- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #9.401
merhaba arkadaşlar ne zaman far sürsem bir kaç saat sonra göz kapağımın kat kısmında farlar birikiyor. hangi marka farı kullandıysam aynı. hayır anlamıyorum o kadar berbat ürünleri suratlarına kullanıyor ama hiç bir sorunları yok ama ben maalesef sürekli kontrol etmek durumunda kalıyorum. hele yağ bazlı olan farlar felaket ötesiii. bi hal çare bulunya la banaa. bi de mineral fondoteni günlük hayatta kullansam çok mu abartışı olur canlarımmm??
merhaba arkadaşlar ne zaman far sürsem bir kaç saat sonra göz kapağımın kat kısmında farlar birikiyor. hangi marka farı kullandıysam aynı. hayır anlamıyorum o kadar berbat ürünleri suratlarına kullanıyor ama hiç bir sorunları yok ama ben maalesef sürekli kontrol etmek durumunda kalıyorum. hele yağ bazlı olan farlar felaket ötesiii. bi hal çare bulunya la banaa. bi de mineral fondoteni günlük hayatta kullansam çok mu abartışı olur canlarımmm??
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.Bi arkadaşımın düğününde kuaförün yaptığı makyajdan sonra yüzüm tam istediğim parlak ve pürüssüz olmuştu.hangi fondöteni kullandığını sordumğumda maybelline affinetone 14 numara olduğunu söyledi.geçengün bende aynısını aldım ama yüzüm kuaförün yaptığı gibi parlamadı.Acaba başka birşyede mi sürdü?Bilgisi olan cevap verebilir mi acaba
canım belkide makyaj bazı kullanmıştır fondotenden önce böylece yüzde daha pürüzsüz durmuştur. Yada mac fix+ gibi sabitleyici sprey sıkmıştır. Yada benefit moonbeam gibi aydınlatıcıda kullanılmış olabilir
fondotene biraz bişiler karıştırmış olabilir canım latteciğimin söylediği gibi benefit high beam elmacık kemiklerine sürülüo güzel duruo o zaman aydınlık aydınlık benim pek hoşuma gitti :) neysem belki bunu karıştırmıştır
pürüssüzlüğü içinse kesin makyaj bazı sürmüştür canım :)
sen high beam aldınmı bebeeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?