Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
cliniuqe fondoten kullanan varmı kızlar aranızda ya karma ve problemli ciltlerde kapatıcılıgı nasıl acaba merak ettimdee

bende bakıyorum kızlar arada topiğe bende zannediyorum ki bir bizim makyaj topiğimis varolumunekankayizsmile burasıda varmıştır güzellll alkisalkisalkis

thejackalcım bu topiğin sahibesi artık yok gelemiyor yoksam zamanında çok güzel şeyler varmış vakti olan geçmişi okusun ben okudum çok şey not aldım :))))
:))))

thejackalcım bu topiğin sahibesi artık yok gelemiyor yoksam zamanında çok güzel şeyler varmış vakti olan geçmişi okusun ben okudum çok şey not aldım :))))
:))))

bende hepsiniiii okudum resimler ve yazıları not aldımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende şu an bu yazıyı gördükten sonra sana bütün içimden geçeleri sayıyorum kanka bozuntusualsanaalsanasmile:mymeka::dilcikar:

"""Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği """"
benim vaarr ..... gurbaga bi süredr girmiyo biliyorum ama siz yardmcı olursanz çok sevinirm... üniversiteye geçtmm bu sene artık kendne bakmanın snav sendromundan çkıp genç oldgmu anlamanın zamanı geldi sanırsamm zemuszemus
aşırı olmasada braz sorunlu bi cildim var... doktora ztn gdicem ama makyacc da lazımm =) artık kaliteli cildme zarar vermcek ürünler almayı istiyorum doğal mineral markalardan kullanmayı...
hayrına bana yardm edersenzz çok sevnrm tecrübelernze ihtyacm var ögrenci oldgm için boşuna gereksz şelere parada vermek istemiorm açıkcası acemice harcamamalıyım :) yardmcı olmak istyen arkdşlar özelden msj atarsa sevnrm dha rhatca konuşablrz öle..tşk edrm bayanssulusmile

:roflol: benim makkac didiğim ruj ve rimeldi.bakalim neler öğrencem diye girdim bu topüğe ve neler öğrenmedimki ben makkac fln bilmiomşm..6günde okudum tüm yazılanları çok eğlendim vala eğlenerek öğrendim byada bşi aldım bayanssulusmile

gurbik vala nekadar teşkür etsem az! a.s. keşke daha önce keşfetseydimde daha önce yorumlasaydım şimdi çok az giriosunmafoldumben . nasıl bi sabırla tek tek o kadar açıklamışsn ya bde komik açıksözlü canm benm makkaj tutkna hasta oldum.çok geçte olsa allah bi yastıkta kocatsınn:1hug:

d'arbanwille yorumlalrına en çok güldüğüm sendin bayıldm yaa çok sefdm ben seni nası bu doğallık şirinlik!idolümsn:asigim:

selin_as bazı soruların cidden gurbikin çıldırdıı kadar vardı:roflol: ama ben senin saflığnı çk sefdiiiiim:CüvCüv:

whiterose ve kırmızıdonlukızz makkaj konusunda nasıl geliştiğini en başndan itibaren görenlerdenm rengarenk far setine bayıldmmm çok güzel boyamşsn snde pembeyleŞeniz diyaloglarınz yanıtlarnz birbirinzle dalga geçmelernz süperdi

kuzum hala yaşını anlamş değilim:roflol: 18mi 40larda mı 50lerde mi 60larda mı vala anlamadm hepsi geçio çünkü

dila çok cicik bşisn ya sen:1hug:

yağmırlık topüüüğü baştan sona takip een devam ettiren yegane kşiliklerdensn vala tebrklervereliniortak

krdi senle tanıştıım içn çoook mutluym haftya knşcez ona göre-tatlicadiarzu-

çenebaz gurbikin görevni o yokkken ii üstlendn yürüttn vala saol

bunun yanısıra tabiki tembeltospa, roxalle, sabun, sewengirl, seme, sevgi kelebeği, april, candy, magrenta, lucifern, cafelatte ve dier arkadaşlar sizin etkinizide hiçe sayamama.s.

gurbiiiiiik dön artık evine çobanım guzuların seni beklii:çok üzgünüm:

hepinizi öpüormŞenizŞeniz

946 sayfayı okumakta zorluk çekebilcek arkadaşlara balık hafızamda kaldğı kadarıyle gurbikin ve diğer arkadaşların tavsiyelerini yazıoruumklava:

pudra estee, rosense

allık sue devitt, mac, smashbox, rosense, guerlain bronz allıkları

rimel diorshow blackout, lancome hypnose, loreal telescopic, max factor calorie 2000, flormar x5

gözaltı kapatıcısı versace, mac studio finish

fondoten estee double wear, biotherm

primer(şu tüm yüze nemlendiriciden sonra sürülen delikleri filan dolduran bebeksi gösteren şey) smashbox

far bazı(farın gerçek rengini belli eden uzun süre uçmadan durmasını sağlayan) mac, sephora, inglot

makyaj sabitleyici mac studio fix

ışıltı,aydınlık verici benefit moonbeam/highbeam

far cameleon kitleri, pastel kadife serisi, mac, rosense, mineral farlar

mineral(renkli un gibi şeyler,genelde internetten temin ediliyo) taylor made minerals, i.d. bare minerals, everyday minerals

ruj, lipgloss smashbox, lancome, avon

sürme(gurbik eyeliner yerine bnu tercih edio) kajal, guerlain

göz kalemi emily,cecile

yüz,allık,göz fırçaları mac, taylor made minerals, i.d.

görüldüğü üzre her bütçeye uygun bşiler var arkidaşlar amma gurbikimiz der ki fondöten, kapatıcı gibi şeylerde biraz daha fazla verip kaliteli bşi alın cildiniz erken yaşlanmasın, kırışmasın sengözlerimebaksanab
bunlarda cilt bakımı için öneriler:

- cilt kremleri, güneş koruma kremleri vichy, sebamed, olay, avon önerilmemekte

-dermokozmetik ürünlerden dermalogica ve dr murad gayet başarılı

-cildinde parlama, leke olan arkadaşlar 1:1 oranında limon su karışımını yüzlerine sürüp yatsın çok iyi gelio

-sivilceli arkidaşlar lütfen cildinizdeki sivilceler gitmeden yüz maskesi kullanmayınız

-makyaj yapmadan önce hele de fondöten filan kullanıyosanz mutlaka ondan bi 10dk önce cildinizi yüz kreminizle nemlendirin

benim hatrladıklarım bukadar arkadaşlar mutlaka eksiklerim vardır onuda diğer arkidaşlar tamamlarsa süper olur. eğer bukaadr sayfayı okuyamam diyosanız bunları okuyun ve güzelim makyaj uygulamalarına bakın sayfalardaki.smokey eyes örnekleri, değişik göz makyajlar, yüz makyajı, yüz traşlama nasıl yapılır, gölgeleme nasıl yapılır, allık nasıl sürülür gibi fotolar mevcutzemuszemus

benden bu kadaaaaropuyorumnanaktan

Kızlar burayı ne zamandır çok ihmal ettim değil mi :1hug:
Oooy kıyamam size ben, bundan sonra daha çok uğramaya çalışırım.
Geçmişi pek okuyamadım ama bana soracak bir şeyiniz varsa yardımcı olmaya çalışırım, öpüldünüz hepiniz a.s.

cnm yazımmm bidaha beyaz tenliyim ben yeşil gözlüyüm göz kapaklarım düşük biraz daha canlı bakmak için nasıl makyaj yapmalıyım hangi ürünleri kullanmalıyım. bi de güzel ama hesaplı bi kırmızı ruj önerir misinhihoyyyt

ay bi sorum daha olcak ben yanaklarda ışıltıyı seviorum ama simli simli değil parlak gibi...anlatabildim inş böle bi ürün var mı önerebileceğiindelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…