- 9 Nisan 2009
- 2.892
- 101
- 363
- Konu Sahibi EU1
-
Bugün eczaneye gittim. Cilt analiz makinası gördüm, cilt analizi yapılıyormuş ve cildin kaç faktörlü güneş kremi kullanılması gerektiğini öğrenebiliyormuşsun. İnşallah önümüzde ki ay yaptıracağım tatile gitmeden önce. Cildimin tipini ve güneş kremini kaç faktörlü kullanmam gerektiğini öğreneceğim. Fiyatı 75 kr. sırnaşık şey
Bende dayanamayıp sizlerle paylaşmak istedim ama benim çok az ürünüm var hepsi bu.
Bugün eczaneye gittim. Cilt analiz makinası gördüm, cilt analizi yapılıyormuş ve cildin kaç faktörlü güneş kremi kullanılması gerektiğini öğrenebiliyormuşsun. İnşallah önümüzde ki ay yaptıracağım tatile gitmeden önce. Cildimin tipini ve güneş kremini kaç faktörlü kullanmam gerektiğini öğreneceğim. Fiyatı 75 kr. sırnaşık şey
Bende dayanamayıp sizlerle paylaşmak istedim ama benim çok az ürünüm var hepsi bu.
canım az ve sık kullanılır olması çok ve az kullanılır olmasından iyidir:) bu arada şu oriflame paleti pek beğendim, oriflame kataloğunda var mı ?
nisan tatlım bayıldım cok guzel urunlerin var :asigim:
cnm cilt bakımı urunlerinden memnun musun ?kullandıgın urunler hangi ciltler için ...
nisan. canım, ortak ürünler çarptı gözüme :) hepsini güle güle kullan. rujların renklerine bayıldım...
carmina nın köpük farı var galiba(mavi). memnun musun?
tatlısım benimmmmmm bilgilendirdigin için cok sagol ...uzun uzun yazmıssın bi de :1hug:Şeniz
cnm benimde onceden tek tük sivilcelerim cıkıyordu onları kafama takıp vichy normaderm kullanmıstım cildim baya kotu olmustu ...seni cok iyi anlıyorum cnm bazen bilincsizce aldıgımız urunler daha sonra bize pahalıya patlayabiliyor ....
cnm benimmm bi zamanlar benim kuzenim o tedaviyi goruyordu ...dudaklarının cok kurudugunu fln soyluyordu hep yanında dudak nemlendiricisini tasıyordu ...
MErhaba kızlar, depresyonumu KK ile atmaya çalışıyorum delikafadulden
cilt ürünlerim
Parfümler (Pur Blanca bitti, yenisini sipariş ettim =)
The Body Shop setlerim: Kenevir ve Aqua Lily
Rujlarımm :asigim:
Göz ürünlerii
Ten ürünlerii
ve Fırçalar
Bu kadarcıkk...kaydirigubbakcemile5
Hepinizi öpüyorum! Şeniz
cok güsellerrrrrrrr:1closedeyes:
Nisancım bütün ürünlerin ne kadar temiz tertipli tebrik ederim canım iyi günlerde kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?