Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
geçenlerde resmini ekledim tatlım şu pratik kendinden fırçalı mavi far ve gri far bide rimeli var

ben teracotta farlarına bayıldım hoş duruyo

bende yeşil mor olanı beğendim renkler güzel gidip denemeyi tercih ediyorum o yüzen almıcam zaten bi sürü farım var sadece gri sürüom alıpta kenarı koymayayım

canım izmirdesin sanırım hangi cilt doktoruna gidiosun memnunmusun acaba?

magrentacım benim doktorum sabit değil ilk başta şifa hastanesinde başlamıştım tedaviye hiç memnun kalmadım şimdi alsancak hastanesinde tedavime devam ediyorum doktorun ismini hatırlamıyorum ama çok ilgilenior sagolsun zaten dermotolog tek die biliorum..canım sen demi roaccutane kullanıyorsun?

benim bir sorunum yok canım erkek arkadaşım için araştırıyorumda egzama sanırım var yüzünde doktora gidicezde iyi bi yer arıyorum işte

Arkadaşlar bişi sorcaktım estee lauder double wear ı uygulamadan önce başka bir kapatıcı ya da fondöten sürüyor musunuz alta,,yoksa direk uygulayabilir muyuz,,ilk defa kullanıcam bu ürünü de max factör kullanıyordum estee nin kapatıcı özelliği daha iyiymiş sanırım bilgi almak istedim,,,şimdiden teşekkürler

ben sürmeden 10 dk önce nemlendirici sürüyorum o kadar
evet kapatıcılığı çok iyi zemuszemus

Öneride bulunacak bir hayirsever yokmu?boshayallersmile

Öneride bulunacak bir hayirsever yokmu?boshayallersmile

valla canım deneyerek bulman lazım yakışan renkleri pembemsi bir allık kullanmanı öneririm güzel durur beyaz tenlisin gözlere gelince açık renk kullanma çok soluk görünürsün koyu yeşil kahve gri tonları güzel durur pembe tavsiye etmiyorum toz pembe özellikle çok soluk gösteriyor saçların röfle olduğu için mutlaka makyaj yap bende kullandım çok solgun gösteriyor

Roaccutane kullanıcıları kokoşlarım benimmm =)
Benim Roac. tedavim biteli epey oldu
1 tek sivilce bile çıkmadı henüz çok şükür aman nazar değmesin...

İzlerde geçti sayılır. Özel birşey yapmamama rağmen zamana geçiyorlar.
Görenler şapşırıyor, çok memnunum ve çok mutluyum :)

Tedavi süresince mecbur kaldıkça pudra kullanmıştım Rosense'in pudrası çok iyidir.
Normalde zaten ten makyajı yapmıyorum sadece allık arada bir.

Şimdiki pudram Loreal True Match, memnunum.
Gerçi cildimde hala yağlanma yok, pudra daha da kurutuyor ama fondotenden korkuyorum nedense.

Belki oil free fondotenleri deneyebilirim ama korkuyorum ya...

Zaten cildim epey hassaslaştı tedaviden sonra ama sorun değil, sivilce olmasın da...

ben bugün douglas a baktım shisedo, estee ve diroun fondotenlerini denedim hepsi güzeldi ama nedense kafamda estee var diye estee de karar kıldım. Birde temizleyici baktım onada diorun toniği önerdi ordaki kız ama kararsızım.
Aprilcim ilk zamanlar hiç bişi kullanmadın mı ben şuan bişi sürmeden çıkamıyorm çok arttı buara nedense.
salı günü başlıyorum buarada :) inş hayırlı olur

çok sık ve çok uzun kirpiklerim var maskara sürünce kirpiklerim birbirine yapışmıyo ama sadece uçlarında topaklanma oluyo benim beceriksizliğimden mi acaba bi öneriniz varmı
bide çok iyii dolgunluk veren bi maskaraya ihtiyacım var ne önerirsiniz

benimde snein gbi kirpiklerim canım ben maybelline koyu mavi olanını kullanıyorum sonrada bitik bi rimelim vardı ama fırca degil böyle tarak gibi adı aklıma gelmedi şimdi onunlada üstünden geçiyorm hem ayırıyor hem topaklanmayı alıyo canım

cevap verdigin icin tesekkür ederim magrentacim.

cevap verdigin icin tesekkür ederim magrentacim.

bişey değil canım ne demek deneye deneye bulacaksın sana yakışan renkleri ama mutlaka beyaz bir far kullan kaş altına aydınlatıcı olarak hoş duruyor birde gözleri büyük göstermek istiosan kalemi dışa sürüosun bu ara ona taktım göz içine beyaz kalem dışına siyah kalem sürüom hem akma olmuo hemde büyük duruo gözlerim :)

Bugün estee double wear fondoteni aldımm (= 2 numarasını aldım tenimden yarım ton açığı kapatıcı özelliğni deneyip gördüm ama en önemlisi fondoten var mı yok mu belli değil yahu süper,,tavsiye eden herkese teşekkürler (=

ben ikincisini alcam yakında
ilk aldığım bitiyo nerdeyse 1 yıl dayandı

sana bi tavsiye verim mi
mac makkaj sabitleyici kullanıyom o fondoten daha güzel duruyo
porselen gibim zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…