Malatya///44

yav nerdesiniz yoksa erkenden ibadete mi başladınız bak anca o zaman bişey demem...her geldiğimde yoksunuz yaa...

Günaydın kızlar nasılsınız
Herkesin Kadir Gecesi Mübarek Olsun
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
Zekocuğum hemen bir test alıp yapsana inşallah çifte bayram yaparsanız hayırlısı ile :Saruboceq:

millet günaydın!!gerçi pek günaydın kalmadı ama tünaydın o zaman :). ne var ne yok. herkesin kandili mübarek olsun.bir dua bin sevap getirsin hepimize inşallahhhh :Saruboceq:

Bende saf kan MALATYA'lıyım. Elhamdülillah birdaha doğsam yine MALATYA'lı olmak isterdim. Sohbet etmek istiyorum yokmu Malatya'lılar uyudunuzmu?
hoşgeldin canım.Şeniz Şeniz
herkesin kadir gecesi mübarek olsun hanımlar...DİKKAT:dualarınızda zekoyu boş geçmeyin yabangülüm biliyon mu ben hala olmadım en son 7/8 olmuştum ne diyosun sence bugün test yapsam çıkar mı yoksa arife gününümü beklesem...ne bileyim mübarek gün hayırlısı derim yoksada üzülmem...gerçi hiç varmış gibi gelmiyo amma...

delü kıssss ne bekliyon daha tabikide çıkar.ay hadi işallah ver müjdeyi bize.:Saruboceq:.bekleme yaptır kan testi varsa çıkar..

Günaydın kızlar nasılsınız
Herkesin Kadir Gecesi Mübarek Olsun
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
Zekocuğum hemen bir test alıp yapsana inşallah çifte bayram yaparsanız hayırlısı ile :Saruboceq:

millet günaydın!!gerçi pek günaydın kalmadı ama tünaydın o zaman :). ne var ne yok. herkesin kandili mübarek olsun.bir dua bin sevap getirsin hepimize inşallahhhh :Saruboceq:

hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar

sizinde kandiliniz mübarek olsun hemşolar.rabbim ne dileğiniz varsa nasip etsin işallahhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

sizinde kandiliniz mübarek olsun hemşolar.rabbim ne dileğiniz varsa nasip etsin işallahhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

amin amin amin Allah razı olsun
herkese hayırlı kandiller duanızda bu garibanıda unutmayın inşaallah

merhaba arkadaşlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun

hayırlı geceler bacılar bu mübarek gecede rabbim dualarımızı kabul etsin:Saruboceq:

Amin bacılar sizinde gönül muradınız olsun inşallah :Saruboceq:

herkese günaydın...ne yaptınız bakalım dün eşimin tarafı bendeydi güzel geçti ama başım davul gibi çocukların maşallahı var da...5 çocuk hepsi birbirini acıtma kızdırma derdinde...test işine gelince daha yaptırmadım benim gecikmelerim çok oluyo hatta bir iki ay olmadığımı biliyorum ya ondan umudum yok. kan testi değilde evde kendim test yapayım diyodum bende onda çıkmaz mı...eşim nedense hep ona yalan söylediğimi düşünüyoda nedense gözüyle görsünde rahat versin...

herkese günaydın...ne yaptınız bakalım dün eşimin tarafı bendeydi güzel geçti ama başım davul gibi çocukların maşallahı var da...5 çocuk hepsi birbirini acıtma kızdırma derdinde...test işine gelince daha yaptırmadım benim gecikmelerim çok oluyo hatta bir iki ay olmadığımı biliyorum ya ondan umudum yok. kan testi değilde evde kendim test yapayım diyodum bende onda çıkmaz mı...eşim nedense hep ona yalan söylediğimi düşünüyoda nedense gözüyle görsünde rahat versin...

günaydın zekocum nasılsın misafirin varmış bugünde benim eltim gelicek 4 çocuk napıcaz bilmiyorum:bbo: ewde kendinde yapabilirsin tabii ama doktora gitsen daha iyi deyilmi hem 2 ay olmuyorum bazen diosun eşim ona yalan söylüyorum sanıyo diosun o zaman oda gelsin doktora zaten erkek milleti böledir gel dersin gelmez sonrada sana inannmazbenneyaptımki

canım hadi hayırlı haberle gel işallah..:Saruboceq:

millet bugün burası ne kadar sakin.herkes işbaşında sanırım.temizlik bitmedi herhalde daha.havada ne tuhaf.bir açıp bir kapatıyor.bunaltıcı kafamçokkarıştı

herkese günaydın...nasılsınız bakalım...ooo canel abla erkenciymiş...küçük gelin ve kız olmanın en güzel yanı ne biliyor musunuz...tatlı yapmıyorsunuz ve gezip çeşit çeşit tatlı yiyorsunuz...:dance: ama bide kötü yanı varki kimse kapınızı çalmıyor...:sinifsinif: neyse zaten eşimin tarafı abisinde toplanıyo hepsi aradan çıkıyo...inşallah amacım ilk gün herkesi bitirip kapağı babamların oraya atmak...gerçi yollar tam düzelmemiş ama biraz daha göremezsem tırlatıcamsenağlamadün eşim 1.gün herkese gideriz bi gün biz gezeriz son gün gideriz dedi çıldırdımÇok üzgünüm çoookdaha önce aklın nerdeydi ister gel ister gelme ben ilk gün akşamından gidicem dedim.anam gelince gitme diyosun şimdi yoklar götürmüyosun dedim:olmaz:sen görmüyosun diye bendemi görmücem dedim.:oklava: cins işte cins ne yapıp edip erken gitmeliyim kaynanamlar gelmeden yoksa:delphin:

Back