• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
seftali dene derim aslinda allikla ruj ayni ton kategoride olmasi gerek ama ruj kullanmiyorsan seftali dene derim ama sicak tonlarda birde aslinda görmeden yorum yapmak zor tabi ama en naturel seftali tonu derim seni görmediyim icin boshayallersmile

merhaba arkadaşlar ne zaman far sürsem bir kaç saat sonra göz kapağımın kat kısmında farlar birikiyor. hangi marka farı kullandıysam aynı. hayır anlamıyorum o kadar berbat ürünleri suratlarına kullanıyor ama hiç bir sorunları yok ama ben maalesef sürekli kontrol etmek durumunda kalıyorum. hele yağ bazlı olan farlar felaket ötesiii. bi hal çare bulunya la banaa. bi de mineral fondoteni günlük hayatta kullansam çok mu abartışı olur canlarımmm??

merhaba arkadaşlar ne zaman far sürsem bir kaç saat sonra göz kapağımın kat kısmında farlar birikiyor. hangi marka farı kullandıysam aynı. hayır anlamıyorum o kadar berbat ürünleri suratlarına kullanıyor ama hiç bir sorunları yok ama ben maalesef sürekli kontrol etmek durumunda kalıyorum. hele yağ bazlı olan farlar felaket ötesiii. bi hal çare bulunya la banaa. bi de mineral fondoteni günlük hayatta kullansam çok mu abartışı olur canlarımmm??

fari sürmeden önce bir baz kullanmani öneririm inglot mac yada baska firmalarladan olabilir o nemi dengede tutuyor göz kapagina fondöten yada krem uygulamayin makyaj öncesi daha kötü olur

Tupengacım tamam o zaman cnm fotomu yüklüyorum belki daha iyi yardımcı olabilirsin hehe :)))

soldaki benim bu arada bi karışıklık olmasın :)))

Son düzenleme:
ozaman pembe derim ama koyu yani böyle gül kurusu cirtlak tonlar degilde bütün dogal sicak tonlari kullanabilirsin misal bronz allikda yakisir kirmizi tonlari da cok yakisir ama dediyim gibi sicak tonlar cirtlak degil msj sayim yüz olsa örnek resim koyardim ama olmuyor malesef :sinifsinif:

bide ben kendime pembe tonlarını yakıştıramıyorum suratım çok beyaz geliyoo.bilmiyorumkismile

hafif sürcen zaten civik pembe degil gül kurusu gibi pembeler allik fircasina al ve el bileyine pit diye bir dokundur yani sapini fazlaliklar dökülsün ben inglotda calisiyordum birde benefitde make up olarak o yüzden nasil desem inglotu tavsiye edebilirim kalite acisindan süper kalici da ucup gitmiyor hem fiyatlari da uygun kalitesine göre

dün akşam iş çıkışı kozmetikçiye gittim bana beyu marka ürünleri tavsiye ettiler fiyatları biraz ortlamanın üstündeydi ama kaliteli olduğu falan söledi alman markasımış.allık aldım.su bazlı kapatısı aldım ve 4 lü far seti aldım allığı gül kurusu renginde aldım çok ta güsel oldu hele kapatıcı gözlerimin altında hafif morluklar olduğunu söledi bayan :))) kapatıcıyı bi sürdük çok doğal oldu ve morluklar kalmadı şimdilik memnunum denemenizide tavsiye ederim

almanyada douglasda calisdim ben bir sene beyu douglasin kendi markasi evet arrtdeco ile ayni sirket bakiyordu o markaya ben bikdim acikcasi makyaj lardan evim sirf makyaj malzemesi dolu hep tester hediye falan birikdi,millete makyaj yapmakdan kendime yapamiyorum artik üseniyorum okadar cok yüz boyadim ki laelaelaelaelae

far bazı kullanmanı tavsiye ederim canım ben inglot aldım öyle pek aman aman beğendiğimi söyleyemicem pastelinde varmış sanırım ama en iyi mac diolar bide krem far kullanma canım :)
mineralli ürün bende kullanmaya başlıcam bence çok doğal bir görüntüsü var hatta yokmuş gibi bence kullanabilirsin marka araştırdınmı canım ne almayı düşünüosun

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.Bi arkadaşımın düğününde kuaförün yaptığı makyajdan sonra yüzüm tam istediğim parlak ve pürüssüz olmuştu.hangi fondöteni kullandığını sordumğumda maybelline affinetone 14 numara olduğunu söyledi.geçengün bende aynısını aldım ama yüzüm kuaförün yaptığı gibi parlamadı.Acaba başka birşyede mi sürdü?Bilgisi olan cevap verebilir mi acaba

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.Bi arkadaşımın düğününde kuaförün yaptığı makyajdan sonra yüzüm tam istediğim parlak ve pürüssüz olmuştu.hangi fondöteni kullandığını sordumğumda maybelline affinetone 14 numara olduğunu söyledi.geçengün bende aynısını aldım ama yüzüm kuaförün yaptığı gibi parlamadı.Acaba başka birşyede mi sürdü?Bilgisi olan cevap verebilir mi acaba

canım belkide makyaj bazı kullanmıştır fondotenden önce böylece yüzde daha pürüzsüz durmuştur. Yada mac fix+ gibi sabitleyici sprey sıkmıştır. Yada benefit moonbeam gibi aydınlatıcıda kullanılmış olabilir

fondotene biraz bişiler karıştırmış olabilir canım latteciğimin söylediği gibi benefit high beam elmacık kemiklerine sürülüo güzel duruo o zaman aydınlık aydınlık benim pek hoşuma gitti :) neysem belki bunu karıştırmıştır
pürüssüzlüğü içinse kesin makyaj bazı sürmüştür canım :)

fondotene biraz bişiler karıştırmış olabilir canım latteciğimin söylediği gibi benefit high beam elmacık kemiklerine sürülüo güzel duruo o zaman aydınlık aydınlık benim pek hoşuma gitti :) neysem belki bunu karıştırmıştır
pürüssüzlüğü içinse kesin makyaj bazı sürmüştür canım :)

sen high beam aldınmı bebeeem

meraba kızlaaarrr :D yaa bnmm sorunum kirpiklerm :(çok cılız ve kısalar ama uzun olsn istiorm nasıl rimel sürim üsttende tarayamıorm ltfen yardmm :(

Back