• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

Terbiyesiz memnun değilmisin benle aynı işyerinde çalışmaktan :mymeka:
küstüm sana :dilcikar:

oyyy kuzum benim nasıl memnun olmam senle aynı iş yerinde olmaktan iyiki tanımışım seni:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

iyigeceler09ix11ap0.gif

:)))) çok memnumum simdilik tek düşüncem var malatyaya gelin gidersem kayısı toplatırlar mı bana :)))))hihoyyythihoyyythihoyyyt

gülü seven dikenine katlanır artık:))) canım işallah çok çok mutlu olursunuz.eşin olacak kişinin kayısıları varmıymış,varsa bile gelinler pek elini atmazlar öyle:umursamaz:

Son düzenleme:
merhaba kızlar. geçmiş kandilinizi ancak kutluyabildim. çok yoğun koşturmalardayım bu günlerde. bugünde izmir buluşmamız vardı. bu koşturmalar beni çok yoruyor. delikafadulden opuyorumnanaktanyorgun düşüp erkendende yatıyorum. hepinizi öpüyorum.

merhaba kızlar. geçmiş kandilinizi ancak kutluyabildim. çok yoğun koşturmalardayım bu günlerde. bugünde izmir buluşmamız vardı. bu koşturmalar beni çok yoruyor. delikafadulden opuyorumnanaktanyorgun düşüp erkendende yatıyorum. hepinizi öpüyorum.

evet ablacım harika çıkmışsınız hepiniz.seni görmek daha güzel amaopuyorumnanaktan

sağol güzelim. bu ara koştur oraya koştur buraya yorgun düşüyorum. ama çok şükür ağzımızın tadı yerinde. kızikomda yanımda olunca değmeyin neşeme.opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar ben bugün katıldım aranıza ve bir malatyalı olarak bi merhaba demek istedim hepinize...

Back