fondoten kullanmıyorum sadece gece özel davetlerde vs.
ama goz cevreme kapatıcı suruyorum malesef buda zararlıdır herhalde
göz cevresını aydınlatmak ıcın ne yapılabılır kı? bitkisel pudralar felan mı almak lazım acaba
ama sen yağ bezesi yaptı demişsin belki problem gerçekten kremdendir, değiştirmeyi düşünüyorum zaten bu krem bitince değiştireyim.
vichy iyi bir marka bildiğim kadarıyla, hangi serisini önerirsin canım? benim karma bir cilt yapım var çok yağlı şeyleri cildim kaldırmıyor, ama kuru da aynı zamanda
makyajı severim özel günlerde çok da profesyonel yaparım beceririm yani, ama şu ara zaten işte çalışmıyorum, okulda kütüphanede çalışmak ve sevgilimle buluşmaktan ibaret hayatım dolayısıyla çok da yüklenmeye gerek olmadığını düşünüyorum, hatta işim varken de uygulamaya çalışıcam, akşam özel bi yere gidilir, doğumgünüdür, yemektir, düğündür, kutlamadır yapılır tabi ki ama hergün yapmanın çok anlamı yok bence, özellikle cilt makyajı, evet çok zor oldu bırakması liseden beri fondoten kullanırdım çünkü göz altı kapatıcısı da lisedeyken mecburen başlamıştım göz altlarım çok mordu herkes bana bişeyler mi kullanıyorsun (uyuşturucu gibi) demeye başlamıştı ben de moralim bozulup kullanmaya başladım, artık o kadar kötü değil göz altlarım torbalanmalar da vardı gençken artık yok nasıl yok oldular bi fikrim yok açıkçası
doğru söylüyorsun bana göz makyajı çok yakışır, yaptığım zaman göz makyajıma çok iltifat alırım
ama şansıma dudaklarım da baya dolgundur:) şimdi en kendini beğenen üye olmayayım ama enjeksiyon mu yaptırttın diyenler bile olmuştu, ben de dudak rengimi koyu yapıp kırmızı pembe gibi çarpıcı renkler seçip, biraz allık ve çıplak gözler tarzında bir makyaja kaydım. hem dengeli oluyor böyle. tabi tek derdim rujumu hemen yiyorumya da sevgilimin yanağına transfer ediyorum sonra sıfır makyaj gibi dolanıyorum
bende beyaz cilde bayılırım. Ama yaz kış güneş kremi kullanma taraftarı değilim. Çünkü içerisindeki kimyasal maddeler hem faktörü arttıkça artıyor hemde daha zararlı hale geliyor malesef. Ben şu anda yaşadığım yerde kışın neredeyse hiç direk güneş ışığı görmüyorum zaten. Ama yazın mutlaka 50 faktörlü güneş kremi hatta 50 plus yazanlardanöteki türlü zaten güneş lekeleri başlıyor yüzümde yine Hatta geçen yaz evden çıktığım toplasan 10 u geçmemiştir. Sadece bir arkadaşım geldiğinde onu hergün gezdirdik işte kalan kısmında sadece evdeydim zorunlu br iki markete felan gittim.
Vichy için eczaneye gittiğinde cildine uygun olan neyse verirler zaten. :)
Benim cildim çok kuru olduğu için ona uygun krem alıyorum.
Cilt tipin zor bir cilt tipi aslında. Hem sivilce yapan, hem de kuruyan cildi bilirim.
Benim de regl dönemlerimde sivilcem olur, o kısım yağlı gibi görünür ama bir yandan da aşırı kuruluk vardır. :s
Neyse ki yoğun yaşamıyorum bu ikili durumu. :/
Sivilce için dün elimdeki çay ağacı yağını kullandım. Ama hiçbir fikrim yoktu sivilcelere iyi geldiğinden. Yanık izim için önerildiğinden dolayı elimde vardı. Azıcık yüzüme süreyim dedim, bakalım nasıl bir etki yaratacak diye.
Hafiften yanma yapınca dedim ki demek bu yağ sivilceye iyi gelir, kurutur. Sabahına sivilcem söndü. :))
Sana da tavsiye ederim. Denemediysen , denemelisin.
Gül suyu sivilce yapmıştı bende de. Acıbadem sütü ve nivea ise yağ bezesi yaptı. Kullanmayı bırakınca geçtiler.
Benim de göz altı morluğum var ama çok değil. Uykusuz olduğumda daha belirgin oluyor.
Mecburen kapatmak zorunda kalıyorum. Pastelin kapatıcısını tavsiye ederim 2 numara iyi geldi bana.
Tenim beyaz. Mükemmel kapatmıyor ama iyi kapatıyor. Goldenlady markası da kapatmada iyidir.
Pastelin üstüne onu sürüyorum ben.
Yağ bezesi yapmıyor bunlar bende. Extreme diye bir marka yapmıştı.
Ama o kadar iyi kapatıyor ki yine alacağım onun concealerını.
Göz altının aydınlık olması taze bir görünüm katıyor, bu yüzden çok önemli kapatmak.
Dün makyaj yapacağım diye yazmıştım ama bugün yüzüme hiçbir şey sürmedim.
Makyajsızlığa alışınca makyaj yapmak cildime zarar verdiğimi düşündürüyor bana.
Halbuki hiç alakası yok, souçta iyi bir temizlik yaparım sonrasında ama elim gitmedi hiç pudraya. ::))
Sen de makyajsız dolaşmaya alışınca yapasın gelmeyecek herhalde.
Geçiş süreçleri zorlu oluyor.
çay ağacı yağını duymamıştım. iyi gibi geldi kulağa. imexin kremini kullanmayı düşündüm ama antibiyotikli imiş sürekli kullanırsam bu sefer de direnç kazanır diye düşündüm olduğu gibi bıraktım ben de.
benim sürüyle sivilcem çıkmıyor ama bi tane çıkıyorsa geçmesi uzun sürüyor, aslında beslenmede problemim var sanırım meyve hiç sevmiyorum ne yazık ki o yüzden sanırım a vitamini fln eksğim var galiba
çünkü multivitamin kullanınca cildim çok güzelleşiyor.
önerilerin için teşekkürler canım pastel ve goldenlady aklımda. ben de maybeline in 1 numarasını kullanıyorum arada gerektiği zamanlarda ya da çok uykusuzsam. sanırım bu yağ bezesi yapmıyor.
evet cilt tipim aşırı zor, yani diyelim hafif kurutucu ürünler kullanırsam hoop cildim gerilmeye başlıyor, hafif kırışmaya meyleniyor güldüğümde bile cildim geriliyor, yok fazla nemlendirirsem hooop bu sefer de ertesi gün bi bakıyorum sivilcelenmeye meylenmiş.
bu arada yanlış anlaşıldım sanırım benim makyaj yapmak istememe sebebim iyi temizlenmemesi değil, bütün gün yüzümde o malzemelerle durup cildimi yıpratmak istemiyorum, yaşlanıp kırışınca kapatırım elbet ama ne kadar geç olursa o kadar iyi diye düşünüyorum. bir de etrafımda doğal güzel imajı çizmek istiyorum, hani bilirsiniz kimileri hep güzeldir sonra bir denize gidersiniz tanıyamazsınız bile ne sorunlu cildi varmış dersiniz tanıyamazsınız hatta denize bile makyajlı gelir fln işte öyle olmak istemiyorum. gerçekten böyle bebek tenliler vardır ya onlardan olmak istiyorum
aslında bi arkadaşım çok akneliydi roacutanne kullandı, hatta şuan azıcık bi sivilce problemi olan arkadaşlarım bile roacutane kullanıyor, hepsinin de cildi bebek gibi oldu, ben de çok düşündüm, ama sonra vazgeçtim, belki fazla şüpheci yaklaşıyorum ama bikaç sivilce uğruna tüm vücudumu riske atacak birşeye girişmekten korktum. bu tip şeylerde aslında cesaretliyimdir ama buna cesaret edemedim işte.
Göz makyajını çıkarmak için bioderma sensibio H2O yu öneririm.
Dudaklarının kuruluğu içinde blistex med plus ı kesinlikle denemelisin. Kokusu biraz vikis gibi ama onun üzerine nemlendirici tanımıyorum ben. Seninde önceliğin dudak çatlaklarına son vermek ise bunu kesinlikle dene.
Ama evde olduğun sürece doğal bi bakım istersende bal sür.
Birde dışarı çıkarken kirpiklere badem yağı sürmek yerine renksiz rimel sürsen daha iyi olur kirpiklere ıslak bi görünüm veriyor ben onun duruşunuda çok severim.
canım cilt il ilgili konun ama benim de bir sorum var, saçların hızlı uzamasına ve güçlü olmasına yarayan bir yağ varmış.ARGAN YAĞI ( tabi saf, orjinal yağ)denilen.fiyatı 80 lira.çok önerdiler kuaförümde bana.bunu deneyip tecrübesi olan kızlar varsa paylaşabilirler mi?
johnson's baby pişik kremi cnm
....
benimse sevmediğim tarafı bi süreliğine insanın suratını bembeyaz yapması ben sevmiyorum bu durumu ama güzel nemlendiriyor.
fondoten kullanmıyorum sadece gece özel davetlerde vs.
ama goz cevreme kapatıcı suruyorum malesef buda zararlıdır herhalde
göz cevresını aydınlatmak ıcın ne yapılabılır kı? bitkisel pudralar felan mı almak lazım acaba
güzel bir topic
benim sivilce izlerim var maalesef ve hiçbir zaman da geçmeyecek.... cildim lekeli gibi duruyor bazen bebek gibi oluyor ama ... geçen gün gülsuyu da aldım fakat hangi ürünü nerde ne zaman kullanacağımı bilmiyorum.garnier 3 ü birarada kullanmıştım birkaç yıl önce acayip sivilce siyah nokta yapmıştı bıraktım.cildim karma cilt.
bana ne önerirsiniz kızlar?
valla pudrada cildi pürüsüzleştiriyor rengini açıyor:) pudranın içine hafif krem kıvamına gelene kadar limon sıkıp yüze sürülcek geceleri yarım saat sonra yıkancak ilk 3 yapmada yüzü yakma yada kaşındrma yapabiliyor ama sonraasında olmuyor:)
badem yağını rimel şişesine nekadar koydun? birde tatlı badem yağı deil mi ? marka olarak neyi tercih ettin:) yan etki olarak kirpkleri felan dökmesinde aman zaten çok az
Tonikte jel de değil canım sadece temizleme suyu.Ben yüzüme hiç bir şey sürmüyorum allık fondoten vs cildi erken yaşlandırıyor bence.Bir de ihtiyacım yok henüz makjaya.Sadece göz kalemi ve rimelsiz yapamıyorum.
Cildim mevsime göre değişiyor kışın kuru yazın yağlı.Biodermayı sabah akşam kullanıyorum.banyodan sonrada gül suyu sürüyorum çok iyi geliyor pamuk gibi oluyor
evet ben de sana katılıyorum, maskeler çok faydalı özellikle doğal olanlar hem zararsız da.Gercekten ve gercekten ise yariyor maskeler. Ben makyaj kullanmayi pek sevmem , sadece kalem surerim vede dudak koruyucu komiktir ama hic bir zaman fooundation ve pudra kullanamadim. Dogal maskelerde var bal, sut, yumurta aki..etc..ozellikle sut cildi SIKILASTIRIYOR. Herkese tavsiye
yaşlanmak istemiyorsan cildinle çok oynama derim.........şekeri kesmen çok önemli......balık yağına başla..........ve düzenli uyku
mümkün olduğunca insulin hormonun pik yapmasın.......
Güzel bir konu açmışsın ben fondoten bazen kullanırım pudra kulanmıyorum, ama benimde göz latlarım mor bu yüzden kapatıcısız hiçbirytere gitmem. akşam çıakrtırım ama hergün sürereim yani buna çare bulursan banada söyle
gözlükle gnelemsem neolcak gende mor sadce kızarıyorum. yarın çekip koyarım gözlerimi analrsın. annemdede avrdı geçti ben bi ara hiç birşey süremdim öylede geçmdi sigarandan dediler onuda bıraktım alkol deidler senedir ağzıma sürmedim ama olmuyor.. deniycem dedikleirni. çok stresliyim belkde ondan arttıbana iyi gelenler:
-8 saatlik erken yatılmış bir gece uykusu
-temizlenmiş cilt
-ağlamamak:))
-nivea aqua sensation: morluklara iyi geliyor k vitamini fln var içinde ama biraz yağ bezesi yaptığından şüpheleniyorum.
patates dilimleri koyduğum fln da oldu ama hep geçici çözüm sağlıyor, ama özel bir gün-gece için hazırlanıyorsanız vaktiniz varsa yapılabilir.
bir de ben güneşlenirken gözlükle güneşlenirdim göz altlarım beyaz kalırdı, hiç sürmeme gerek kalmazdı:)
biraz saçma bir çözüm ama yine de bir çözüm ahah:)