Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kizlar bu high beam ne ya? her yerde bi high beamdir gidiyor, ne bu, yuz isildatici urun mu? nasil kullaniliyor?

yüze ışıltı veriyo canım içinde bildiğin simlerden yok çok dogal bi ışıltı veriyo saglık bi cilt nasıl parlıyo o da öyle.bende hem moon var hem high.gündüz high beam çok hoş duruyo allıgımın üzerşine hafif dokunduruyorum çok tatlı parlıyo.tavsiye ederim canım

Hmm, tesekkurler mylilapause, peki nerden hangi markadan aliyorsun? ben hep Mac`inkini ovduklerini duyuyorum ama, bir de renkleri mi var bunun? ya da fondoten gibi cilt renginde ama tonlari mi var? bir de nasil suruluyor? ayh cok sordum ama cok merak ediyorum cunku tam da oyle biraz pirilti istiyorum ben de bu aralar yuzume.

canım ben benefitinkini kullanıyorum benefitten çok memnunum biçok insan da bunu kullanıyor.mac hiç kullanmadım bilmiyorum tatlım.strawberry den almıştım ben set şeklindeydi mini boylarda..2çeşidi var diye biliyorum birde yeni bitane çıkarmış sanırım o da hafifi pembemsilik veriyo..eger hala kiti duruyosa denemelik al istersen canım..istersen sitenin linkini atabilirim.

hmm, strawberry`de zaten uyeligim var canim, saol. ok bi bakayim bari ya, cok merak ettim:) , saol tekrar.
Alirsam kullaninca ben de yazarim yorumlarimi...

kızlar selam benimde alerji sorunum var eskiden en uydsuruk marka göz farı bile kullanırdım bişeycik olmazdı 2 senedir bi alerji basladı bende bahar alerjisi oldum önce sonrada gözler ve cilt hassaslaştı maybelline far alerji yaptı dün indirimli pastel aldım o da oyle ne alacagımı şaşırdım uygun fiyatlı antialerjik önerebileceğiniz marka varmı ben yves rocher ve bare essentuals baktım

arkadaşlar ben küçükken burnumun üzerine düştüğüm için burnum ezildi.bu sebebten dolayı burnum büyük duruyo.burnumu hangi yöntemlerle küçültebiirim yardım edin lütfenn bilmiyorumkismilemafoldumben

damlasu burnunu farklı tonlarda pudra veya kapatıcılarla küçüktebilirsin canım tarşlama yöntemi diyorlar

resimden anlarsın sanırım beyaz olan yerleri aydınlartıcan koyu olan bölgelerde gölgeleme yapıcan canım :)

evet simdi benim skintima gelelim
birincisi benim cildim yagli ama nedense yanaklarim cok kurudu bu aralar fondoten kullanmiyrum ama pudra kullaniyodum ama sürünce nemlendiricide sürsem pürtük pürtük oluyor acaba benim pudrammmi kötü yoksa cildimmmi ??iki koyu tonlari sevmiyorum .dudaklarim cok renksiz alt dudagm büyük üstü kücük üstü büyük altida kücük nasil yapabilirim dudak kalmeide olmuyor cünkü dudak hatlarim cok belirsiz hatta yok cizgileri diyorum yani parlak olmayan mat ama koyu olmayan bir rujla nasil halledebilrim ve hangi ruj?? sonrada allik kisaca söyle diyim dogal bi makyaj istiyorum ama allik cesitleri cok var pembe seftali vs.ben acik tenliyim kumral sayilirim kahverengi gözlerim koyu renk kaslarim var yardimmm

selam canlarım
hepinizi cok ozledim
ozellikle bi kaç pislugu daha fazla :zigara şeesi:
bundan sorna arada gelerim
mahalleye internet cafe acilmiş, yoosam evden falan bağlanmıyom
nerde bizde eve internet alcak para :ağlayan zümüklü üye şeysi:
buradan iloşa kuufurlerimi, kuzuya tukuruklerimi, kroya tespihlerimi krdiye de opcuklerimi şaapiyorum
hadin çaaauuuwww

:mymeka::umursamaz:
bu ne nan hayalet gibi bi görünüyon bi kaciyonboshayallersmile

gurbkik gel artık tanışalım yahu topic boş kaldı sensizopuyorumnanaktan

:mymeka::umursamaz:
bu ne nan hayalet gibi bi görünüyon bi kaciyonboshayallersmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hakkaten ya bi selam verio aradan 6 7 ay geçiokaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…