- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #9.361
Çok sağol canımm ona da bi bakıyım,,çok teşekkür ettim a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bişey değil canım ne demek deneye deneye bulacaksın sana yakışan renkleri ama mutlaka beyaz bir far kullan kaş altına aydınlatıcı olarak hoş duruyor birde gözleri büyük göstermek istiosan kalemi dışa sürüosun bu ara ona taktım göz içine beyaz kalem dışına siyah kalem sürüom hem akma olmuo hemde büyük duruo gözlerim :)
canım madem aldın sürekli kullanma bari ben bir çok kişinin tedavi sürecinde mineralli ürün kullandığını okudum bende denicem birde onu dene istersen onunda kapatıcılığı iyimiş esteyide arada sürersin canım tedavi sürecinin uzamasını istemediğimiz için sana yardımcı olmaya çalışıyoruz canım :))))) güle güle kullansiyah cım bende bugün aldım 2 numarasınız güle güle kullanalım..(kızlar kızıcak aldığımadayanadım magrentacım ve cafelatte cim )
canım genelde sadece alt tarafa sürüyorum kirpik diplerine üst tarafa pek sürmüom farla hoşuma gitmio yalnız kalem çekiceksem sürüom :)Mutlaka deneyecegim bu beyaz kalemi.Yalniz siyah kalemi gözünün üstüne cekiyormusun veya sadece kirpik diplerinemi?
merhaba aramıza hoşgeldin öncelikle makyaj ürünlerini deneyerek almanı öneriyorum ilk başta flormar ürünlerinden başlayabilirsin ben farlarını denemeye başladım maskaralarını gayet güzel bende o fiyata birde allık aldım pembe süper bişi bence kendine yakışıcak olan renkleri en iyi kendin belirlersin al makyaj malzemelerini geç aynanın karşısına başla denemeye :)))herkeslere selam.. ben yeni üye oldum buraya ve yardımınıza ihtiyacım var ben makyaj konusunda bilgim yok ve sizlere kendimi anlatacağım ilk olarak sizde nolur nolur bana yardım edin büffeeeen (
ilk olarak beceremediğim şeyleri söyleyeyim allık sürmek, eyeliner ve far sürmek benim için işkence ayrıca hangi ürünler iyi hem fiyat hem kullanış açısından bi fikrim yok.. ben avondan alıyordum daha önce ama artık sizden öğrenerek hareket etmek istiyorum nolur yardımcı olun.. yüzüm uzun çok geniş değil düz sayılabilir ve gözlerim küçük kahverengi.. beyaz tenliyim ve saçlarım siyah.. uff bana hangi renkler iyi gider o konuda bile bi fikrim yok.. ölmeliyim ben yaaa mafoldumben yardım edicek misiniz.. tşk ederim şimdiden..
canım madem aldın sürekli kullanma bari ben bir çok kişinin tedavi sürecinde mineralli ürün kullandığını okudum bende denicem birde onu dene istersen onunda kapatıcılığı iyimiş esteyide arada sürersin canım tedavi sürecinin uzamasını istemediğimiz için sana yardımcı olmaya çalışıyoruz canım :))))) güle güle kullan
canım genelde sadece alt tarafa sürüyorum kirpik diplerine üst tarafa pek sürmüom farla hoşuma gitmio yalnız kalem çekiceksem sürüom :)
merhaba aramıza hoşgeldin öncelikle makyaj ürünlerini deneyerek almanı öneriyorum ilk başta flormar ürünlerinden başlayabilirsin ben farlarını denemeye başladım maskaralarını gayet güzel bende o fiyata birde allık aldım pembe süper bişi bence kendine yakışıcak olan renkleri en iyi kendin belirlersin al makyaj malzemelerini geç aynanın karşısına başla denemeye :)))
eyeliner sürmek kolay iş değil valla ben önce kalem ile denemeye başladım sonra geçicem eyelinere :))
öncelikle fondoten pudra kullanıyomusun bilmiyorum ama göz altı kapatıcısı tavsiye ederim ten renginden bi ton açık daha aydınlık durmasını sağlar ben şuan innova kullanıyorum ama flormarda denedim oda idare ederdi pek sorunum yok gözaltlarımla :)
gözlerin küçükmüş büyük göstermek için kirpik diplerine çekmen lazım kalemi içine de beyaz kalem sürersen aydınlık bir görüntü elde dersin canım allığıda madem yüzün uzun sakın elmacık kemiklerinden aşağı doğru sürme bu yüzünü daha uzun gösterir
beyaz ten ve siyah saça siyah gri tonları süper durur bence açık renkleri tavsiye etmiyorum çok solgun duruyor pembemsi bir allıkda canlı gösterir canım bilgin olsun :)bayanssulusmile
yane en güzelini gene kendin bilirsin ten renginin açık olması avantajın bence mutlaka allık kullan canım birde makyaj yap resim ekle bizde sana yardımcı olmaya çalışalım canım :)çok tşk ederim tavsiyen için yerimseniben flormar ürünlerine hemen bakmaya gidicem bide aynanın karşısına geçip denicem
magrentacım evet minerallim var zatenbirde renkli nemlendiricim var birde estem işte ara ara sürerim zaten her gün makyaj yapan biri değilim haftada 3 yaparım genellikle yurda gelince hemen cıkarırım zaten umarım tedavi sürem uzamaz.. başladım dün işte.
kızlar buarada lazere gidiyordum bi seans daha yaptırp öyle ilaca başlıyım dedim çünkü ilaç kullanırken yasak neyse gittim yaptırmaya doktor falan baktı dediki yapsak sa artık bi çağresi yok çünkü rengi açılmış ve incelmiş artık tüylerin azalma olmaz dedi bosuna paran gider bayagı azaldı tüylerim ama daha azalmıcak tamamen bitmicek olması beni üzdü böyle birşey başına gelen var mı ?
ben taylor kullanıyorum ama rengini biraz koyu seçtigim için böyle her zaman dğeilde sacım falan slaıkken kullanıyorm :)
bende alıcaktım kararsız kaldım yaa sipariş verirken vazgeçtim
çoğumuz hatta başta ben olmak üzere makyajın püf noktalarını burda öğrendik tatlımmerhaba gurba:) canım ya ben 20 yaşındayım ve makyajla ilgili pek bi bilgim yok.beyaz tenli ama kara kas ela gözlüyüm yüzümde oval şöyle hafif makyajı sevıyorum günlük olarak bana hangi tonları önerirsin birde canım allık fondoten ve rimel olarak tavsiye edebileceğin markaları söylermisin canım?şimdiden teşekkürler
mrb kızlar.. size birşey danışmak istiyorum. konyada mac yok. nette o kadar bakmama rağmen çilek dahil ordada yok mafoldumben mac'in far bazı ve makyaj sabitleyicisini almak istiyorum. var mı sizin bildiğiniz nette felan nasıl alırım yaa. smashbox'a baktım 90 milyon dio.o çok pahalı
jeliyy max factorun krem allıgı gayet kalıcı adı mracle touch ..fiyatı25 30 arası falan ..ben kampanyadan 15e almıştım ..süper bi allık
canım ten rengin ne renk ? ben benimkinin resmini koyıyım istersen bi fikir olur sanada