Su geçiren rimel kullanın, daha kolay temizlenir. Ben kirpiklerimi iki parmak arası ıslatıp hafif dokunuşlarla suyla temizliyorum. Yani kabası öyle gidiyor. Kirpik dökülmüyorRimel sürdüğümde bebak acıbademle siliyorum ama psmukds mutlaka kiprik oluyor ... Buda beni soğutuyor
Su geçiren rimel kullanın, daha kolay temizlenir. Ben kirpiklerimi iki parmak arası ıslatıp hafif dokunuşlarla suyla temizliyorum. Yani kabası öyle gidiyor. Kirpik dökülmüyor
Bu arada kirpik liftingde ekleme yapmıyorlar. Kendi kirpiklerini kıvırıyorlar, altı haftaya kadar kalıyor Ve doğal duruyor. Ben önce kirpiklerime serum kullandım, uzadılar sonrasında lifting yaptırdım
o ipek kirpik canimYa yaptıran arkadaşlar bana kızmasın ama o çok çirkin ya örümcek bacağı gibi. . Onu çıkarttıktan sonra kipriklerde zarar. Görüyormuş zaten kaynak saç gibi
Makyajlı kadına bakımlı mı diyorsunuz siz yani dış görünüş güzel görünüyor diye?
Sporunu yapmıyorsa
Sigara kullanıyorsa
Dengeli beslenmiyorsa
Konuşmasını bilmiyorsa
Günde iki litreden az su iciyorsa
Ve makyaj yapıp karşıma ben bakımlı olmayı seviyorum demesin kimse lütfen. Süsle bakımı karıştırmayalım.
Ayrıca ne pis insanlar gördüm o makyajın altında sabah uyanıp ağzının kenarındaki salya bile umrunda değil sigara yakıp gözünün capagina makyaj yapanlar biliyorum .. eve girince el yüz ayak yikamayan.lar. .. hangi bakım ??
Bugün hava almaya çıktım, herkes bakımlı makyajlı, Bi de kendime baktım tabi yalnız olurum makyajın m sini bilmem, artık güzel kadın çok fazla rekabet çok ya bakımlı olucam makyaj süs püs üstüne düşüncem, yada burda aile dostumuzun oğlu nu kafamdan atamıyorum diye habire milletin konusuna kaynak olucam ... Sizce ne yapmalıyım ...
Yani bence toplum kadınlarımız kendini paralıyor şu kalın kalın boya gibi duran kaş, ipek kirpik vs artık makyajı geçiyor zaten, hem hiç güzel durmuyor, hem pahalı hem de uğraştırıcı. Konu sahibesi rekabet var yazmış kimin için rekabet bu onu da anlamıyorum g.tlü göbekli murtazalar sanırsınız Adonis var
Yaaaa Murtaza linci yemeyiz umarım ama bayıldım yorumunuza :) Bencede makyajsız tenin o güzel ışıltısını hiçbir ürünle yakalayamayız. Zaten artık makyajı yok gibi, ojeyi ten rengi yapıyoruz ne gerek kaldı makyaja. Alman erkekler haklılar.Ben de kendi fikrimi yazayım
Bence bizim memlekette kadınlar bu işin b.kunu çıkardı
Her gün makyajlı gezen kadın batı Avrupa ülkelerinde göremezsiniz. Bu şekil olunca da erkeklerin gözüne makyaj yabancı geliyor. Benim tanıdığım Alman erkeklerin çoğu makyaj sevmiyor, yadırgıyor, yüze sıvanan boya olarak görüyor ve beğenmiyor sonuç olarak.
Yani bence toplum kadınlarımız kendini paralıyor şu kalın kalın boya gibi duran kaş, ipek kirpik vs artık makyajı geçiyor zaten, hem hiç güzel durmuyor, hem pahalı hem de uğraştırıcı. Konu sahibesi rekabet var yazmış kimin için rekabet bu onu da anlamıyorum g.tlü göbekli murtazalar sanırsınız Adonis var
Bugün hava almaya çıktım, herkes bakımlı makyajlı, Bi de kendime baktım tabi yalnız olurum makyajın m sini bilmem, artık güzel kadın çok fazla rekabet çok ya bakımlı olucam makyaj süs püs üstüne düşüncem, yada burda aile dostumuzun oğlu nu kafamdan atamıyorum diye habire milletin konusuna kaynak olucam ... Sizce ne yapmalıyım ...
Amaç kimseyi rencide etmek değil ama kendilerini bu yalana alistirmalarina üzülüyorum dün hastanede isim vardı yüzüğümu evde unutmuşum yanımdaki kız yaşımı evli olduğumu ve çocuğum olduğunu duyunca ağzı açık kaldı. Erkek arkadaşına sence kaç yaşındadır tahmin et dedi 21 en fazla 23 tür dedi kız arkadaşı da yaşımı medeni durumumu söyleyince o da çok şaşırdı demem o ki kendinize iyi bakın bunları duymak ayy ruhun taytin çok güzel siyah seni çok ince göstermiş sözlerinden daha çok iyi hissettiriyor.Bunu yazmak istemiyordum ama çok çok katılıyorum
Dün akşam dışarı çıktım gittiğim yerdeki tüm kadınlar koca popolu ve kalındı. Yanlış anlaşılmasın erkekler de keza, vücutları hiç iyi durumda değildi göbek fırlamış gitmiş. En sağlıklı beden benimkiydi ki ben de 30 yaşındayım yani 20liklere yazık sağlıklarını hiçe sayıyorlar sonra ilerleyen yaşlarda tonla sağlık problemi. İstediğin kadar saç baş makyaj leopar falan takıl olmamış bence. Kuaföre verecekleri parayla spor salonuna gitsinler sağlıklı beslensinler 100 kat daha iyi. 10 kilo fazlanız varsa makyaj yapınca makyajlı küpçük oluyorsunuz, bakımlı olmuyorsunuz
Gözümün önündeki görüntüyü ayıklıyamıyorum henüz o teknoloji yok, ayrıca size bakasım da yok.Rimel ve göz kaleminden ibaret makyajı bile ayda birkaç gün ancak yaparım onun dışında aynen evde nasılsa öyledir yüzüm saçlarım. Bana bakmak zorunda değilsiniz kafanızı çevirip başka şeylere bakabilirsiniz. Sonuçta sokağa sizin gözünüze hoş görüneyim diye çıkmıyorum. Topluma karşı tek sorumluluğum temiz olmak istersem pijama terlikle dolaşırım kime ne
Yok, aksine yanlış ifade etmedim tam da böyle düşünüyorum.Bir kadını dağınık şekilde zorunda olmadığınız için bütün kadınlar sizin karşınıza çıkarken bakımlı olmak zorunda mı?:))
Sanırım anlatmak istediğinizi yanlış cümle ile ifade ettiniz, aksini düşünmek istemiyorum:)
Yaw ben de geçen gün terminalde üniversite öğrencisi bir kızla yanyana oturdum. Bir poşet hamur yedi vallahi güle oynaya.Bunu yazmak istemiyordum ama çok çok katılıyorum
Dün akşam dışarı çıktım gittiğim yerdeki tüm kadınlar koca popolu ve kalındı. Yanlış anlaşılmasın erkekler de keza, vücutları hiç iyi durumda değildi göbek fırlamış gitmiş. En sağlıklı beden benimkiydi ki ben de 30 yaşındayım yani 20liklere yazık sağlıklarını hiçe sayıyorlar sonra ilerleyen yaşlarda tonla sağlık problemi. İstediğin kadar saç baş makyaj leopar falan takıl olmamış bence. Kuaföre verecekleri parayla spor salonuna gitsinler sağlıklı beslensinler 100 kat daha iyi. 10 kilo fazlanız varsa makyaj yapınca makyajlı küpçük oluyorsunuz, bakımlı olmuyorsunuz