- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.137
-
- Konu Sahibi enteldantell
Siliyor musunuz direk rimeli pekii, onu merak ediyorum daha çokBende su bazlı rimel kullanıyorum abdesti o varken de alıyorum kirpik dibinin ıslanması yeterli oluyor abdest için diye biliyorum
Yapmayın o zaman.Teşekkür ederim benim de sinmiyor ama abdest al kıl Bi daha yap zor geliyor
Yok silmiyorum ıslanması yeterli oluyorSiliyor musunuz direk rimeli pekii, onu merak ediyorum daha çok
.
ten.
BEN de öyle kılıyorum silmek yapmak zor oluyor diye, alı fetva hattı da cevap vermiyor oraya da soracağım elbette teşekkür ederim yorum içinYok silmiyorum ıslanması yeterli oluyor
Su bazlı olunca suyu geçiriyor mu ben de bilgileneyimBende su bazlı rimel kullanıyorum abdesti o varken de alıyorum kirpik dibinin ıslanması yeterli oluyor abdest için diye biliyorum
Şimdi açtılar alo fetva hattı, aynısını söylediler, temiz ise içeriği, illa yüzünüzden çıkması gerekmiyor, su değmesi yeterli dediler, size de haber vermek istedim, zaten helal marka kullanıyorumYok silmiyorum ıslanması yeterli oluyor
Şu bazlı rimele fetva verilmedi. İnsanlardan duyduğunuz ile amel etmeyin.Siliyor musunuz direk rimeli pekii, onu merak ediyorum daha çok
İçeriğinin ne olduğu önemli değil, suyun tene temasını engellememesi gerekiyor. Yani elinizde yemek kalıntısı varken de olmaz, su tene değmez çünkü.Lütfen bilgisi olanlar yazsın, ağzında ateş olup insanları kırma
Şimdi açtılar alo fetva hattı, aynısını söylediler, temiz ise içeriği, illa yüzünüzden çıkması gerekmiyor, su değmesi yeterli dediler, size de haber vermek istedim, zaten helal marka kullanıyorum
Su bazlıyı çok yanlış anlamış…Su bazlı olunca suyu geçiriyor mu ben de bilgileneyim
Sanırım yanlışlıkla Gratis çağrı merkezini aradınız.Lütfen bilgisi olanlar yazsın, ağzında ateş olup insanları kırma
Şimdi açtılar alo fetva hattı, aynısını söylediler, temiz ise içeriği, illa yüzünüzden çıkması gerekmiyor, su değmesi yeterli dediler, size de haber vermek istedim, zaten helal marka kullanıyorum
Su bazlıyı çok yanlış anlamış…
İnsanlar siz diye hitap ederken sen diye hitap etmeniz bile kalp kırma niyetiniz ortaya koyuyor. Ne kadar kırıcısınız Allah’a havale ediyorum filan ne demek? Nasıl bir zihnin eseri bu sözler. İstemediğiniz şeyi duy al istemiyorsanız her istediğinizi söylemeyeceksiniz.Lütfen bilgisi olanlar yazsın, ağzında ateş olup insanları kırma