• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj yapamayanlara tüyo verinnn

Gamzeliia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
43
13
3
29
Yüzüme bi şeyler sürünce tipim baya değişiyo hoşuma da gidiyor ama eyeliner çekme far sürme vs pek beceremiyorum. Böyle basit anlatan birileri yok mu instada falan? Ya da ne yapabilirim nası gelişcez bu konuda?🥹

Deneye deneye elin alışır.

Cildini nemlendir, kaşlarını sabitle
Kirpiklerini kıvır(çok önemli) rimel sür, yarım eyeliner sürebilirsin
Biraz kapatıcı sür cildin yağlıysa pudra geç.
Biraz allık, dudak kalemi-gloss

denizsarlar
kardelen.yildirim

makyajı ben de çok beceremiyorum, cilt bakımıma ağırlık verdim. sabahları c vitamini serumu + aydınlatıcı göz altı kremi, üzerine güneş kremi geçiyorum. biraz allık, tek renk far, rimel, gloss geçiyorum ve kaşlarımı sabitliyorum. temiz ve bakımlı duruyor

Makyaj işi el becerisi ve sürekli pratik yapmakla gelişir. Mükemmel profesyonel yapmak zorunda değilsiniz benim 10 dk sürmez ama bütün havam değişiyor mesela. Çok severdim şimdi biraz daha doğal takılıyorum 😅

ipek kirpik yaptır zaten makyaja gerek kalmıyor yok illa makyaj istiyorsan krem ürünler kullan olabildiğince az ürün al ve fırça uygulamalarında hiç bastırma. far konusunda mevzu sadece dağıtmak dediğim gibi bastırmadan sürekli farı karıştır.. eyeliner deneyerek geliştirilir bence sürekli çek evdeyken. özellikle tam eyeliner yerine sadece kuyruk çizerek başla yarım eyeliner daha kurtarılır.. dudak kalemi sürmekte zorlanıyorsan önce renkli nemlendiricilerden sür sonra kalem sür kusuru gizlemis olursun..

Yüzüme krem bile sürmüyorum bir de eşimin kafasının etini yedim makyaj masası al diye😀Gözümün önünde olsun heveslenip yapayım diye

Valla zamanla elin alışır. Bant yapıştır öyle çek kaldır veya ilk uca bir kuyruk sonra devamını yap en son kuyruğu kuşak çubuğu ile sil düzelt.

Back
X