Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MErhaba kızlar, depresyonumu KK ile atmaya çalışıyorum delikafadulden
Rujlarımm :asigim:
Nisan makyaj ürünlerinin hepsi çok güzel. ıyi günlerde kullan. Rujların ise harika sağ baştaki rujunun marka ve numarasını ve ortada duran iki tane pastel markalı rujlarının numarasını öğrenebilirmiyim. Teşekkürler.
MErhaba kızlar, depresyonumu KK ile atmaya çalışıyorum delikafadulden
Rujlarımm :asigim:
Nisan makyaj ürünlerinin hepsi çok güzel. İyi günlerde kullan. Rujların ise harika sağ baştaki rujunun marka ve numarasını ve ortada duran iki tane pastel markalı rujlarının numarasını öğrenebilirmiyim. Teşekkürler.
canım tesekkur ederimm kaydirigubbakcemile2
sağ baştaki FlorMar lipstick 416
Pasteller ise, aşırı pembe olan 26, diğeri 112 canımm :1rolleyes:a.s.
papatya89 çok sağol canım. buarada ben şimdi gidip şunlara bi çekmeceli bişey alayım sepete sığmıyolar bide ışıktan uzak tutmak lazım.
teşekkürler
Merhaba canım.
Mecitefendinin hint yağını ve badem yağını kirpiklerin için kullanıyorsun değil mi ?
Bi de fiyatlarını öğrenebilir miyim ? Bende almak istiyorumda o yüzden öğrenmek istiyorum. İnşallah Konya da bulabilirim.
evet canım kirpiklerim için kullanıyorum.
Tam fiyat veremeyeceğim uzun süre oldu alalı, ama en fazla 3 tl'dir tanesi ya da 4 tl.
Konya'da bulacağını düşünüyorum.
Teşekkür ederim canım.
Sormayı unuttum. Bunlar marketler mi satılır yoksa aktarlarda mı ?
Teşekkürler.:1hug:
hacerim güzel günlerde kulan canım bişi sorcam bu 2. resimde inglot far paletinin yanındaki yuvarlak altın sarısı üzerinde baklava dilimi gibi kare desenleri olan beyazımsı far hangi marka ve güzel bişi mi nasıl ????
hacercim kullandığın desenli allığın markası nedir ve fiyatı ne kadar?