- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.878
- 548
- Konu Sahibi begonvillll
Çok tatlısınız :) mor göz altı uyku beslenmeyle bir nebze azalır ama genetiktir pek değişmez, ışık dolgusu yaptırırdım ben olsam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzmanlık alanım geldiaslında sorunun sebebi makyaj yapmamız. Öyle alışıyoruz ki buna sanki makyajsız çirkiniz sanıyoruz.
Ben liseden beri aynı siz gibi en az bi kaşlarımı dolduruyorum(allahtan o yillarda dövme falan yaptırmamışım) çünkü çok cansız ve az duruyor-du ben tıraş bile ettim:)) ama noldu cok az değişti:) göz altlarım düzensiz uyku ve sigaraninda etkisiyle mosmor ve çökük ve bazen inanılmaz korkunç geliyor bana çünkü ben hep en iyi kapatıcıyla, kusursuz halini sevdim. Kendime kendi görüntüme yabancilastigimi hissettim ve tataa bir anda makyajı tamamen bıraktım.
Şimdi hiç kaş doldurmuyorum ilk zamanlar zordu ama sonra böyle de güzel gelmeye başladı, şimdi ise en güzeli böyle. Kapatıcıyı sadece şık şıkıdım bir yerlere giderken kullanıyorum. O aşık oldugum rimel ise bana hamalliktan baska birsey gibi görünmüyor ve çıkartması çok zor diye uygun far sürüp çıkıyorum.
Sadece makyaji bırakın ve kendi halinizi tanıyın. Güzel olduğunuzu ve makyajın aslında guzellestirmedigini göreceksiniz. Bende 3 ay aldı makyajsız kendimi beğenmem. Kimse doğal haliyle öyle örümcek bacağı kirpiklere, kalem kaşlara, al yanaklara sahip değil:)
Gerçekten güzelleştirmiyor. Yani banyo aynasında aman ne güzelim diyoruz ama ben dışarda gördüğüm hic bir fondotenli yüzü beğenmedim daha cok kötü duruyor. O rimelin kirpiklerde ki kalın, yapay, boyalı görüntüsü sanki pis gibi... fotoğrafta çok güzel belki, açıkçası ben pudra ve allik kokusuna hatta ruj kokusuna bayılıyorum sırf bu yüzden bazen kullanıyorum ama yüzde güzel durmuyor. Bu bir itiraftır.Makyaj aslında güzelleştirmiyor derken?
Gerçekten güzelleştirmiyor. Yani banyo aynasında aman ne güzelim diyoruz ama ben dışarda gördüğüm hic bir fondotenli yüzü beğenmedim daha cok kötü duruyor. O rimelin kirpiklerde ki kalın, yapay, boyalı görüntüsü sanki pis gibi... fotoğrafta çok güzel belki, açıkçası ben pudra ve allik kokusuna hatta ruj kokusuna bayılıyorum sırf bu yüzden bazen kullanıyorum ama yüzde güzel durmuyor. Bu bir itiraftır.
Hc hair care i desenize ben yeni aldim 2 gundur kullaniyorum diyebilirim ki bosu bosuna 300 400 lira estee lauder bilmemnelere vermisimAy çok tatlısınız ya
O değilde benimde gözaltlarım mor. Ne kullanıyorsunuz![]()
Sizin tarif ettiğiniz boya küpüne batmak, öylesi kötü durur o ayrı ama ustaca yapılan bi makyaj insanı net güzelleştirir. Hayatımda hiç allık, kapatıcı, eyeliner, pudra kullanmadım çünkü bunları yüzüme düzgün sürmeyi beceremiyorum keşke becerebilsem oysa ki, fezi altun makyajı yapardım kendime her günGerçekten güzelleştirmiyor. Yani banyo aynasında aman ne güzelim diyoruz ama ben dışarda gördüğüm hic bir fondotenli yüzü beğenmedim daha cok kötü duruyor. O rimelin kirpiklerde ki kalın, yapay, boyalı görüntüsü sanki pis gibi... fotoğrafta çok güzel belki, açıkçası ben pudra ve allik kokusuna hatta ruj kokusuna bayılıyorum sırf bu yüzden bazen kullanıyorum ama yüzde güzel durmuyor. Bu bir itiraftır.
Güzel makyajı severim ama eyelinerı kendine yakıştıran çok az hanım gördüm malesef. Ya panda gibi ya da aşkı memnu matmazel gibi geziyor millet. Bence sürülmese daha fresh bi görüntü oluyor.Bir ara eyeliner olmadan yaşayamam modundaydımne saçmaymış. Hala eyeliner çok yakışıyor evet ama resmen bağımlılık yapıyor meret.
Ya bebek gibi bir ciltte bile o fondöten iğrenç duruyor. Rimel zaten yakından bakınca kötü görüntü. Yani çok profesyonel makyaj da gördüm onlar biraz daha abartıyor. Ha ama şu paletli farları azıııcik parmak ucuna alıp yayarak sürenler var ona bayılıyorum yalan yok. Bana yakışmaz bence ama görmeyi sevdiğim ender makyaj tarzı.Sizin tarif ettiğiniz boya küpüne batmak, öylesi kötü durur o ayrı ama ustaca yapılan bi makyaj insanı net güzelleştirir. Hayatımda hiç allık, kapatıcı, eyeliner, pudra kullanmadım çünkü bunları yüzüme düzgün sürmeyi beceremiyorum keşke becerebilsem oysa ki, fezi altun makyajı yapardım kendime her gün
Hangi ürünü hc ninHc hair care i desenize ben yeni aldim 2 gundur kullaniyorum diyebilirim ki bosu bosuna 300 400 lira estee lauder bilmemnelere vermisim
Doğru abuk sabuk sürenler var ben de şahsen mükemmel sürüyorum demiyorum ama ne zaman sürsem iltifat alıyorum farklı kişilerden. Mod yükseliyor haliyleGüzel makyajı severim ama eyelinerı kendine yakıştıran çok az hanım gördüm malesef. Ya panda gibi ya da aşkı memnu matmazel gibi geziyor millet. Bence sürülmese daha fresh bi görüntü oluyor.
Hc nin gözaltı kremi. 99 tl fiyatı beyaz dışı. Tüp.Hangi ürünü hc nin
Ben de serumunu yeni bitirdim güzel
Fondoten bence de çok sürmek iyi değil, hele hele boyunla yüz arasında ton farkı olursa korkunçlu oluyor bildiğin. Bazıları göz makyajı kontur falan az ürünle güzel makyaj hileleri yapıyor ya onlara bayılıyorum ben deYa bebek gibi bir ciltte bile o fondöten iğrenç duruyor. Rimel zaten yakından bakınca kötü görüntü. Yani çok profesyonel makyaj da gördüm onlar biraz daha abartıyor. Ha ama şu paletli farları azıııcik parmak ucuna alıp yayarak sürenler var ona bayılıyorum yalan yok. Bana yakışmaz bence ama görmeyi sevdiğim ender makyaj tarzı.
Benim cildim o bebek gibi ciltlerden sayılır. Yani bu ara bozuldu adetim gecikti ondan mi bilmiyorum ama sivilce siyah nokta vs yok leke de yok zamaninda cunku tedavi görmüştüm hap falan sivilceler icin bence fondoten bende igrenc durmuyor çünkü soyle diyim sizin gordukleriniz maske gibi duruyor oksitleniyordur yanlış sürme tarzı. Yanlış uygulama mesela parmakla uygulama yüzünden olabilir. Bir de genelde renk secimi iyi yapılmayabilir,magaza ışıklarında sarı alt tonlu alınan bir fondoten ya da kapatici eve gelince bambaska bir renk cikabilir. Boyun beyaz,yüz sarı kotu duruyor. Bence makyaj yapmayı bilmeyenleri görüyor olabilirsinizYa bebek gibi bir ciltte bile o fondöten iğrenç duruyor. Rimel zaten yakından bakınca kötü görüntü. Yani çok profesyonel makyaj da gördüm onlar biraz daha abartıyor. Ha ama şu paletli farları azıııcik parmak ucuna alıp yayarak sürenler var ona bayılıyorum yalan yok. Bana yakışmaz bence ama görmeyi sevdiğim ender makyaj tarzı.
Hc iyi bir marka içerikleri güzel üstelik türk malı. Cyrene hc gibi üst kalitede yerli kozmetik markalarımızın olması çok hoşuma gidiyorHc nin gözaltı kremi. 99 tl fiyatı beyaz dışı. Tüp.