- 6 Şubat 2018
- 11.201
- 14.568
Cok hoşsunuz :)
Ne yalan söyleyeyim bende kokoşum leopara bayilirim bilfiil gördügüm leopar ne varsa alirim yatak örtümden nevresimime kadar. :) Bilmiyorum ama seviyorum ve yakistiriyorum süsü,püsü,gösterisi kadina ben.Sadece abartili makyaj tercih etmem.Yüz hatlarini öldürmeyecek sekilde yapilan makyaj gayet cool,asil ve hoş görünüyor bence..
Erkekler böyledir makyaj yapmasan mi,onu giymesen mi,cok dikkat cekmiyor mu? Derler de derler ama bir yandan ilgilerini çeker ve beğenirler de..Çok az'ı partnerinin bakimli,güzel görünmesini ister,destekler ve dile getirir.Gizli kiskanclardir genelde köstek olurlar.Ama biz nasil mutluysak onlar da öyle mutlu olmaya calissinlar ne yapalim öyle değil mi? :)
Genel ev hali doğal olarak her daim zaten süssüz yalin görüyorlardir arada şaşırtmak iyidir.Sürekli kokoşlukta bayar.Sade şık da olunabilir pekala..
Her kadin güzeldir doğru giyim ve doğru makyajla.Bakimli olabiliyorsan hatta sifir makyajla da.
Sevdiği insani tabiki her türlü güzel görür insan ama buna dayanarak cok da salmamak gerekir.Sonucta iç seslerini duyamiyoruz. :)
Kararinda olup,nabza göre şerbet verebildikten sonra ilgisini her daim ayık tutmak mümkün olabilir diye düsünüyorum sevgili partnerlerimizin.. :)
Bende abartili makyaji tercih etmem. Aynıyız :) leoparr
Su söylediğiniz gizli kiskanclik olayina kesinlikle katılıyorum. Ben gecen sana kırmızı bir pardesü aldım 3 _4 kez giydim,daha sonralari evden cikarken tam onu giyecekken,esim bana aşkım su krem rengini giysene sana cok yakışıyor demeye basladi. O da eski bir kaban. Bende nesi guzel ya bunun yok giymicem dedim giymedim . Sonra bir kez daha aynısını söyledi. Bu defada neden onu hic giymiyorsun ki? Duruyor öylece dedi. Bilmem sevmiyorum ya onu falan dedim ama gercekten anlamadim
Sonra bir muhabbet oldu bikac gun sonra ben gezmiyorum tozmuyorum ya hep evdeyim gibi isyan ettim bana diyorki "Nereye gezcen yavrum? Sana bir kirmizi kaban aldım herkes sana bakmaya başladı " ben sooook . Ne alaka kim bakti dedim. Hakikaten farketmem boyle seyleri de. Bakiyorlarmis efendim. Sonuc kaban oylece duruyo simdi icime sinmiyor giymek ama giyerim yine galiba
Sıfır makyajla da bakimli olma konusuna kesinlikle katılıyorum. Saclar duzgun olursa cilt dinlenmis uyanırsan,guzel bir giyim çık evden. Tabi kaslar biyiklar alinmis olcak. Of en üşendiğim şey daha dogrusu biktim git gel kuafore