Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

efet çok ihmal ettin nerelerdesin bakim sennn:umursamaz:
ay bi sorum daha olcak ben yanaklarda ışıltıyı seviorum ama simli simli değil parlak gibi...anlatabildim inş böle bi ürün var mı önerebileceğiindelikafadulden

canım sana nacizane önerim benefit high beam

sanırım böyle bişi istiyosun..
-resim alıntıdır-

süper özetlemişsin canım ellerine sağlıkzemuszemusopuyorumnanaktan

Hayatım senin gözleri ön plana çıkarıp göz kapaklarını belirsizleştirecek bir makyaja ihtiyacın var.

Düşük göz makyajında;

1) Mat ve koyu renk astar far uygulanır.

2) Orta koyulukta mat bir gölge farla göz pınarından, kaşın orta bölümüne doğru çıkarılır.

3) Far kirpik üstlerinde iyice açılır ve yukarı çıktıkça koyulaşır.

4) Genellikle kalem uygulanmaz ya da çok ince uygulanır.

5) Altta göz ucundan yukarı doğru hafif gölge yapılır.

6) Sadece üst kirpikler boyanır.

Ruja gelince şu anda Deborah rujlarda indirim var, ben geçenlerde dudak tonuna yakın bir rujunu aldım, çok memnunum.
Kullandığım kırmızı ruj Max Factor, ama o pek uygun değildi ben alırken, ondan da memnunum, ama kan kırmızısı olduğundan normal günlerde tam olarak sürmüyorum, sadece dokundurup renk veriyorum.

ay bi sorum daha olcak ben yanaklarda ışıltıyı seviorum ama simli simli değil parlak gibi...anlatabildim inş böle bi ürün var mı önerebileceğiindelikafadulden

Cafelattenin de dediği gibi Benefit High Beam kullanıyoruz biz çoğumuz canım.

efet çok ihmal ettin nerelerdesin bakim sennn:umursamaz:

Uzun aradan sonra tekrar buralardayım canım, gezelim görelim turundan sonra tatil bitti artık :)

nemlendiriciyi sürdükten bi dakika sonra hemen primer sürüyorum 2 dakika bekliyorum fondötenimi sürüyorum .. yanlis mi yapiyorum :)

banada bi yardim edermisiniz .. :)

nemlendiriciyi sürdükten bi dakika sonra hemen primer sürüyorum 2 dakika bekliyorum fondötenimi sürüyorum .. yanlis mi yapiyorum :)

banada bi yardim edermisiniz .. :)

canım nemlendiriciyi sürdükten sonra en az 5 10 dk. beklemeni öneririm cilt iyice emsin kuru cilde yada iyi nemlenmemiş cilde uygulayınca pütür pütür bi görüntü olabiliyor
primerı sürdükten sonrada enaz gene 5 10 dk bekleki primer daha ıslakken fondoten sürünce istediğin etkiyi göremeyebilirsinbayanssulusmile

canim benim cok saol yardimin icin .. bende diyordum niye primerin bi etkisini göremiyorum diye, demekki hic beklemedigin icinmis .. tekrar saol canim ..

:1hug:

Ablalarrr benım cıldım cook yaglıı,fondeten suruorum 10dk sonra burnuma bı dokunuyorum yag fıskırıo resmenn. Napmam gerekıoo?? Bde göz kapagıma surdugum kalem herzaman ust kapakta ız yapıo (

Ablalarrr benım cıldım cook yaglıı,fondeten suruorum 10dk sonra burnuma bı dokunuyorum yag fıskırıo resmenn. Napmam gerekıoo?? Bde göz kapagıma surdugum kalem herzaman ust kapakta ız yapıo (

Canım öncelikle yağ salgılanmasıyla ilgili hormonal bir sorun olup olmadığını araştır, mutlaka doktora git.
Eğer sorun yoksa cilt bakım ürünlerine dikkat et, yağı dengeleyici sebum düzenleyici ürünler kullanmaya çalış.
Fondötenlerinin su bazlı ve mineral içerikli olmasına özen göster.
Pudra kullan.
Gözüne sürdüğün kalemden sonra üst kapağa da bir miktar pudra sür, hem aydınlatır hem kalem izini kısmen engeller.
Tabii kalemin yapısı da çok önemli, akmayan kalemlerde böyle sorun pek olmaz.
Yine de olmuyorsa kalem yerine eyeliner kullanmanı tavsiye ederim, akmaz kokmaz iyidir yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…