- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #9.461
Kızlar burayı ne zamandır çok ihmal ettim değil mi :1hug:
Oooy kıyamam size ben, bundan sonra daha çok uğramaya çalışırım.
Geçmişi pek okuyamadım ama bana soracak bir şeyiniz varsa yardımcı olmaya çalışırım, öpüldünüz hepiniz a.s.
ay bi sorum daha olcak ben yanaklarda ışıltıyı seviorum ama simli simli değil parlak gibi...anlatabildim inş böle bi ürün var mı önerebileceğiindelikafadulden
946 sayfayı okumakta zorluk çekebilcek arkadaşlara balık hafızamda kaldğı kadarıyle gurbikin ve diğer arkadaşların tavsiyelerini yazıoruumklava:
pudra estee, rosense
allık sue devitt, mac, smashbox, rosense, guerlain bronz allıkları
rimel diorshow blackout, lancome hypnose, loreal telescopic, max factor calorie 2000, flormar x5
gözaltı kapatıcısı versace, mac studio finish
fondoten estee double wear, biotherm
primer(şu tüm yüze nemlendiriciden sonra sürülen delikleri filan dolduran bebeksi gösteren şey) smashbox
far bazı(farın gerçek rengini belli eden uzun süre uçmadan durmasını sağlayan) mac, sephora, inglot
makyaj sabitleyici mac studio fix
ışıltı,aydınlık verici benefit moonbeam/highbeam
far cameleon kitleri, pastel kadife serisi, mac, rosense, mineral farlar
mineral(renkli un gibi şeyler,genelde internetten temin ediliyo) taylor made minerals, i.d. bare minerals, everyday minerals
ruj, lipgloss smashbox, lancome, avon
sürme(gurbik eyeliner yerine bnu tercih edio) kajal, guerlain
göz kalemi emily,cecile
yüz,allık,göz fırçaları mac, taylor made minerals, i.d.
görüldüğü üzre her bütçeye uygun bşiler var arkidaşlar amma gurbikimiz der ki fondöten, kapatıcı gibi şeylerde biraz daha fazla verip kaliteli bşi alın cildiniz erken yaşlanmasın, kırışmasın sengözlerimebaksanab
bunlarda cilt bakımı için öneriler:
- cilt kremleri, güneş koruma kremleri vichy, sebamed, olay, avon önerilmemekte
-dermokozmetik ürünlerden dermalogica ve dr murad gayet başarılı
-cildinde parlama, leke olan arkadaşlar 1:1 oranında limon su karışımını yüzlerine sürüp yatsın çok iyi gelio
-sivilceli arkidaşlar lütfen cildinizdeki sivilceler gitmeden yüz maskesi kullanmayınız
-makyaj yapmadan önce hele de fondöten filan kullanıyosanz mutlaka ondan bi 10dk önce cildinizi yüz kreminizle nemlendirin
benim hatrladıklarım bukadar arkadaşlar mutlaka eksiklerim vardır onuda diğer arkidaşlar tamamlarsa süper olur. eğer bukaadr sayfayı okuyamam diyosanız bunları okuyun ve güzelim makyaj uygulamalarına bakın sayfalardaki.smokey eyes örnekleri, değişik göz makyajlar, yüz makyajı, yüz traşlama nasıl yapılır, gölgeleme nasıl yapılır, allık nasıl sürülür gibi fotolar mevcutzemuszemus
benden bu kadaaaaropuyorumnanaktan
cnm yazımmm bidaha beyaz tenliyim ben yeşil gözlüyüm göz kapaklarım düşük biraz daha canlı bakmak için nasıl makyaj yapmalıyım hangi ürünleri kullanmalıyım. bi de güzel ama hesaplı bi kırmızı ruj önerir misinhihoyyyt
ay bi sorum daha olcak ben yanaklarda ışıltıyı seviorum ama simli simli değil parlak gibi...anlatabildim inş böle bi ürün var mı önerebileceğiindelikafadulden
efet çok ihmal ettinnerelerdesin bakim sennn:umursamaz:
efet çok ihmal ettinnerelerdesin bakim sennn:umursamaz:
canım sana nacizane önerim benefit high beam
sanırım böyle bişi istiyosun..
-resim alıntıdır-
Intensely Red 820 yazıyor canım.
cliniq fondoten aldım kapatıcılıgı orta fena değil , bir süre sonra parlama yapıyo maleesef
nemlendiriciyi sürdükten bi dakika sonra hemen primer sürüyorum 2 dakika bekliyorum fondötenimi sürüyorum .. yanlis mi yapiyorum :)
banada bi yardim edermisiniz .. :)
canım nemlendiriciyi sürdükten sonra en az 5 10 dk. beklemeni öneririm cilt iyice emsin kuru cilde yada iyi nemlenmemiş cilde uygulayınca pütür pütür bi görüntü olabiliyor
primerı sürdükten sonrada enaz gene 5 10 dk bekleki primer daha ıslakken fondoten sürünce istediğin etkiyi göremeyebilirsinbayanssulusmile
canim benim cok saol yardimin icin .. bende diyordum niye primerin bi etkisini göremiyorum diye, demekki hic beklemedigin icinmis .. tekrar saol canim ..
:1hug:
Ablalarrr benım cıldım cook yaglıı,fondeten suruorum 10dk sonra burnuma bı dokunuyorum yag fıskırıo resmenn. Napmam gerekıoo?? Bde göz kapagıma surdugum kalem herzaman ust kapakta ız yapıo(
kızlarrr slmm
30 yaşına geliyorum hem kırışık önleyici
hem nemlendirici gece ve gündüs kremi tavsiyelerinisi bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?