Bunlarda benim minikler. Hamilelikten dolayı minumuma indirdim. Bunlar gebelik boyunca kullandıkalrım, kullanacaklarım. Diğerleri en yakın arkadaşım ve kardeşime gitti. Eskiden bol bol ruj ve far alırdım. Artık bu kadar yeter.
Bu arada çok eğilip kalkamadığım için çok güzel bir çekim olmadı. Merak ettikleriniz varsa kapaklarını açıp çekebilirim.
she farlardan bende de var.fırçayla falan sürülmüyor.bende parmağımla sürüyorum:)o zaman güzel oluyor.hatta şöyle bi ovuşturuyorum parlıyor:))ya da her rengi aynı değildir.bendekiler siyah içinde yeşil pırıltılar olan bir de altınlı kahveli olan.fakat artık she standı göremiyorum hiç.
flormar tekli farları merak ediyordum onaylandığına göre alabilirim:)flormarın dörtlümüdür beşlimidir o farından hiç memnun kalmadım.
sonraaa o kocamaaann paletin hayranıyım:)metalikleri çıkmış onların bir de.
ben bir de flormarların olduğu kutudaki kapağında pembe mavi renkler olan küçük şeyleri merak ettim.far olduğunu tahmin ediyorum doğru mu?
eylülcüm,güle güle kullan ürünlerini
sıkı bir c.dior cusun bakıyorumayrıca allah hayırlı doğumlar nasip etsin
sağlıkla kucağına al evladını işallah
hemen araştırdım:)
nasıl bir güzelliktir bu yaaaa
nil bunları netten aldın dimi, zaten böyle güzellikler buralarda bulunmuyor.
eşim yurt dışına gidecek.ona aldırmak istiyorum istediğim birkaç şeyi.hatta şöyle söyleyim makyaj malzemelerinin cennetine japonyaya gidiyor.fakat adınıı da versem resmini de göstersem bana suluboya paleti alacağına eminim.o denli uzak bu tür şeylerden.umutsuzum ama bir ara siparişlerim konusunda sıkıştırıp ders çalıştırıcam naapıyımaslında oraya benim gitmem lazımdıııııııı ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?