Malatya///44

evet görümcem sayılırsın 5 tane görümcem olacak sen 6. ol kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis delikafadulden :teytey: :teytey:hihoyyyt :sm_cool: kaydirigubbakcemile3olmammı:1hug:
canım şimci sen malatyayamı gelin gelecenyerimseniben

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis delikafadulden :teytey: :teytey:hihoyyyt :sm_cool: kaydirigubbakcemile3olmammı:1hug:
canım şimci sen malatyayamı gelin gelecenyerimseniben

yok canım belli değil daha işi nerde olursa orda yaşarız şuan dükkanı benim yaşadığım yerde sevgilim malatyalı eğer çok zor durumda kalırsak köye gideeriz diyorkaydirigubbakcemile3

Bende saf kan MALATYA'lıyım. Elhamdülillah birdaha doğsam yine MALATYA'lı olmak isterdim. Sohbet etmek istiyorum yokmu Malatya'lılar uyudunuzmu?

herkese günaydınnnn....
yinemi ya daha yeni gitmişlerdiakannehir[/QUOTE]

yaa yabangülüm hiç sorma bide sürekli meraklı gibi yazın köye gelin deyip durmuyo mu...sürekli dip dibe olalım ne öyle ya özlemeye fırsat vermiyolarki sağolsunlar...dr işi için gelecek inşallah tez giderler yoksa ben bu sınavdanda kalırım...

herkesin kadir gecesi mübarek olsun hanımlar...DıKKAT:dualarınızda zekoyu boş geçmeyin yabangülüm biliyon mu ben hala olmadım en son 7/8 olmuştum ne diyosun sence bugün test yapsam çıkar mı yoksa arife gününümü beklesem...ne bileyim mübarek gün hayırlısı derim yoksada üzülmem...gerçi hiç varmış gibi gelmiyo amma...

Back