• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajsız da güzel olmak mümkün mü?

Yaa benim de elim hep eyelinere gidiyor, cilt bakımı yaptırıyor onlar ondan öyle tabi botoks estetik dolgu falan da var. Bide makyaj beni çok değiştiriyor neden acep

Yorumlardan anladım ki bu nemlendiriciler sadece bana özel sivilceler hortlatıyor. Moralimi bozuyor bu durum. Gece nemlendirip, sabah bebek bebek gibi kalkayım diye ne zaman sürsem yüzümün en olmayacak yerinde sivilce pörtlüyor. Üstelik sivilcelerden kurtulmak için hap kullanıp aylarca kan verdim. Ama geri dönüyorlar bu sayede.
Cilt tipinize uygun kullanırsanız sivilce yapma ihtimali düşer. Misal karma-yağlı ciltlisiniz, ama kuru ciltler için olan nemlendirici kullandınız. Kuru ciltler için daha fazla nemlendirme özelliği olan yağlar ve içerikler olduğu için kuru cildi nemlendirirken sizinkinde sivilce yapar😊

Ben de makyajsiz duramayanlardanim yanaklarim kendiliginden elmacikli kemikli yuzum ama bir goz altim var morluk o kdr yorgun bitkin bir ifade birakiyor ki kirpiklerimin ve kaşlarimin acik renk olmasiyla hic yoklarmis gb 😑 o yuzden duramiyorim her kapatici da olmuuor artk bekle ki indirime grsn bnde dogal.guzel gorunmek istiyorum 🤧

Kirpiklerim uzun ama karşıya doğru yani asla kıvrılmıyor kıvrılsa bile öyle kalmıyor hemen iniveriyor çok gürler sanırım. Kirpik perması hakkında bilginiz var mı?
Evet var görümceme düzenli yaptırııyorum benimde baya kirpiğim var ama düz bunu yapınca 1 ay gibi bir süre kalkık duruyorlar ve rımele hiç gerek olmuyor ben aliexpressden almıstım seti videolara bakarak yaptık şimdi artık alıştı ciddi güzel oluyor ;) sen bi güzellik merkezinde yaptır ilk olarak bence çok efsane oluyor

Makyajsız doğal görünüm güzeldir evet ama makyajlı hal çok daha başka bence. Abartılı makyajı sevmem ama yerine göre dozunda yapıldığında çok da şahane oluyor( üst üste kapatıcılar, pudralar , kontürler vs bunları kastetmiyorum. Belki profesyonel ellerde bunlar da güzeldir ama birçok kadın palyaçoya dönüyor 😂)

Makyajsız güzel değil estetiksiz güzel nasıl olunur olmalı bence evet doğa harikası hiç estetiksiz güzel kadınlar var fakat bence onlar uzaylı:))şaka bir yana makyajsız güzeliğin sırrı doldurulmuş dudaklar yaptırılmış kaşlar düzeltrilmiş burunlar ve yanaklarla mümkün tabi bunun çenesi var alın var kulak var oralara girmiyorum bile:))özeti seni olduğun gibi güzel görmüyorsa gözler ya onların gözü bozuk ya sen yanlış insanlarlasın.

Nemlendirici markasını özelden yazar mısınız?
aslında yazarım ama kullandığım ürünler biraz pahalı, bana iyi gelen size gelmeyebilir, haliyle bi sürü para verip alıp sonra bu bana yaramadı diye kulaklarımın çınlatılmasını istemem :)) en güzeli bi cildiye uzmanına görünüp öyle karar verin.

Cilt yapınıza, dokunuza baksın ki ona göre bi araştırma içine girin derim. Kullandığınız ürün sizde alerjik etki yapabilir veya cildinizde hassaslaşmaya sebep olabilir.

Tavsiyem şu olabilir sadece içeriği doğal veya doğala yakın ürünler seçin parfüm gibi alerjenler ve petrol ve türevi maddeler içermesin.

1. Permasız
2.permalı
3.permalı rımelli
Bu baya önce yaptığı en son yaptığımız çok daha güzel oldu ;) zamanla kirpiklerde alışıyor galiba kıvrılmaya

Eklentiler

• 20180221_033224.jpg
    20180221_033224.jpg
    163,3 KB · Görüntüleme: 355
Kizlar aranızda çörekotu yağını cildine uygulayan var mı ..ben yarı ıslak cildime uyguluyorum hem güzel nemlendiriyo hem de cilt rengini guzellestiriyo yaa eşim bile farketti sen iyice guzellestin beni yaslandirdin diyo 😂

Makyaj yapmayı sevmiyorum, yaparsam bir allık ,ruj, rimel. İnstaya falan foto atınca arkadaşlarım bu ne güzellik ve özgüven makyajsız atıyorsun derler. Benim için önemli olan cildimin bakımlı ve sağlıklı olması. En güzel makyaj bu.makyajla kapatacak bir kusurun olmaması .

1. Permasız
2.permalı
3.permalı rımelli
Bu baya önce yaptığı en son yaptığımız çok daha güzel oldu :KK66: zamanla kirpiklerde alışıyor galiba kıvrılmaya
bibicim çok seksisin şuh şuh bakıyorsun :KK8: nasıl memnun musun? Kirpiklerinde dökülme v.s oldu mu? Kirpiklerim uzun fakat pırasa püskülü gibi hiç kıvrımı yok, zaten o da olsa rimel de almıycam artık :))

Saç rengini teninizi canlandıracak şekilde degistirip ,göz kalemi ve allikla yüzünüzü de renklendirebilirsiniz.Ben de kendimde makyaji sevmem etrafimdakilerin makyajiyla da ilgilenmem kolay kolay ama bazilari cidden abartiyor fondoten vs. Ve şunu da belirtmeden gecemeyecegim birde o fondotenli yuzleriyle yanak yanaga öpüşüp sariliyorlarya ben cok rahatsiz oluyorum mesela bundan.Yuzume asla boyle seyler surmem sureni de anlayamiyorum.Sadece arada bir göz kalemi kullaniyorum cevremden de olumsuz bir yorum almadim ,alsamda ben boyle mutluyum bana gore tum kadınlar o zararli makyaj urunlerinden uzak durmali yada en aza indirmeli.Bence siz de nasil kendinizi iyi hissediyorsaniz oyle yapin.

Merhaba hanımlar aslında büyük bir dert mi bilemiyorum ama fikirlerinizi almak istedim. Ben makyaj yapmayı çok sevmeyen biriyim aslında seviyorum ama makyajsız doğal yüzler daha çok ilgimi çekiyor. Eskiden pek makyaj yapmazdım arkadaşlarım hep makyaj yapmamı tavsiye ederdi çünkü makyajla bakımlı olmayı aynı kefeye koyuyorlar. Yüzümde hiç leke sivilce yok fakat pek beyaz tenli değilim koyu buğday gibi ve sarı alt tonlu sanırım emin değilim. Gözlerim kahverengi yani yüzüm güzel aslında ama belirgin bir özelliğim yok dudaklarım normal boyutta. Sürekli eyeliner kullanmaya başladım öbür türlü ölü balık gibi bakıyorsun çok ifadesizsin diyorlar. Mesela makyajsız da güzel olan ünlülere gıpta ediyorum Neslihan Atagül,Beren Saat falan. Sizce güzellik ve bakım makyajla doğru orantılı mıdır? Makyajsız da fresh ve duru bir görünüm nasıl kazanabilirim? Özellikle eyeliner takıntımdan kurtulmak istiyorum..

Merhaba

Başlığa istinaden bence mümkün :)
Klasik ama, beslenme de bol yeşillik ve yoğurdu çok tüketmek bence kesinlikle cilde ışıltı veriyor.
Sigara kullanıyormuşsunuz, sigara cilt rengini sarartıyor :( belki dengelemek için beslenmenize daha cok dikkat etmeniz gerekir.

Aslında şanslısınız cildinizde sorun yokmuş. Cilt bakım rutininize c vitamini içeren bir serum eklerseniz cildiniz daha ışıltılı ve diri duracaktır.
Peeling olarak da laktik asit, azelaik asit yada mandelik asit içeren bir kimyasal peeling ürünü kullanırsanız cildinizdeki ölü deriler hafifce soyulacak alttan daha temiz ve canlı deri gelecektir. Bu bahsettigim asitler çok nazik, cilt yüzeyindeki ölü derileri atan cilde çok faydalı içerikler. Bence bir araştırın :)

Yüz ve göz şeklinize en uygun kaş modelini bulmak da bence cok önemli ve yüzü çok değiştiriyor.
Aynı şekilde parlak saçlarda hiç makyaj yapılmamıs olsa bile bende bakımlı kadın izlenimi uyandırıyor.

Özetle eğer cilt ışıltılı ise, kaşlar iyi alınmışsa saçlar bakımlı ise makyaj olmasa bile bence duru bir görüntü yakalanır.

Ben olamıyorum.
Sadece uyandığım an 0 makyajım ve aynaya bakınca kendime "Geçmiş olsun." diyesim geliyor öyle solgunum.

Göz kalemim ve diplinerım olmadan uyanmıyorum resmen. Günlük rutinimin ilk parçası yüzünü yıka, kara kalem çalışmasına başla... :KK45:

Merhaba

Başlığa istinaden bence mümkün :)
Klasik ama, beslenme de bol yeşillik ve yoğurdu çok tüketmek bence kesinlikle cilde ışıltı veriyor.
Sigara kullanıyormuşsunuz, sigara cilt rengini sarartıyor :( belki dengelemek için beslenmenize daha cok dikkat etmeniz gerekir.

Aslında şanslısınız cildinizde sorun yokmuş. Cilt bakım rutininize c vitamini içeren bir serum eklerseniz cildiniz daha ışıltılı ve diri duracaktır.
Peeling olarak da laktik asit, azelaik asit yada mandelik asit içeren bir kimyasal peeling ürünü kullanırsanız cildinizdeki ölü deriler hafifce soyulacak alttan daha temiz ve canlı deri gelecektir. Bu bahsettigim asitler çok nazik, cilt yüzeyindeki ölü derileri atan cilde çok faydalı içerikler. Bence bir araştırın :)

Yüz ve göz şeklinize en uygun kaş modelini bulmak da bence cok önemli ve yüzü çok değiştiriyor.
Aynı şekilde parlak saçlarda hiç makyaj yapılmamıs olsa bile bende bakımlı kadın izlenimi uyandırıyor.

Özetle eğer cilt ışıltılı ise, kaşlar iyi alınmışsa saçlar bakımlı ise makyaj olmasa bile bence duru bir görüntü yakalanır.
Cilt rengi açmak mümkün müdür peki yoksa imkanı yok mu

Başlığa cevap olarak evet mümkündür. Ancak, işin şu kısmı var. Makyajla her zaman daha güzel olunacaktır.
Temiz, ışıltılı, bebek poposu cildimiz varsa bile makyaj yapıp az olan kusurları da gizleyince efsane oluruz.
O nedenle makyajlı ve makyajsız hali kıyaslamak bana doğru gelmiyor. Makyaj kusurları örtmek, güzel olanları öne çıkarmaktır. Düzgün yapılan bir makyaj her zaman bu yarışmayı kazanır. Verdiğiniz örneklerinde makyajlı ve makyajsız hallerine bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Back