- 13 Eylül 2008
- 655
- 40
- 318
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #9.381
Arkadaslar merhaba
Bugday tenlıyım, T bolgem cok yaglı fakat yanaklarım kuru. Onerebılcegınız fondoten markası ve rengı nedır?
Tesekkurler sımdıden hihoyyythihoyyyt
ya kızlar ben mac concealer almak istiyorum malatyada satan biyer bulamadım netten alacam da rengini nasıl ayarlayacam krdi diye biri vardı o satıyodu onuda bulamadım bana yardımcı olun((
slm bende beyaz tenli ve mavi gözlüyüm genelde gri tonları kullanıyorum ama siyah,koyu mavi kahve tonları ve moruda çok yakıştırıyorum ama deneyerek senin doğru rengini bulman lazım ruja gelince açık renkleri tercih ediyorum çünkü göz makyajına yoğunlaşmayı seviyorum göze hafif tonlarda makyaj yaparsan kırmızı bordo tonlarını kullanabilirsin canım :)Merhaba bende beyaz tenli , mavi gözlü, kumralım bana ne renkler önerirsiniz,far ve ruj ?
kalem şeklinde olanlardan al canım ama ondan önce kalemle deneme yap elin alışsınyaa bnde eyeliner süremiorm nasıl eyeliner alimm:)
ya kızlar ben mac concealer almak istiyorum malatyada satan biyer bulamadım netten alacam da rengini nasıl ayarlayacam krdi diye biri vardı o satıyodu onuda bulamadım bana yardımcı olun((
canım nette biraz araştir istersen burda pek kimse bulunmuo sen bi göz resmini ekle açıkken kapalıyken falan ona göre bakalım :)merhaba kısslarr sizden göz makyajım konusunda yardım istiyorum
efendime söyleyem şimdi benim göz kapaklarım çok düşük yane gölgeli makyaj yapsamda belli olmuyor pek anlayıon artık :):) ama çoğusu da diyorki asıl gölgeli makyajı düşük göz kapağı olanlar yapmalıymış ki gözleri daha büyük görünsün şimdi yardımcı olursanıs ve de resim koyarsanıs anlamamıs için süüperr oluyrrr
düşük göz kapağı olan hatunlar nasıl gölgeli makyaj yapacaklarr *???
Eki Görüntüle 43057
arkadaşlar bu koyu yeşil hat çekilen far krem far yada sıvı far mı nasıl bi far uygulanmış :sm_confused:
açık pembe mavi tonlarında bi makyaj olur dudağada parlatıcı resim bulup eklicem canım :)Kızım 14 yaşnda.sene sonunda balosu var.Nasıl bi makyaj yapıcağını düşünüp duruo yardımcı olrmusunuz?
ya nasıl anlatacağımı,nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum,bu rujun bir ismi var mı onu da bilmiyorum...fisfisfis ama şöle söliim canm,kum rengi,bej rengi böle hafif parlak yapıyolar ya dudaklarını...bronz makyajla hatta gidiyo o...öle bi ruj önerir misinz bana ya?lütfen çok istyorum:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?