Vay arkadaş,herkesin yüzü makyaj yapmadan da ışıl ışılmış.Sadece rumel,nemlendirici kullanandan geçilmiyorValla bir durumu da kendini övmeden yorum yapan üye sayımızda bir elin parmaklarını geçmiyor.
Her gün rimel kirpiklerine zarar vermiyormu ? Rimeli çıkartırken yapılan hareketler göz çevresini yıpratmıyormu sizce...
Rimel ve göz kaleminden ibaret makyajı bile ayda birkaç gün ancak yaparım onun dışında aynen evde nasılsa öyledir yüzüm saçlarım. Bana bakmak zorunda değilsiniz kafanızı çevirip başka şeylere bakabilirsiniz. Sonuçta sokağa sizin gözünüze hoş görüneyim diye çıkmıyorum. Topluma karşı tek sorumluluğum temiz olmak istersem pijama terlikle dolaşırım kime neMakyajsız dışarı adım atmayanlardanım.
Saçımı kuaför gibi kendim de yaptığımdan, at kuyruğu bile yapsam fönleyio yaparım.
Giyimim salaş causel, bu sebeple kendimi düzgün göstermeyi yüzüm ve saçımla yaparım.
Ben de öyle üstüne bir şey geçirip dışarı çıkanları anlamıyorum, başkası için değil kendiniz için biraz çaba lazım.
İlla benim gibi full makyaja gerek yok ama bir allık rimel ve parlatıcı gayet ferah bir görüntü oluşturuyor, saçları düzgünce toplamak da öyle.
Bunların hepsi 5 dk da biter.
Yanlış anlamayın ama evde oturur gibi dışarıda olanlara özensiz gözüyle bakıyorum.
Bir kadını dağınık şekilde görmek zorunda değilim, doğallıkmış bilmem neymiş umrumda değil.
Kadın birazcık derli toplu görünecek tabi erkek de öyle, nasıl pijamayla çıkmıyorsak dışarı haliniz evden farklı olmalı.
YenGEnC :) bu harika yaz aşkı kesinlikle çok büyük bir şans olmuş ve bu şans her kadinin yüzüne gülmez.Ne rekabeti ya? Ben yüzüm gözüm güneş alerjisiyle kabuk bağlamış, saçlarım sudan çıkıp yikanmamaktan düğüm düğüm olmuş ve ayaklarım adım atamaz - resmen Allah tarafından çarpılmış- haldeyken harika bir yaz aşkı yaşamıştım :)
Erkekler sizin sandığınız gibi rujdan rimelden anlayan insanlar değiller ki
Dogru diyorsun. Süsüne püsüne düşkün,her tür sivilcesine ayrı renk krem süren , vedalasirken ağladım/rimelim akti diye 'dahakaliteli kozmetik ürünü kullanmalisin' diyen bir terazi erkeğine de rastlamıştımYenGEnC :) bu harika yaz aşkı kesinlikle çok büyük bir şans olmuş ve bu şans her kadinin yüzüne gülmez.
Erkekler anlamaz mı? Rimeldir rujdur ojedir bunlarin ne oldugunu erkeklerden öğrenen kadınlar biliyorum :))
Şu inst. türedi türeyeli herkes her şeyi biliyor artik vesselam :)
Uzakk yerlerdeki ithal arkadaslar daha aciksözlü diyebiliriz ozaman :)Dogru diyorsun. Süsüne püsüne düşkün,her tür sivilcesine ayrı renk krem süren , vedalasirken ağladım/rimelim akti diye 'dahakaliteli kozmetik ürünü kullanmalisin' diyen bir terazi erkeğine de rastlamıştımama o uzak yerlerden ithaldi.
Hiç bizim türk erkeklerinde böyle bir şey görmedim.
Ayrıca aşk insanın karşısında parmak arası terlikle gittiği pazarda da çıkabilir ya,hayat sürprizlerle doluBence güzellikle alakası çok da yok, elektrikle alakası var bazı şeylerin...
Uzakk yerlerdeki ithal arkadaslar daha aciksözlü diyebiliriz ozaman :)
Bizim türk erkeklerinde neler görüyoruz neler.Anlatmaya baslasak dağa taşa sığmaz :))
Kadinlar duyduklarina,erkekler gördüklerine diyorlar ya doğru sanirim.Aslinda onlari en iyiye,en güzele alistiran yine biz kadinlariz..
Dışından etkilenmedikçe içe çok bakmiyorlar.Keşke bu kadar yüzeysel olmayabilselerdi.
"Hep seni sen oldugun icin kalbin icin seviyorumm" zihniyetli erkeklerin yaninda bakimli,güzel kadinlar görmeye basladikca inancim yok oldu bu samimi,dürüst(!) erkek cinslerine :)
Sonuc olarak önce (kendimiz) icin,(kendi) çizgimizi çok bozmadan bakimli ve güzel görünmek en güzeli sanırım..
Bilemeyecegim... Ben genelde tepeden tollik yaptığım saçlarla , bisiklet üstünde giderim buluşmalara.Çanta olarak rahat etmek için mor bel çantami takarım, yazın dizler çizik çizik... Siyah sürme cekmem ama güzel zincir tamir ederim,ellerim siyah siyah olur hep..Uzakk yerlerdeki ithal arkadaslar daha aciksözlü diyebiliriz ozaman :)
Bizim türk erkeklerinde neler görüyoruz neler.Anlatmaya baslasak dağa taşa sığmaz :))
Kadinlar duyduklarina,erkekler gördüklerine diyorlar ya doğru sanirim.Aslinda onlari en iyiye,en güzele alistiran yine biz kadinlariz..
Dışından etkilenmedikçe içe çok bakmiyorlar.Keşke bu kadar yüzeysel olmayabilselerdi.
"Hep seni sen oldugun icin kalbin icin seviyorumm" zihniyetli erkeklerin yaninda bakimli,güzel kadinlar görmeye basladikca inancim yok oldu bu samimi,dürüst(!) erkek cinslerine :)
Sonuc olarak önce (kendimiz) icin,(kendi) çizgimizi çok bozmadan bakimli ve güzel görünmek en güzeli sanırım..
Cok hoşsunuz :)Evet kesinlikle biziz buna alıştıran ,erkekleri.. ben esimi tanıdığımda gariban bir haldeydi beyaz bir kazak bir kot pantolon sonralarida hep esofman_tshortle gördüm ben klasik giyimi cok severim erkekte ama buna aşık oldum işte bende cok sekilciydim esimi tanımadan önce :/ aslinda biz kadınlarda dış görüntüye bakip sonra icini mi seviyoruz ne ?bende cok susluyum pullu,simli kiyafetler,leopar,makyaj,sari sac
Bazen spor kıyafetler beğeniyorum aslinda spor degil sade ve şık yok ya güzel degil alma bunu diyo makyaj yapinca hemen geliyor öpüyor sariliyor laf atiyor cicegimm güllü çiçek fıstık gibi kızsın gibi yalakaliklar yapiyor kendisi sanki cok cool takiliyor da bide benim sectigim bluze burun kiviriyor kara patlicaninsan anliyor tavirlarindan begendigini ogün. Yani evde temizlik yaparkende makyaj yapmıyoruz sonucta hehehe
Siz bu sekilde mutlu olup hissettirebiliyorsaniz karsinizdaki insana da geciyordur eminim ve dogalliginiz mutlaka karsi tarafin hosuna da gidiyordur.Aslinda makyajli olmakla bakimli olmayi karistiriyoruz.Yalnizca makyaj bakimli olmak icin bir kriter degildir tabiki.Bakimli bir cilt,kadinin en güzel makyajidir aslinda..Bilemeyecegim... Ben genelde tepeden tollik yaptığım saçlarla , bisiklet üstünde giderim buluşmalara.Çanta olarak rahat etmek için mor bel çantami takarım, yazın dizler çizik çizik... Siyah sürme cekmem ama güzel zincir tamir ederim,ellerim siyah siyah olur hep..
Saçlarımı sevgililerime boyatirim,
Hatta denize girip çıkıp sampuanlanmamaktan (kamp ortamı) düğüm düğüm olan saclarimi bir elinde krem bir elinde tarak, iki saat uğraşıp açardi bir zamanların erkek arkadasi :)
Bakım - makyaj ile mutlu ilişki arasında bağ kuramiyorum o yüzden...
Bir de şu var :) ne kadar makyaj yapsan fön çeksen de yataktan kalkinca adam orijinal seni görmeyecek mi? Ya da duştan çıkınca...ya da denizde güzelce yüzdükten sonra...
Nereye kadar maske edebilir ki bir insan kendini?
o zaman diger arkadaslarin dedigi gibi kirpik liftingi yaptirabilirsin kirpikleri besliyomuşRimel sürdüğümde bebak acıbademle siliyorum ama psmukds mutlaka kiprik oluyor ... Buda beni soğutuyor
o zaman diger arkadaslarin dedigi gibi kirpik liftingi yaptirabilirsin kirpikleri besliyomuş