- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
saol ecinni kafa
müşteri değilsen çekil tükanın önünü kapama :roflol:
buyur kuzubana sımokey ays öğretsene apla:CüvCüv:
canım eyeliner kullanmanı da öneririmÇok fayfalı bir konu olacağından eminim. Bence makyaj yapabilmek tamamen kabiliyet meselesi. Ben o kadar okumama rağmen hala beceremiyorum kabiliyetsizim yani. senağlamaBeyaz ve yuvarlak yüzlüyüm. Gözlerim çok büyük sayılmaz. Gözlerimi büyük göstermek için içine beyaz dışına hafif siyah kalem çekmem gerektiğini, yüzümü küçük göstermek için de koyu renk pudra ile gölgeleme yapmam gerektiğini biliyorum ama kabiliyet yok ne yapsam nafile:1no2:. Kabiliyet konusunda tavsiye istesem-tatlicadiarzu-
merhaba gurbaa hanım
öncelikle topiğiniz hayırlı olsun hayırlı işler dilerim
benim sorum şöyle mesela ben kapatıcı fondöten pudra vs bu üçlünün nasıl ne şekilde hangi sıralamayla yapıldıgını bilmiyorum sonra bir yapıyorum suratım şerit şerit izler
ne acı kaç yaşına gelmişim bilmiyorum
Hello Gurbis
canim süper bi konu
ilk müsterin benim hihoyyyt
canım kastın nivea liquid sanırım...merhaba gurbaa prenses, bilgi ve tecrübene güvenerek sana bikaç sorum olceka.s.
göz kapağı üzerine eyeliner niyetine siyah göz kalemi kullanıyodum alıştırma babında...artık eye liner a geçmek istiyorum. nivea nın böyle pilot kalem ucuna benzeyen modellerini gördüm... kullanışlı mıdır acep:uhm:
bir dee rimel kullanırken kirpiklerin tek tek ayrık durabilmesi için bi ipucu var mı
şimdiden çok teşekkürler
hem cevabın hemi de topik içina.s
merhaba gurbaa hanım
öncelikle topiğiniz hayırlı olsun hayırlı işler dilerim
benim sorum şöyle mesela ben kapatıcı fondöten pudra vs bu üçlünün nasıl ne şekilde hangi sıralamayla yapıldıgını bilmiyorum sonra bir yapıyorum suratım şerit şerit izler
ne acı kaç yaşına gelmişim bilmiyorum
bak böcük kafa
önce kapatıcı uygulanır kapanması istenilen yerlere
ardından da fondoten
kimileri once fondoten sonra kapatıcı diyor ama bu işlem biraz riskli
zira kapatici renginiz ile fondoten renginiz birbirinden farklı ise bu lokal uygulama cildinizi lekeli gösterir
en son da pudra yada makyaj sabitleyici uygulanır
ben günlük makyajda fondotenin üstüne pudra kullanılmaması taraftarıyım
tabaka gibi duruyor doğallıktan uzaklaştırıyor makyajı....
hoyy sıraya geç anam biz varız kuyruktaa yasakkelime :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?