Malatya///44

selam kızlar ben bugun biraz kötüyüm söylememem gereken şeyi söyledim çok pişman oldum inşALLAH bundan dolayı daha fazla pişman olmam ya niye söyledimki gerçi söylemem gerekiyordu ama kesin anlayacak benim söylediğimi söz verdiğim kişi gerçi ismini vermedim yemin ettim herşeyi söyledim ama isim vermem dedim mafoldumben

canım cok kotu bı sey soyledıgın bu kadar senı uzmus

arkadaslar evıme geldım ee nasılsınız bakalım
bulusmaya kımler katılıyor sımdı
nasıl tanıycaz bırbırımızı belkı ıçınızde bırbırını tanıyan varmı bılmıyorum ama evlımı coğunlukta bekarmı acaba yaslar nasıl ben merak etmeye basladım doğrusu

canım ne oldu hayırdır:uhm: :uhm::teselli:

canım hoşgeldin..yaşlar genelde genç canım:)))daha ayarlamadık erken diye..:kedi:

herkese merhabalar günaydınn kızlar nasılsınız benim bugün son günüm kızlar yarın işe başlıyorum bundan sonra daha az görüşecegiz maalesef opuyorumnanaktan
hayırlı olsun fıstık darısı başıma alkisalkisalkis
ne dedin kime dedin niye dedin madem dedin niye pişmansın hiçbişi anamadım:1ninca:

nacizane fikrim şudur bi yer belirlersiniz kk adına bi masa ayırtırsınız giden kk masası der geçer oturur arama tarama kaybolma telefon trafiğine gerek olmass:1closedeyes:

neyse ya sorunu az birşeyde olsa hallettik gibi birazcık rahatladım bencede yaş sınırı genç ama yaşın ne önemi var heralde en küçüğünüzde benim (19)

tünaydın kızlar. eeee ne zaman buluşuyorsunuz. yer ve tarih belli mi. izmirdeyim ama aklım sizde kaldı. malatyada olsaydım uçarak gelirdim. ama malatyaya geldiğimde bende mutlaka buluşma isterim.:lepi:vereliniortak

hmma.s sen çalışıyomusun canım
yok canım çalışmıyorum(
ay malatya nihayet buluşuyormuş. hadi kızlar bizde resimlerinizi görelim.opuyorumnanaktan
evet ablacım işallah nasipse bakalımsırnaşık şey
tünaydın kızlar. eeee ne zaman buluşuyorsunuz. yer ve tarih belli mi. izmirdeyim ama aklım sizde kaldı. malatyada olsaydım uçarak gelirdim. ama malatyaya geldiğimde bende mutlaka buluşma isterim.:lepi:vereliniortak

ablacım daha belli değil.bayram çıksın o zaman daha net olur.ama gerçekten sende olsaydın süper olurdu.neyse gelince işallah yaparız bi buluşmaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…