- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.137
-
- Konu Sahibi enteldantell
Yasak mı bilmiyordumfetva hattını arayın. burada dini konu yasak
Ne kadar güzel bir yorum çok teşekkür ederim gerçektenFetvaya ne gerek var ki? Allah kabul etsin, ne mutlu sana namazını kılıyorsun. Niyetin önemli. Varsın rimelin kirpiğinde, bb kremin yüzünde olsun.
Bunu biliyorum ama ben bu şekilde kılınabiliyor mu onu soruyorum, belki kılan vardır, daha iyisini bilen vardır diye.BB krem yıkamakla yüzden çıkmaz kendimden biliyorum kalıntıları kalıyor ama su tene değiyor mu değiyor. Bence namaz kılıyorsanız en iyisi makyaj yapmamak ..
Diğerleri güzel değil mi? Mesela en mantıklı yorum makyajınızı silip sonra tekrar rimel, bb krem vs. sürmenizdi.Ne kadar güzel bir yorum çok teşekkür ederim gerçekten
O yorumun güzelliğinden ziyade ; senin işine gelmesi,makyaj yapmayı surdurmek istemen ve bunu uygun bir cevap duyarak içini rahatlama caban bana kalirsaNe kadar güzel bir yorum çok teşekkür ederim gerçekten
Tabi canım, namazın vaktini, rekatını falan da kendine göre belirlesin hatta sonuçta niyet önemli.Fetvaya ne gerek var ki? Allah kabul etsin, ne mutlu sana namazını kılıyorsun. Niyetin önemli. Varsın rimelin kirpiğinde, bb kremin yüzünde olsun.
Diğerleri güzel değil mi? Mesela en mantıklı yorum makyajınızı silip sonra tekrar rimel, bb krem vs. sürmenizdi.
Ne kadar kötü bir dil, Allaha havale ediyorum sizi. Başta da söyledim, tecrübesi olanlardan bilgi istiyorum diye, insanları aşağılamak kalp kırmak ne kadar kolay değil miO yorumun güzelliğinden ziyade ; senin işine gelmesi,makyaj yapmayı surdurmek istemen ve bunu uygun bir cevap duyarak içini rahatlama caban bana kalirsa
İnanç kendi kuralları ve yaptırımları dahilinde kabul görür.
En ufak bir şüphen bile varsa demek ki inanmış olduğunun dine ters dusecegiyle alakalı bir tedirginliğin var.
Sorduğun sorunun cevabını farkında olmadan veriyorsun ama seni bir şey olmayacağına ikna etmemizi istiyorsun.
Dedikleri gibi muftuluge soracaksın.
Makyajla kıl,kabul olur diyen ; günahını da paylaşacak mi ?
Bunun cevabını bu işin ehilleri verebilir. Burada kılınır tabii denilince içinize nasıl sinecek?Bunu biliyorum ama ben bu şekilde kılınabiliyor mu onu soruyorum, belki kılan vardır, daha iyisini bilen vardır diye.