- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
- Konu Sahibi enteldantell
Site kuralı dini konu yasak yazıyorum beğenmedim atıyor. Site kuralı kuralları beğenmiyorsanız sizin sorununuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen bilgisi olanlar yazsın, ağzında ateş olup insanları kırma
Şimdi açtılar alo fetva hattı, aynısını söylediler, temiz ise içeriği, illa yüzünüzden çıkması gerekmiyor, su değmesi yeterli dediler, size de haber vermek istedim, zaten helal marka kullanıyorum
Ben sizin niyetinizin şu mesajınızdan sonra ortalık karıştırmak olduğunu düşünüyorumLütfen bilgisi olanlar yazsın, ağzında ateş olup insanları kırma
Şimdi açtılar alo fetva hattı, aynısını söylediler, temiz ise içeriği, illa yüzünüzden çıkması gerekmiyor, su değmesi yeterli dediler, size de haber vermek istedim, zaten helal marka kullanıyorum
Fetvaya ne gerek var ki? Allah kabul etsin, ne mutlu sana namazını kılıyorsun. Niyetin önemli. Varsın rimelin kirpiğinde, bb kremin yüzünde olsun.
Ne dediğinizi anlamadım ilk cümle yanlışlıkla yazmışım yeni farkettim yani sonunu getirmemiş silinmiş, insnlara saldırmaya ne kadar meraklısınız, insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş hepinize söylüyorum. İyi günlerİnsanlar siz diye hitap ederken sen diye hitap etmeniz bile kalp kırma niyetiniz ortaya koyuyor. Ne kadar kırıcısınız Allah’a havale ediyorum filan ne demek? Nasıl bir zihnin eseri bu sözler. İstemediğiniz şeyi duy al istemiyorsanız her istediğinizi söylemeyeceksiniz.
Su geçiriyorsa silmenize gerek yok dediler, bb krem çok hafif, su ile hemen çıkıyor akıyor zaten, sizinki nasıl bir bb krem bilmiyorum ama benimki öyle fondöten gibi kalın değil, güneş kremleri gibiFetva hattına rimelin yapısını yapışkan gibi olup killara su değer mi dediniz mi . Bb kremin yüzde yeni bir tabaka oluşturduğunu falan. İçeriğinde zaten haram olmaz da kendisi yoğun kivamda olup altına su geçmezse abdest olmaz.
Ne dediğinizi anlamadım ilk cümle yanlışlıkla yazmışım yeni farkettim yani sonunu getirmemiş silinmiş, insnlara saldırmaya ne kadar meraklısınız, insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş hepinize söylüyorum. İyi günler
Bak haddini bil, insanlar seni defalarca uyardı hala dini konuda inat ediyorsun, bir de herkese beddua ediyorsun.Ne dediğinizi anlamadım ilk cümle yanlışlıkla yazmışım yeni farkettim yani sonunu getirmemiş silinmiş, insnlara saldırmaya ne kadar meraklısınız, insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş hepinize söylüyorum. İyi günler
Konu sahibi için en ideali teyemmüm. Rimelini akıtmaz mis gibi.Zaten rimele su degdikten sonra panda gibi oluyor insan
Yanlış anlamadım yorum için teşekkür ederim şöyleki ıslanıyor ama tamamen zaten akmaz ki şarıl şarıl. Silerseniz tamamı gider ancak
Beni yanlış anlamayın ama yüzünüzü yıkayınca rimel komple yüzünüzden akmıyorsa Su tam olarak o kısma nasıl ulaşıyor
E hadi diyelim bütün rimel aktı su geçti İllaki o dağılan rimeli yüzünüzden temizliyorsunuzdur
Yani en başından silip temizleyip abdest alıp namazdan sonra makyajinızı yapmak daha içe sinen ve mantıklı olan değilmi
Şimdi siz bı iş yerinde çalışıyorsunuz ordaki kurallara uymak zorundasınız diyelim. iş yerinin ilkelerine aykırı hareket edip 'ama benim niyetim güzel çalışıyorum ' diyebilir misiniz. Yaptığınız işin de bır manası kalmaz değil mi? Bu tutum Allah'a karşı olan ibadette nasıl bu kadar kolaya indirgenebilir anlamıyorum.
Yine işinize geldiği için diyecekler ama Müslüman olmadığınız halde nazik cevabınız için teşekkür ederim, Müslüman olup böyle nezaket göstermeyen de var.Su bazlı ürünler suda yağ bazlı ürünlerde yağda çözülür. O yüzden kalmışsa bile birazı silinir.
Valla ben müslüman değilim bu işin kuralları var tabii ama bana sorarsanız
Allahın sizin rimelinizin tam temizlenip temizlenmediğine kafayı takacağı bana mantıklı gelmiyor. Zaten bu durumlarda dini OKB hastalığı bile olabiliyor. Kolaylaştırın zorlaştırmayın diye bir ayet vardı sanki onu da düşünüp elinizden geldiğini yapmak mantıklı gibi
Gerçekten şuan gözlerim doldu Allah sizden razı olsun ne diyeyimYaşadığımız çağ itibariyle bu kadar çok uyaran varken içinden geliyo namaz kılıyo. Rimelini ve bb kremini çıkarıp abdest almak, namaz kılmak sonra tekrar rimel ve bb krem sürmek, bunu günde 3-4 defa tekrarlamak belki nefsine zor gelecek ve namaz kılmaktan tamamiyle vazgececek. Gerek var mı soğutmaya? Farz olan şey namaz kılmak ve bence dinde en önemli şey tertemiz bir niyet. Yapmayın Allah aşkına.
Bir işi tam anlamıyla kuralıyla yapmak varken kurallara riayet edilmeden yapınca iyi niyet yeterli mi oluyor? Namazın farz olduğu gibi abdest de farz, abdestin farzlarında da kol yüz ayak ve başı yıkamak var. Abdesti doğru almadan kılınan namaz nasıl doğru olabilir? Tesettürlü olmayan biri bile nasıl namazını gerekli yerlerini örterek kılıyorsa abdesti doğru alarak kılmak da aynı şey. Önemli olan niyet diye baş kol açık namaz kılınsın o zaman yeter ki soğumasın kimse, soğuyanın da soğumaya meyli varmış yeterince ihlaslı değilmiş niyeti demek kiYaşadığımız çağ itibariyle bu kadar çok uyaran varken içinden geliyo namaz kılıyo. Rimelini ve bb kremini çıkarıp abdest almak, namaz kılmak sonra tekrar rimel ve bb krem sürmek, bunu günde 3-4 defa tekrarlamak belki nefsine zor gelecek ve namaz kılmaktan tamamiyle vazgececek. Gerek var mı soğutmaya? Farz olan şey namaz kılmak ve bence dinde en önemli şey tertemiz bir niyet. Yapmayın Allah aşkına.
Tamamen akmıyorsa su geçmiyordur Ne güzel namazınızı kılıyorsunuz Sizin için bir dakika ayırıp önceden silmeniz namazınızı daha rahat içinize sinerek kılmanızı sağlarYanlış anlamadım yorum için teşekkür ederim şöyleki ıslanıyor ama tamamen zaten akmaz ki şarıl şarıl. Silerseniz tamamı gider ancak
Ne kadar kötü bir dil, Allaha havale ediyorum sizi. Başta da söyledim, tecrübesi olanlardan bilgi istiyorum diye, insanları aşağılamak kalp kırmak ne kadar kolay değil mi