Evdeyken sürerim badem yağınıda dışarda süremem elim kolum rahat durmaz benim yüzüme gözüme bulaşır hep badem yağı :)canım badem yağı da inanılmaz güzel yapıyor, tek tek ayrık ve kalın kirpikler oluyor, kesinlikle tavsiye ederim. ıslak da yapıyor hem, hatta ben normal rimelden daha çok beğendim duruşunu. hem de bi yandan besler uzatır fena mı :)
ben biraz işin organikliğindeyim ondan şeffaf da olsa rimel sürmeme alternatifim varsa onu yapmayı tercih ediyorum.
bu blistex med plus renksiz mi, sevgilimin de dudakları çok çatlar ona da öneriyim bari:)
bu arada kendime lip balm yapıcam kafaya koydum youtubedan fln da baktım çok zor görünmüyor
tarifini paylaşıcam en kısa zamanda
bende avonun beyaz göz makyaj çıkarısından var, onu kullanıyorum göz makyajını çıkarmak için, sonra da sabunla yıkıyorum mis gibi çıkıyor.
son 1 yıldır baya ağladım.
yüz üstü yatmıyorum.
dolgu yaptıracak kadar büyük bir şey değiller şu an
neden sürülen şeylerle olmaz dedin anlayamadım
bir de şu bahsettiğiniz hap nedir bende öğrenmek istiyorum? sordum ama görmednz sanırım
lullyby ...modiodali asistanken kullanırız....zaten amfetamin gibi birşey.....uykunu kaçırır uyku düzensizliğine neden olur....algılamanın kalitesini arttırmıyor bence....ben denemek için concerta almıştım birgün....evet çok iyi konsantre oluyorsun ama ökuduklarının hepsinin beyinde karşılığı yok....bana öyle geldi....sen dediklerimi yap aradaki farkı anlayacaksın
kırmızı kore gingsengi tavsiye etmişlerdi....hatta babama gaziler derneğinden hediye getirilmiş...performansı arttırıyormuş..ama ben de mide bulantısı yaptı...o da bende işe yaramadı yani
Evdeyken sürerim badem yağınıda dışarda süremem elim kolum rahat durmaz benim yüzüme gözüme bulaşır hep badem yağı :)
Bu med plus renksiz bir şey renk vermiyor dudaklar çok hasarlı bile olsa çok kısa sürede geçiriyor kesinlikle kullanılmalı diye düşünüyorum :)Erkek arkadaşında rahatlıkla kullanabilir. Birde beyaz kutulu olanı var üzerinde kırmızı yazılı olanı var ismini unuttum şimdi onun kokusu çok daha güzel karamel gibi kokuyor oda çok güzel onarır dudakları ama med plus kadar hızlı değil... Bu üründe blistexin.
bu avonun makyaj temizleme kreminden bende almıştım ama benim gözlerimi acayip yaktı bende kuzenime verdim :) bu h20 dan çok memnunum :)
son 1 yıldır baya ağladım.
yüz üstü yatmıyorum.
dolgu yaptıracak kadar büyük bir şey değiller şu an
neden sürülen şeylerle olmaz dedin anlayamadım
bir de şu bahsettiğiniz hap nedir bende öğrenmek istiyorum? sordum ama görmednz sanırım
omega 3 ten bahsediyorduk....hani balıkyağında bulunan........vücudumuzdaki tüm hücrelerde temel yapitaşı olması gereken bir madde........inflamasyonu ve oksidasyonu önlüyor....bu madde vücudumuzda eksik olduğunda romatizmadan tut kalp hastalığına kadar her türlü dejeneratif olaya maruz kalırız..........bizler doğru dürüst balık yiyen insanlar değiliz....üstelik omega 3 yüksek ısıda bozulur......biz balıkları japonlar gibi de yemiyoruz ...tamamen pişiriyoruz.....herkesin alması gereken bir takviye
sürülen şeyler en fazla cildi besler çünkü
altına geçip de dolgunlaştırmaz,
içten beslenmen suyu eksik etmemen lazım en başta
göz altı yağ ve kas dokusu azaldığı için öyle bir görünüm oluyor bir de yanaklar sarkıyor yerçekimiden
bunu toparlamak için yüz hareketleri yapabilirsin anca
bahsettiğimiz hap Pepe açıklamış omega 3 balık yağı hapı
ilaç mı peki bu sizin kullandığınızın adını alabilir miyim.
dr. yazar mı
evet doğru söylüyorsun. suyu ve sebzeyi çok az tüketiyorum sadece etle aram çok iyi. ev arkadaşımda bayılıyor... o hazırlayıp yapıyor Allah tan yoksa hayatta uğraşamam
Yanlis anlamayin kimseye catmaya kavga cikarmaya niyetim yok sadece belirtmek istedim yaratmak ALLAHA mahsustur konu basliginizi degistirmenizi oneririm..
ben ateistim. sizin bana emir buyurmanızın mantığı nedir? bir de önermişsiniz. lütfen bir daha böyle saçma şeylerle konumu sabote etmeye kalkmayın.
ayrıca bölümün adı beni baştan YARATIN.
laf olsun diye yazılmış bir mesaj. aslında cevap yazmayacaktım. ama böyle saçma şeylerle başka şeyler yazılmasın diye yazdım.
ayrıca belki ben bir bilim insanıyım ve bişeyler yaratıyorum nereden biliyorsunuz? böyle her konuya dini karıştırmaya çalışanlar midemi bulandırıyor. sonra özgürlük diye konuşuluyor, nerede benim özgürlüğüm yazdığım kelimenin bile hesabını vermem bekleniyor, ona bile müdahale edilmeye çalışılıyor.
mesajı kibledim ama editörler yeterince dini göremediler heralde, daha ne kadar dini olacaksa acaba...
ben ateistim. sizin bana emir buyurmanızın mantığı nedir? bir de önermişsiniz. lütfen bir daha böyle saçma şeylerle konumu sabote etmeye kalkmayın.
ayrıca bölümün adı beni baştan YARATIN.
laf olsun diye yazılmış bir mesaj. aslında cevap yazmayacaktım. ama böyle saçma şeylerle başka şeyler yazılmasın diye yazdım.
ayrıca belki ben bir bilim insanıyım ve bişeyler yaratıyorum nereden biliyorsunuz? böyle her konuya dini karıştırmaya çalışanlar midemi bulandırıyor. sonra özgürlük diye konuşuluyor, nerede benim özgürlüğüm yazdığım kelimenin bile hesabını vermem bekleniyor, ona bile müdahale edilmeye çalışılıyor.
mesajı kibledim ama editörler yeterince dini göremediler heralde, daha ne kadar dini olacaksa acaba...
ya gerçekten başlığa bile karışılır olmuş hayret birşey ya... profilimden gördüm mesajınızı... gireyim bakayım dedim konuya... konu güzellikle ilgili... yaratma kelimesine bu kadar karşı çıkılıyorsa ohoooo....
bu arada ateist olduğunuzu yazmanıza bile gerek yok. kime ne... bu inanç konusunun bu kadar göstere göstere yaşanmasından da ben rahatsız oluyorum. inanç, insanın kendi içindedir, kendi içinde yaşamalıdır bana göre doğru ve samimi inanç budur.
Herkes kendi inancından sorumlu...Rahatsız olabilirsiniz ama bu şeyler hassas konulardır her zaman her yerde rahatsız olduğumuz şeyi söylersek vay halimize diye düşünüyorum kaldı ki burası imajla güzellikle ilgili bi bölüm bunu alakasız bi yerde alakasız bi şekilde söylemekte pek mantıklı değil...
ben konuyu uzatmak istemiyorum lutfen sizlerde uzatmayin,basligi okudum ve beni rahatsiz etti denk geldi soyledim baskasininda olsa yine soylerdim dahada cvp vermiyecegim kismeye dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar zaten banlanmak istemiyorum !
Doğrular ve yanlışlar kişiden kişiye değişir ki..
Ne tek bi doğru vardır ne de tek bi yanlış...
.
.
Konuya dönecek olursak şu yağ bezeleri için önerisi olan var mı ?:26: