• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajsız da güzel olmak mümkün mü?

Mesela verdiğim örneklerde neslihan atagül makyajsız bile fotolarda çok canlı ve duru. Ten rengimden dolayı mı bilmiyorum ama ben çok solgun ve gösterişsiz duruyorum.

Makyaj yapmıyorum, hoşlanmıyorum ve yüzüm güzeldir
Yüzü güzel gösteren şey düzgün kaşlar, bakımlı cilt, bakımlı saç
Ünlülerin fotoğraflarına bakmayın pek hiç biri orjinal değil, mesela makyajsızdır ama estetiklidir ya da fotoğrafla oynannmıştır gibi

ben fazla make up kullanmam ama isim geregi bakimli olmak zorundayim.
1- cildinizi hep tertemiz olsun- bu sadece yikamakla olmaz. ben 6 haftada bir temizletiyorum.
2- kaliteli nemlendirici
3- kas ve kirpik boyasi, 4 haftada bir boyatiyorum
4- kirpik dalgasi, bunuda 4 haftada bir yaptiriyorum.
5- bakimli saclar- saclar bakimsiz olunca, yüz mermer gibi bile olsa görünüm facia oluyor
6- en en en en önemlisi saglikli beslenmek ve bol su icmek

ayrica makyajsiz güzel buldugunuz ünlüleri ben begnemedim mesela :/
Sevgili tulumbachen kirpik boyası ve kirpik dalgası işlemleri hakkındaki bilgilerinizi paylaşır mısınız?

Eskiden bende makyaj yapmadan çıkmazdım dışarı. Ama fondoten,allık değil göz kalemi,rimel sürerdim sadece. Sürmediğim zamanlarda eksiklik hissederdim.Şimdi hiçbiri yok. Zaten cildim temiz leke,sivilce vs yok. Bakımla makyajın alakası yok bana göre. Düzenli kaşlar ve saçlar yeterli.sen arkadaşlarını bırak,nasıl iyi hissediyorsan öyle yap. Ayrıca ünlülerin 0 makyajlı diye attığı fotolarda bile mutlaka gözlerde hafif birşeyleri oluyor onlara aldanma. Neslihanın göz altları,berenin karışık birbirine girmiş kaşları pekte güzel durmuyor.

Ben makyaj yapsamda biseye benzemiyorum, yapmasam korkar millet ayıptı r söylemesi cok cirkinim 😬

ben fazla make up kullanmam ama isim geregi bakimli olmak zorundayim.
1- cildinizi hep tertemiz olsun- bu sadece yikamakla olmaz. ben 6 haftada bir temizletiyorum.
2- kaliteli nemlendirici
3- kas ve kirpik boyasi, 4 haftada bir boyatiyorum
4- kirpik dalgasi, bunuda 4 haftada bir yaptiriyorum.
5- bakimli saclar- saclar bakimsiz olunca, yüz mermer gibi bile olsa görünüm facia oluyor
6- en en en en önemlisi saglikli beslenmek ve bol su icmek

ayrica makyajsiz güzel buldugunuz ünlüleri ben begnemedim mesela :/
Kaş ve kirpik boyasını bende biliyorumda bi alıo yapamadım 4 hafta kalıyor mu marka alabilirmiyim perma yaptırırken kirpiklere sürerim daha güxel olur ;)

Bende buğdayım sarı alt tonlulardan. Makyajsız evet hasta gibi duruyoruz. Fakat ben sabah ve akşam cildimi temizleyip yüzüme ışıltı ve canlılık veren bi nemlendiriciyle bu sıkıntıyı çözdüm. Çok nadir rimel kullanıyorum o kadarcık. Ama bakım çok önemli.

Kışları dermaroller, c vitamini hyüluronik asit serumları ve yine nemlendiriciye devam ediyorum. Yazları temizleme ve nemlendirici. Tabi ki yaz kış güneş kremi :)
Hangi markanin urunleri merak ettim :)

avene, jellian, activar, caudalie gibi markalar.. Çoğu reklama ihtiyaç duymayan kaliteli ürünler diyebilirim.
Avene in ürünlerine bende kefilim 🙋🏻‍♀️ Güneş kremini yıllardır kullanırım çok da memnunum cilt tonunu eşitliyor bb krem kullanmaya gerek kalmıyor.

Bence yaşla alakalı 20_25 yaşlarında makyajsız da çok güzeldim ama 30 dan sonra o zor biraz 😂

Avene in ürünlerine bende kefilim 🙋🏻‍♀️ Güneş kremini yıllardır kullanırım çok da memnunum cilt tonunu eşitliyor bb krem kullanmaya gerek kalmıyor.
Nemlendiricileri de çok hafif, dermokozmetik olduğu için ayrıca cezbetmişti beni, içerik olarak da güzel ürünler.

Sigara hic kullanmadım bol su içerim hatta yüzüme nemlendirici bile kullanmazdım ama şimdi artık marka falan bakmadan kullanıyorum nemlendirici yaş 38 oldu :)
Kaz ayaklarım çıktı da napalım artık bide tabi genetik faktörü var
Maşallahın var yüzünün abla :) en fazla 32 33 duruyorsun :) hiç makyaja bile gerek yok senin için. ben hiç su içemiyorum maalesef hafiften solgun bir yüzüm var, biraz su içsem seninki gibi canlanır sanırım.

Maşallahın var yüzünün abla :) en fazla 32 33 duruyorsun :) hiç makyaja bile gerek yok senin için. ben hiç su içemiyorum maalesef hafiften solgun bir yüzüm var, biraz su içsem seninki gibi canlanır sanırım.
Su zaten vucut icin çok önemli hele cilt için daha da önemli dıstan nemlendiriyoruz peki içten ;)

Su zaten vucut icin çok önemli hele cilt için daha da önemli dıstan nemlendiriyoruz peki içten :KK66:
bende günde 4 bazen 5 litre içiyorum ve faydasını da görüyorum, bi tanıdığım günde ya 1 ya 2 bardak su içiyormuş, cildinden o kadar belli ki aramızda 2 yaş olmasına rağmen kırışıkları 50 yaş civarı gibi duruyor cildi de kupkuru.. Bu arada hyuluronik asit kapsüllerini de öneririm bibicim, şu ağızdan alınanlardan inanılmaz etkili bi şey o da.

Back