nisan tatlım bayıldım cok guzel urunlerin var :asigim:
cnm cilt bakımı urunlerinden memnun musun ?kullandıgın urunler hangi ciltler için ...
canım benim çok teşekkür ederim :)) Şeniz a.s.
benim cildim yağlı ve akneye meyilli canım, şuanda Roaccutane tedavisi görüyorum, o nedenle, soyulmalar nedeniyle oluşabilecek güneş lekelerine karşı
La Roche Posay 30 SPF krem
Temizleyici olarak Exfoliac jel ve Neutrogena Akne sabunu (dönüşümlü kullanıyorum)
yatarken, Vivatinell Acnecinamide Niacinamide AHA Complex jel hem nemlendirme hem tedavi edici etkisi var ama güneşe çıkılmamalı sürünce.
Exfoliac Acnomega 100 son zamanlarda kullanmıyorum, leke için, gerek kalmadı ama :))
Bebak acı badem sütünü, 40 yılda bir ten makyajı yaparsam temizlemek için kullanıyorum..
Bebak nemlendiricisini ve Neutrogena yoğun bakım kremi (kavanozdaki) vücut için kullanıyorum. hap tedavisi vucudu da kurutuyor, olası çatlakları önlemek amaçlı...=)
Neutrogenanın uzun kutudaki kremi karma-hassas cilt için nemlendirici çok iyidir...bu ürünü bırakıp saçma şeyler denemeseydim, yüzüm sivilcelenmicekti...
Neutrogenanın göz kremi Radiance Boost çok beğendiim.
The Body Shop Çay ağacı peeling ve yağı, haftada 1 kez peeling yapıyorum sadece burnuma...yağını tedavi süresince kullanmıyorum...
sanırım bu kadar canımmmmmm :)) a.s :1hug: a.s.