Makyaj ve abdest

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim benim de sinmiyor ama abdest al kıl Bi daha yap zor geliyor
Yapmayın o zaman.
İlle de yapacaksanız abdestten sonra yine yapın 2 dk
Ya da abdestinizi tutun.
Bunun başka çözümü yok arkadaşım, yok.
Arayın alo fetvayı ona sorun.
Burada yasak zaten. Neden yasak olduğunu da anlamışsınızdır.
Siz 'olsun birşey olmaz' cevabını bekliyorsunuz ama kimse o topa girmez. Girmemeli zaten.

Canım şöyle ki hiç bir makyajın altına su geçmiyor. Ben asla inanmıyorum. Abdest alıp makyajı üstüne yaparsın olur. Ama abdest bozulunca abdesti tekrarlaman gerekecek ve makyajı silmen gerek.

Bb kremden sadece abdest alırken yüzü 3 kez yıkamayı kastediyorsanız, su geçmez. Yüzünüzü yıkadıktan sonra havlu kağıtla kurulayın, kalıntıları sizde göreceksiniz. Rimelinizde kalıyormuş kirpiklerinizde, demekki tam temizlenmiyor

Olması gereken, makyajınızı hiç bir kalıntı kalmadan temizleyip, abdest almanız .

İlle makyaj yapıcam diyorsanız, evden çıkmadan abdest alın, öğlen namazını kılana kadar abdestinizi bozmayın. Çalışma saatlerinizi bilmiyorum ama ikindiyi evde kılarsınız, günler uzadı çünkü.

Namazi daha dikkatli ve düzenli kılarsaniz makyaj yapma isteği geçer . Rimelden abdest geçer mi bilmiyorum ama makyaja olan isteğiniz namaz aşkınızın önüne geçmesine izin vermeyin. Dini konular yasak ama açıldığı için yorum yaptım.

Lütfen bilgisi olanlar yazsın, ağzında ateş olup insanları kırma
Yok silmiyorum ıslanması yeterli oluyor
Şimdi açtılar alo fetva hattı, aynısını söylediler, temiz ise içeriği, illa yüzünüzden çıkması gerekmiyor, su değmesi yeterli dediler, size de haber vermek istedim, zaten helal marka kullanıyorum

İçeriğinin ne olduğu önemli değil, suyun tene temasını engellememesi gerekiyor. Yani elinizde yemek kalıntısı varken de olmaz, su tene değmez çünkü.

Sanırım yanlışlıkla Gratis çağrı merkezini aradınız.

İnsanlar siz diye hitap ederken sen diye hitap etmeniz bile kalp kırma niyetiniz ortaya koyuyor. Ne kadar kırıcısınız Allah’a havale ediyorum filan ne demek? Nasıl bir zihnin eseri bu sözler. İstemediğiniz şeyi duy al istemiyorsanız her istediğinizi söylemeyeceksiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…