- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada şu balık yağının hiçbir faydası yok, boşuna kullanıyorsunuz diyen bir dr çıkmıştı tvye.
Hani şu kanal d'de olan dr programı var ya, ona.
Boş yere alıyorsunuz diyordu adam.
Balık yağı fasa fisoymuş, balık yiyin diyordu.
Bu arada şu balık yağının hiçbir faydası yok, boşuna kullanıyorsunuz diyen bir dr çıkmıştı tvye.
Hani şu kanal d'de olan dr programı var ya, ona.
Boş yere alıyorsunuz diyordu adam.
Balık yağı fasa fisoymuş, balık yiyin diyordu.
her balıkta omega 3 yokki ....her doktotora inanmayın.....çünkü ilaç şirketleri finanse ediyor.......bırak cildi beynin bile %13 ünün omega 3 olması gerekiyor.......doğadaki oksidasyonu önleyen tek madde omega 3
İnandığımı söylemedim. Sadece drun dediğini paylaştım.
O dr omega3 o kadar az ki bunların içinde, o yüzden o hapları kullanmanız anlamsız dedi.
Yoksa omega 3 ün önemini hepimiz biliyoruz.
Konu o değil.
solgar 950 mg DHA EPA var gayet yüksek oranda ....yetişkin insan bir kapsül.....kalp hastalığı olanlar iki kapsül......romatoid artritte 9 mg a kadar çıkılabilir..........gayette piyasadaki haplar karşılıyor......istediğiniz kaynaktan bakabilirsiniz
bir doktor olarak bu konuda bilirkişi olduğumu düşünüyorum
ben kafama göre marincap başlamıştım,
solgar sanırım 3,6,9 kilo aldırır diye korktum açıkçası.
daha mi iyidir acep ondan mı kullansam ne dersin
sen kullanıyor musun Pepe?
pepecim dersi görünce atladım hemen :))Solgar omega3 950 mg......benimbahsettiğim............kilo aldırmaz......sen depoları doldurmak için ikiyle başla birkaç ay sonra bir e inersin.......birkaçayda bir biriki hafta kesmeyi unutma.......ben omega 3 e başladığımdan beri dersin başında saatlerce oturabiliyorum......düşün tüm hücrelerin yapıtaşında var
Solgar omega3 950 mg......benimbahsettiğim............kilo aldırmaz......sen depoları doldurmak için ikiyle başla birkaç ay sonra bir e inersin.......birkaçayda bir biriki hafta kesmeyi unutma.......ben omega 3 e başladığımdan beri dersin başında saatlerce oturabiliyorum......düşün tüm hücrelerin yapıtaşında var
göz altı çöküklüğüne bayadır kafamı takmıştım.
mor değiller ama yüzüm tombul olduğu için dolgun durmuyor. hatta ne zaman kapatıcı sürsem arkadaşlarım ailem anlamadıkları için sende bi güzellik var diyorlar. ya nasıl takmayım. kapatınca çöküklüğü bildiğin güzelleşiyorum
ben bir kaç araştırma yapmıştım aktarlar şunları önerdi
kayısı kremi
at kestanesi kremi öneriyor ama kimi kırışıklık kimi hemoraid için çıkıyor internetten baktığımda birebir bir şey bulamadım
ya da hücre yenileyici özelliği olan semo squaleneyi önerdiler
semo aklıma yatmış gibiydi ama bilemiyorum kızlar
Yanlis anlamayin kimseye catmaya kavga cikarmaya niyetim yok sadece belirtmek istedim yaratmak ALLAHA mahsustur konu basliginizi degistirmenizi oneririm..
ben de bu yaz dışarı çıkarken güneş kremi kullanmaya başladım ama kışın kullanmıyorum.
50 faktör çok olabilir bence 30 faktör yeterli diye düşünüyorum bir de yüz için olanlarından kullanırsan daha iyi olur.
bende güneş lekeleri olmuyor allahtan ki küçüklüğümden beri hep kabak gibi yatmışımdır güneşte lekem yok yani.
ama kendi rengim biraz koyulaştı bembeyazken artık biraz buğday tenli duruyorum.
benim gözlerimin altı da hafif çöküktür, ama bunu iyileştirmenin yolu sürülen şeylerle olmaz bence.
yüzüstü yatmamaya ağlamamaya çalış:))
bir de yüzyogası diye arat bak göz altı kaslarını çalıştıran hareketler yapıp toparlayabilirsin.
ya da dolgu malzemeleriyle dolduruyor dermatologlar onlara da başvurabilirsin çok rahatsız olursan.