neyseeeeeee.... bişey demiyorum artık bir daha böyle saçma şeylerle konu sabote edilmez umarım!
yağ bezelerine gelince.
bende çok çok minik göz altı-yanak sınırında var baya fazla.
önceleri kullandığım şeylerdendir diye düşündüm.
hatta bi süre hiçbirşey kullanmadım ama geçmedi.
şimdi nivea krem kullanıyorum ama krem sürdüğüm yerlerde değiller bunlar ben kazayağı olabilecek yerlere sürüyorum,
oysaki yağ bezeleri burnuma yakın yerdeler.
staj sırasında dermatoloji hocama sormuştum.
o da bana salisilik asit karışımı hazırlatmamı önerdi eczanede.
kullandım ama açıkçası geçirmedi, belki biraz azaltmıştır bilmiyorum.
ama çok yakıcı bir madde e göz altı da çok ince narin bir cilt baktım göz altlarım kurudu kırışmaya fln başladım ne kadar krem sürsem de
ben de bıraktım.
ama bunlar kolesterol yüksekliğinden de olabiliyor.
mesela sevgilim yüzüne hiçbirşey sürmez (erkek sonuçta ahaha) ama onda da var azda olsa.
bu konuda ben çare bulamadım açıkçası, çünkü kolesterolüm fln normaldi baktırdığımda.
ama göz altı peelingi yapılmadığı zaman oluyormuş bunlar. ben de duyunca oha dedim göz altı peelingi mi olur diye, ama televizyonda cilt bakımı izlemiştim kadının göz altlarına onlar için uygun bir peeling yaptılar mesela, sanırım böyle şeyler lazım
of bu güzellik çok zor iş ya.
makyajını ayrı çıkar göz makyajını ayrı, yüzünü yıka ama göz çevrene değirme, ama göz çevren için ayrı temizleyiciyle temizle, sonra cildi tonikle sonra göz altı kremi ayrı sür, cilt kremi ayrı, sivilcelerin varsa onlara ayrı krem sür. imdaaaaaat