- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #9.341
geçenlerde resmini ekledim tatlım şu pratik kendinden fırçalı mavi far ve gri far bide rimeli var
ben teracotta farlarına bayıldım hoş duruyo
luciferncim illa kapatçak bişey arıyorsan pudra kullan .bende roaccutan tedavisi görüyorum 4.ayımdayım pudra sürüyorum çok mecbur kaldıkça esteenin double wear kullanıyorum ama çok kapatıcı bi fondoten canım o.eger aktif sivilcelerin varsa daha da artar söliyim.benm sadece lekeler kaldı yinede sürmeye çekiniyorum.bak canım sana shiseidonun pureness pudrasını öneririm çok kapatıcılıgı yok ama hafif yani kırmızı kırmızı durmaz sivilcelerin ..bi dene bence. fondoteni çıkar aklından tedavi sürecinde canım benim. geçmiş olsun
magrentacım benim doktorum sabit değil ilk başta şifa hastanesinde başlamıştım tedaviye hiç memnun kalmadım şimdi alsancak hastanesinde tedavime devam ediyorum doktorun ismini hatırlamıyorum ama çok ilgilenior sagolsun zaten dermotolog tek die biliorum..canım sen demi roaccutane kullanıyorsun?
Arkadaşlar bişi sorcaktım estee lauder double wear ı uygulamadan önce başka bir kapatıcı ya da fondöten sürüyor musunuz alta,,yoksa direk uygulayabilir muyuz,,ilk defa kullanıcam bu ürünü de max factör kullanıyordum estee nin kapatıcı özelliği daha iyiymiş sanırım bilgi almak istedim,,,şimdiden teşekkürler
Selam kizlar araniza yeni katildim bendea.s.Makyaj konusunda bende tecrübesizim:kedi:.
Benim tenim cok acik soluk beyaz,saclarim acik kumral üstüne röfle,ve gözlerimde koyu kahverengi.Sizce benim hangi renklere yogunlasmam gerek?özellikle far konusunda kafam cok karisik.
Selam kizlar araniza yeni katildim bendea.s.Makyaj konusunda bende tecrübesizim:kedi:.
Benim tenim cok acik soluk beyaz,saclarim acik kumral üstüne röfle,ve gözlerimde koyu kahverengi.Sizce benim hangi renklere yogunlasmam gerek?özellikle far konusunda kafam cok karisik.
Öneride bulunacak bir hayirsever yokmu?boshayallersmile
gurbikim hoş geldinnn ayyy çok sevindim vallah altın bulmuş gibi oldum valla zemuszemus
çok sık ve çok uzun kirpiklerim var maskara sürünce kirpiklerim birbirine yapışmıyo ama sadece uçlarında topaklanma oluyo benim beceriksizliğimden mi acaba bi öneriniz varmı
bide çok iyii dolgunluk veren bi maskaraya ihtiyacım var ne önerirsiniz
valla canım deneyerek bulman lazım yakışan renkleri pembemsi bir allık kullanmanı öneririm güzel durur beyaz tenlisin gözlere gelince açık renk kullanma çok soluk görünürsün koyu yeşil kahve gri tonları güzel durur pembe tavsiye etmiyorum toz pembe özellikle çok soluk gösteriyor saçların röfle olduğu için mutlaka makyaj yap bende kullandım çok solgun gösteriyor
cevap verdigin icin tesekkür ederim magrentacim.
Bugün estee double wear fondoteni aldımm (= 2 numarasını aldım tenimden yarım ton açığı kapatıcı özelliğni deneyip gördüm ama en önemlisi fondoten var mı yok mu belli değil yahu süper,,tavsiye eden herkese teşekkürler (=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?