Malatya///44

herkese günaydın...nasılsınız bakalım...ooo canel abla erkenciymiş...küçük gelin ve kız olmanın en güzel yanı ne biliyor musunuz...tatlı yapmıyorsunuz ve gezip çeşit çeşit tatlı yiyorsunuz...:dance: ama bide kötü yanı varki kimse kapınızı çalmıyor...:sinifsinif: neyse zaten eşimin tarafı abisinde toplanıyo hepsi aradan çıkıyo...inşallah amacım ilk gün herkesi bitirip kapağı babamların oraya atmak...gerçi yollar tam düzelmemiş ama biraz daha göremezsem tırlatıcamsenağlamadün eşim 1.gün herkese gideriz bi gün biz gezeriz son gün gideriz dedi çıldırdımÇok üzgünüm çoookdaha önce aklın nerdeydi ister gel ister gelme ben ilk gün akşamından gidicem dedim.anam gelince gitme diyosun şimdi yoklar götürmüyosun dedim:olmaz:sen görmüyosun diye bendemi görmücem dedim.:oklava: cins işte cins ne yapıp edip erken gitmeliyim kaynanamlar gelmeden yoksa:delphin:

bu erkekler çok bencil ya.sen ne et ne yap git :teselli:

selam kızlar ben geldim temizlik bitiit çok şükür az birşey kaldı halıları sercez çok yorulduk annemle beraber sizde durumlar nasıl bakalım bittimi temizlik

selam kızlar ben geldim temizlik bitiit çok şükür az birşey kaldı halıları sercez çok yorulduk annemle beraber sizde durumlar nasıl bakalım bittimi temizlik

dip köşe bitti ama haftalık temizlik için yarını bekliyom sil süpür toz al wc banyo balkon vs
bayram yemeğimi yaptımçokşükür dün 6 saat uğraşma sonucu içli köftelerim hazır vede nazır dolmamın sarmamın içi tamam bu gecede onları halledicem arefe günüde tatlı ki en sevmediğim kıısım o :1ninca: onuda yaparsam eyer şükür dicem:Saruboceq:
gıcığım ben bu bayram telaşına daha neara bulucamda kendime vakit ayrıcam hiç bilmiyorum ne güzel sizinki bitmiş

dip köşe bitti ama haftalık temizlik için yarını bekliyom sil süpür toz al wc banyo balkon vs
bayram yemeğimi yaptımçokşükür dün 6 saat uğraşma sonucu içli köftelerim hazır vede nazır dolmamın sarmamın içi tamam bu gecede onları halledicem arefe günüde tatlı ki en sevmediğim kıısım o :1ninca: onuda yaparsam eyer şükür dicem:Saruboceq:
gıcığım ben bu bayram telaşına daha neara bulucamda kendime vakit ayrıcam hiç bilmiyorum ne güzel sizinki bitmiş

ohhhh bitirmişsin işleri bacım köfteler dolmalar bayramda sendeyiz o zaman tatlıyıda hazırla yada ben gelirken getireyim sen zahmet etme

ooo içli köfte mii ben çok merak ediyorum tadını nasıl birşey acaba bana göndersenecokacimcoook cokacimcoook

ohhhh bitirmişsin işleri bacım köfteler dolmalar bayramda sendeyiz o zaman tatlıyıda hazırla yada ben gelirken getireyim sen zahmet etme
gel kıs hatta madem tatlıyı getirion zahmet etmim ben çok iyi olur iki kere ge kısskaydirigubbakcemile3 yok ya
yarın akşama kadar temizlik neseki yemeğim var sonrki günde zaten göz açıp kapayana kadar akşam oluyo memleketten yatılı misafirim gecek 3 gün yoksa heç içli köfte neyin uğraşmamvalla :kedi:

ooo içli köfte mii ben çok merak ediyorum tadını nasıl birşey acaba bana göndersenecokacimcoook cokacimcoook

nası ya hiç yemedinmi akannehir nerelisin sen yavrim nerde yaşin isviçredemi ge yedirim nan sevaptır :kedi:

selam kızlar bu aralar temizlik dışarı işleri, bilgisayara vaktim kalmıyor. aklımda sizde ama.opuyorumnanaktan

günaydın canım pek görünmüyon bu aralar.

bende no frostla uğrasıyorum bu aralar pek gıremedım ama aksam ruyamda senı gordumsırnaşık şey
bulusmusuz göya yanında bırı daha vardı sıyah uzun saclı cok guzeldın vallasengözlerimebaksanab
hayır olsun....
malatyada soğudu ben usumeye basladım...

günaydın zekonuz geldi...iyi valla işleri bitirmişiniz...ben yapmıştım ama malum bi daha üzerinden geçmem gerekecek...bide bugün aksi gibi hastalandım bizim çocuk işi yine suya düştü...neyse herşeyin hayırlısı...

newimage001ti1.jpg

Selam kızlar hepiniz ellerine sağlık eminim evleriniz mis gibi kokuyordur.
Size bişey itiraf ben temizlik falan yapmadım annem tek başına yaptı evin temizliğini ben çalışıyorum.
ınan akşam eve gittiğimde ayakta zor duruyorum :kedi:

merhaba kızlar nasılsınız özledim sizi kaç gündür açmıyorum nasılsınız neler yaptınız opuyorumnanaktan

hı bu arada kardelen hiç içli köfte yememiş bende bugün içli köfte yedim bilseydim seni çagırırdım canım ben çok seviyorum güzel bir yemek opuyorumnanaktan

Back