatyanında kurtu olurum kanımca...

buluşuyok işte bacım 11 ekim allah allah:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

:roflol:opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanyerimseniben

tam dicektimki yeni biyermi açıldı orası neresi ben duymadım (çarşı moda diye biyer var hakketen istanbulda dedim malatya sosyeteyemi giriyo :roflol:) meyer çardıkaki mado olsun diomuş cancazım tabi kanalboyundaki yasak alanında gidilemiyo mecburen :roflol:

ben eminim senin dünya güzeli olduğuna ona şüphem yokta hiç anlam veremiyorum ben böle şeylere sen şimdi şelaleye gitmiyon ii güzelde o şelaledeki adamların senin gittiğin yerlere gitmesini nası engellicek herifin CADIARZUkafamçokkarıştı benim kuzenin eşi akşam kanalboyuna götürmüyomuş mesela niye dedim çakal varmış çukal varmış dedi ee o yanında ne halt ediyomuş çakal varsa dedim kol sepetimimiş erkek diye dolanmasınlar mademöle dedim aynen ilet dedim iletmiş nitekim götürüyomuş şimdi nadirde olsa erkekliğe şey sürmemek için :jeyyar::roflol:
ben gece onbirde evime giderdim ordan geçip yürüyerek hiçbişey görmedim duymadım zaten o sakınılan tiplerde biliyo eşek değilller kime karışılır kime karışılmaz sende eşine aynen böle ilet canım sölediklerini gerçi tanımıyo beni tınlayacağını sanmıyom ama umut bellimiolur :roflol:

canım çarşıdaki madoya dedi sinem..çardı ne kısss..

gidilecek yer seçeneği çok olduğu için karar vermekte zorlanıyoruz kızlar eğer herkese uygunsa 2 seçenek sunuyorum onların üstünde oylama yapalım en çok oy alan yerde buluşalım (benim bi arkadaşım da gelecek)
1.çarşıdaki mado
2.madonun az üstündeki karaözler
herkes tercihini yazsın

ay malatyalı herifleri o kadar kötülemeyin. bizimki ben gezeyim diye ne gerekiyorsa yapar. yeterki ben gezmek isteyeyim. bir tek makyajımla giyimime karışırdı gençken. şimdi makyaj yapmıyorum ve eşortmandan başka giyinmiyorum diye söyleniyor. giyin süslen diyor. eh yaşlandık nede olsa. kaydirigubbakcemile3
kızlar malatya herifleri iyidir. :lepi:

buluşma yapalım dedikten sonra topiği ziyaret eden malatyalılar gelmez oldu..malatyada yaşayanlar için diyorum.olsun bizde 4 kişi buluşuruz..

opuyorumnanaktan

hanki cafe söle bakim ablaya hepsini biliyo o kaydirigubbakcemile3 bi kere cahilliğimiz tuttu vefa pahalıdır dedik yanındakine oturduk yıllar önce iki çaya 5 lira verdik hala acısı içimdedir kaydirigubbakcemile3

naber fıstık ne zamandır görüşemiyoruz nasılsın Şeniz

saol tatlımm eyidir seni sormalı vala kısların buluşmak için
yazışmalarını okuyorom inş bu sefer anlaşdılar herhalin:Saruboceq: yaaaa malatya topiki
canlandı yaaaa:teytey:

merhaba kızlar nasılsınız görüşemiyoruz uzun zamandır demek 12 ekimde buluşuyorsunuz iyi valla hepinizi öpüyorum canlarım opuyorumnanaktan

hu malatyalı hanımlar neerdesiniz kız yoksam gizli gizli buluştunuz bize habermi vermiyonuzz:olmaz:ben bugün çok üzgünüm yaa annem malatyadan geldi teyzoşum sakaryaya gitti şimdi sevineyimmi üzüleyimmi napcam bilmiyorum:gitme:

Back