- Emoji Skoru
- 12.263
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Ben icemedim,bileydim yüzüme surerdim. Attım gittiSoğuk sıkım buldum mu direk içiyordum ya yüzüme sürmek hiç aklıma gelmedi
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben icemedim,bileydim yüzüme surerdim. Attım gittiSoğuk sıkım buldum mu direk içiyordum ya yüzüme sürmek hiç aklıma gelmedi
Mesela verdiğim örneklerde neslihan atagül makyajsız bile fotolarda çok canlı ve duru. Ten rengimden dolayı mı bilmiyorum ama ben çok solgun ve gösterişsiz duruyorum.
Sevgili tulumbachen kirpik boyası ve kirpik dalgası işlemleri hakkındaki bilgilerinizi paylaşır mısınız?ben fazla make up kullanmam ama isim geregi bakimli olmak zorundayim.
1- cildinizi hep tertemiz olsun- bu sadece yikamakla olmaz. ben 6 haftada bir temizletiyorum.
2- kaliteli nemlendirici
3- kas ve kirpik boyasi, 4 haftada bir boyatiyorum
4- kirpik dalgasi, bunuda 4 haftada bir yaptiriyorum.
5- bakimli saclar- saclar bakimsiz olunca, yüz mermer gibi bile olsa görünüm facia oluyor
6- en en en en önemlisi saglikli beslenmek ve bol su icmek
ayrica makyajsiz güzel buldugunuz ünlüleri ben begnemedim mesela :/
Du bakayım soğuk sıkımsa bulayım tekrar. Lakin bulan kişi en son öğürerek içtiğimi gördüğünden ne alaka yine diye tepki gösterebilirBen icemedim,bileydim yüzüme surerdim. Attım gitti![]()
Tam tepki verecekken,yüzüme surecem,yüzüme de. Ben de babama bir basvurayum soğuk sikimsa bulgetir diyeyim.Du bakayım soğuk sıkımsa bulayım tekrar. Lakin bulan kişi en son öğürerek içtiğimi gördüğünden ne alaka yine diye tepki gösterebilir![]()
Kaş ve kirpik boyasını bende biliyorumda bi alıo yapamadım 4 hafta kalıyor mu marka alabilirmiyim perma yaptırırken kirpiklere sürerim daha güxel olurben fazla make up kullanmam ama isim geregi bakimli olmak zorundayim.
1- cildinizi hep tertemiz olsun- bu sadece yikamakla olmaz. ben 6 haftada bir temizletiyorum.
2- kaliteli nemlendirici
3- kas ve kirpik boyasi, 4 haftada bir boyatiyorum
4- kirpik dalgasi, bunuda 4 haftada bir yaptiriyorum.
5- bakimli saclar- saclar bakimsiz olunca, yüz mermer gibi bile olsa görünüm facia oluyor
6- en en en en önemlisi saglikli beslenmek ve bol su icmek
ayrica makyajsiz güzel buldugunuz ünlüleri ben begnemedim mesela :/
Hangi markanin urunleri merak ettim :)Bende buğdayım sarı alt tonlulardan. Makyajsız evet hasta gibi duruyoruz. Fakat ben sabah ve akşam cildimi temizleyip yüzüme ışıltı ve canlılık veren bi nemlendiriciyle bu sıkıntıyı çözdüm. Çok nadir rimel kullanıyorum o kadarcık. Ama bakım çok önemli.
Kışları dermaroller, c vitamini hyüluronik asit serumları ve yine nemlendiriciye devam ediyorum. Yazları temizleme ve nemlendirici. Tabi ki yaz kış güneş kremi :)
Evet onlardanŞu soğuk sıkım olanlardan mi?
avene, jellian, activar, caudalie gibi markalar.. Çoğu reklama ihtiyaç duymayan kaliteli ürünler diyebilirim.Hangi markanin urunleri merak ettim :)
Avene in ürünlerine bende kefilimavene, jellian, activar, caudalie gibi markalar.. Çoğu reklama ihtiyaç duymayan kaliteli ürünler diyebilirim.
Nemlendiricileri de çok hafif, dermokozmetik olduğu için ayrıca cezbetmişti beni, içerik olarak da güzel ürünler.Avene in ürünlerine bende kefilimGüneş kremini yıllardır kullanırım çok da memnunum cilt tonunu eşitliyor bb krem kullanmaya gerek kalmıyor.
Tamam,o iş ben de. Teşekkür canım benim.Evet onlardanbana fayda ediyo ben memnunum bir damlası yetiyo zaten
Maşallahın var yüzünün abla :) en fazla 32 33 duruyorsun :) hiç makyaja bile gerek yok senin için. ben hiç su içemiyorum maalesef hafiften solgun bir yüzüm var, biraz su içsem seninki gibi canlanır sanırım.Sigara hic kullanmadım bol su içerim hatta yüzüme nemlendirici bile kullanmazdım ama şimdi artık marka falan bakmadan kullanıyorum nemlendirici yaş 38 oldu :)
Kaz ayaklarım çıktı da napalım artık bide tabi genetik faktörü var
Su zaten vucut icin çok önemli hele cilt için daha da önemli dıstan nemlendiriyoruz peki içtenMaşallahın var yüzünün abla :) en fazla 32 33 duruyorsun :) hiç makyaja bile gerek yok senin için. ben hiç su içemiyorum maalesef hafiften solgun bir yüzüm var, biraz su içsem seninki gibi canlanır sanırım.
Tabiki öyle :) önerilerini dikkate alacağım teşekkür ederim :)Su zaten vucut icin çok önemli hele cilt için daha da önemli dıstan nemlendiriyoruz peki içten![]()
bende günde 4 bazen 5 litre içiyorum ve faydasını da görüyorum, bi tanıdığım günde ya 1 ya 2 bardak su içiyormuş, cildinden o kadar belli ki aramızda 2 yaş olmasına rağmen kırışıkları 50 yaş civarı gibi duruyor cildi de kupkuru.. Bu arada hyuluronik asit kapsüllerini de öneririm bibicim, şu ağızdan alınanlardan inanılmaz etkili bi şey o da.Su zaten vucut icin çok önemli hele cilt için daha da önemli dıstan nemlendiriyoruz peki içten![]()