• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajsız da güzel olmak mümkün mü?

Siz kendinizi nasıl beğeniyorsanız öyle olun başkalarının dediklerine bakmayın onları ilgilendirmez. Sivilcesiz pürüzsüz bir cildinizin olması sizin şansınız. Temiz duru bir ciltten güzeli yok. Ama güneş koruyucu kullanmayı ihmal etmeyin.

Merhaba Kızlar,
Makyajsız güzellik artık mümkün değil. Çünkü makyaj o kadar standart hale geldi ki, doğal güzellik anlayışı diye bi şe kalmadı. Evden dışarı çöpü dökmeye çıksak biri görür mü acaba diye makyaj yapıyoruz. Doğal güzellik anlayışının bozulmasına biz sebep olduk.

ben sadece ruj sürüyorum. hiç fondötenim olmadı. özel günlerde de allık, göz kalemi.

Makyaj yapmıyorum ama ışıltılı bir cilt benimde hoşuma gidiyor. Son zamanlarda ışıltılı makyaj bazı kullanıyorum sadece verdiği parlaklık güzel. Birde kahverengi göz kalemi ve dudak rengi ruj. Bunları yapmak bile iyi hissettiriyor kendimi. İlerleyen zamanda göz altı kapatıcısına da geçmek istiyorum😊

Güneş koruyucu sivilce yapıyorsa yağ bazlı temizleyiciyle temizleyip öyle jellerle yıkayın bir de. Ya da komedojenik olmayan bir yağla önce çözdürün. Örn argan, kuşburnu gibi. Hindistan cevizi komedojenik. Onu kullanmayın. Ben böyle çözüm buldum.

Valla bana da makyaj yapmayınca iş yerinde hasta mısın diye sorardı müdürümüz, sinir olurdum. Ama eşim makyaj yapmamı sevmiyor, doğal daha güzel diyor. Bence göreceli bir durum.

Makyajsız guzel olmakta mümkün bence
Zaten makyaj aadece Bakımlı durmanızı daha şıkır şıkır görünmemizi sağlıyor.
Eğer bir kadın güzel değilse ben makyajla güzel olunacağına inanmıyorum pek.

Yüzümü şampuanla yıkıyorum her gün banyo yaparken. Ne siyah ne gözenek. Oh mis

Merhaba Kızlar,
Makyajsız güzellik artık mümkün değil. Çünkü makyaj o kadar standart hale geldi ki, doğal güzellik anlayışı diye bi şe kalmadı. Evden dışarı çöpü dökmeye çıksak biri görür mü acaba diye makyaj yapıyoruz. Doğal güzellik anlayışının bozulmasına biz sebep olduk.
Ne alaka yahu. Nesne makyajsız güzel olunmasın. Kendimi övmeyeyim ama makyajla iğrenç birşeye dönüyorum. Makyajsız çok çok daha güzelim. Bu kişinin öz bakımıyla alakalı, yüzü temizse, sivilce siyah noktası lekesi vs yoksa ve eeenn önemlisi bol bol su tüketiyorsa cilt makyaj yapmışcasına güzel oluyor zaten.

Merhaba hanımlar aslında büyük bir dert mi bilemiyorum ama fikirlerinizi almak istedim. Ben makyaj yapmayı çok sevmeyen biriyim aslında seviyorum ama makyajsız doğal yüzler daha çok ilgimi çekiyor. Eskiden pek makyaj yapmazdım arkadaşlarım hep makyaj yapmamı tavsiye ederdi çünkü makyajla bakımlı olmayı aynı kefeye koyuyorlar. Yüzümde hiç leke sivilce yok fakat pek beyaz tenli değilim koyu buğday gibi ve sarı alt tonlu sanırım emin değilim. Gözlerim kahverengi yani yüzüm güzel aslında ama belirgin bir özelliğim yok dudaklarım normal boyutta. Sürekli eyeliner kullanmaya başladım öbür türlü ölü balık gibi bakıyorsun çok ifadesizsin diyorlar. Mesela makyajsız da güzel olan ünlülere gıpta ediyorum Neslihan Atagül,Beren Saat falan. Sizce güzellik ve bakım makyajla doğru orantılı mıdır? Makyajsız da fresh ve duru bir görünüm nasıl kazanabilirim? Özellikle eyeliner takıntımdan kurtulmak istiyorum..
Hafif bir pudra hafif bi rimel ve parlatıcı yeter canım aşırı makyaja hiç gerek yok hem yüzünü canlı ve doğal gösterir bu hafif makyaj,ben genelde evde olduğum için evde yapmıyorum zaten sıfır makyajla dolanıyorum benim tenim çok beyaz.eşim makyajsız daha güzelsin der hep yemin bile eder :))hiç gerek yok der ama tabi haftasonları eşimle dışarı dışarı çıkarken yaparım ama hafif öyle abartmam özel günler hariç onun bir de akşam silmesi var çok üşenirim makyajımı silmeye:21:bir kadın makyajsız da güzelse gerçekten güzeldir diye bir gerçek var❤️

Makyajsiz güzel olunur yani agzin, burnun, gözlerin, en önemlisi yüz şeklin orantili ve hoş gorunuyorsa güzelsindir. Cilt konusuna gelince fondoten sivilceli, pütürlü cildi kapatmiyor asla daha kotu gosterir, en fazla renk eşitmele için kullanilabilir fontoden kusur kapatmak yerine tedavi ve bakim yapmak lazim.

Ha yine de yuzumuzde bazi bolgeleri
vurgulamak bence daha hoş gösteriyor sifir makyajdansa. :))))
Bir de "ben makyajsiz daha guzelim" diyenler ya makyaj yapmayi beceremiyordur ya da ozguven hayal dunyasi uçmuştur.

Dünyaca ünlü çok çoook güzel kadinlar, mankenler, modeller var ve makyajliyken cirkinleşenini pek görmedim (başarisiz makyaj disinda).
Makyaksiz guzel buldugum kadinlar da makyaj yapiyor ve guzel de duruyor.

Beren saat bebek yüzlü olduğu için makyajsız da çok tatlı ama Neslihan Atagül güzel fln değil abartılmış biri bence. Sadece gözleri renkli olduğu için dikkat çekiyor biraz daha. Gözü renksiz olsa sokaktaki herhangi biri kadar dikkat çekmezdi.
Makyajsız güzel olmanın yolu bence sacinin çok bakımlı olması. Saç herşeyi değiştiriyor.
Bir de vücudun da güzel olmalı güzel şık giyinmelisin , cildin güzel olmalı ki güzelmiş ztn

Beren saat bebek yüzlü olduğu için makyajsız da çok tatlı ama Neslihan Atagül güzel fln değil abartılmış biri bence. Sadece gözleri renkli olduğu için dikkat çekiyor biraz daha. Gözü renksiz olsa sokaktaki herhangi biri kadar dikkat çekmezdi.
Makyajsız güzel olmanın yolu bence sacinin çok bakımlı olması. Saç herşeyi değiştiriyor.
Bir de vücudun da güzel olmalı güzel şık giyinmelisin , cildin güzel olmalı ki güzelmiş ztn
Neslihanın renkli gözlü olduğu belli bile değil bence ama farklı bir aurası var çok duru ve masum duruyor berenden iyi bence

Neslihanın renkli gözlü olduğu belli bile değil bence ama farklı bir aurası var çok duru ve masum duruyor berenden iyi bence
Makyajsız resimlerine baktım da bence en az onun kadar güzelsindir inan ki özel bir güzelliği yol parlatılmış biri sadece, yüz.olarak diyorum tabi vucudi güzel. Neyse konumuza gelirsek saçların hep bakımlı olsun kıyafetlerin sık uyumlu ve takıların da.sikir şıkır olsun makyaja.pek gerek yok :)

Makyajsız da güzel olanlar var ama yüzü güzel ,ten rengi uygun olanlar...

Majyajsiz dedigin fotografta bile ne cok foto hilesi vardir. Kaldi ki ne kaliteli makinalarla-güzel işikta cekiliyor. Kusur mu kalir?
Ben normal siradan bir vatandasim. Elim yuzum düzgün,kendimi severim. Fotolarda da ayni kendim gibi cikiyorum. Ama eski ev arkadasimin bir makinasi var, aman allah. Adeta afeti deryayiz fotolarda.
Dogru isiği da ayarladi mi artik sen sen degilsin :))
Hic ozenme millete.
Ayrica fondoten sursen neyse cilde zarar ama alt tarafi eyelinermis sürdüğün. Yakisiyorsa sür gec. Benim gozlerim cekik ve küçük. Ne kadar eyeliner sursem de gozkapaklarimdan görünmüyorlar . Anca kamyon tekeri gibi kalin cekersem gozukuyor cizgim. Sana yakisiyormus madem,sür iste ne guzel.

Back