- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.559
- 178
- Konu Sahibi aabbcc1122
-
O yüzden bir nevi dedim zaten : )primer mı???? emin misin?? tonik niyetine cildi rahatlatmaktan öte faydası yok, değil makyajı kalıcı hale getirsin
ancak kuru ciltliler cakey görüntüden kurtulmak için kullanabilir yoksa primermış yok makyaj sabitleyiciymiş falan yalan
kimiside pul pul yapıyor demişacaba sade su mu yoksa baska bisey miydi bilemedim simdi
Doğru ürünleri doğru fırça veya süngerle kullanırsanız güzel sonuç alırsınız.bu makyaj ne ayrtınlısı zor bisey
Fondoten rengini belirlemek için (t emiz yüze ) yanağımızda boynun üstünde kemik var ya oraya uygulanır, sonra da boynunuzun tonuyla uyumuna bakılır, fark varsa ürün rengi & alt tonu yanlış demektir.fondöteni alırken elinizde değil yüzünüzde deneyin yüzünüze peeling yaptıktan ve temizledikten sonra uygulayın süngeri hafif ıslatıp yüzünüze uygulayın
bu makyaj ne ayrtınlısı zor bisey
Ben de hala doğru dürüst bir şeyler yapamıyorumAma youtube daki makyaj videolarını izleyeyek kapıyorum bir şeyler zaten genç yaşta çok bağırıyor ama 30 ve ustu kadınlarda mükemmel duruyor. Benin fikrim tabi kimse alınmasın.
Hanımlar bb krem için sarı alt tonlu pembe alt tonlu demişsiniz bu ne anlama geliyor?
Hanımlar bb krem için sarı alt tonlu pembe alt tonlu demişsiniz bu ne anlama geliyor?
Bence sorun sizde değil fondöten çoğu kişşde maske gibi duruyor cildiniz sorunlu değilse bence gerek yokmerhaba hanımlar
benim sıkıntım makyaj ve malzemeleri ile alakalı hangi fondoten pudrayı kullandıysam olmadı yüzüm ve boynum arasındaki renk farkını kapatamadım. bb cc kremlerden fondoten pudralardan yana yüzüm bir türlü gülmüyor. az da sürsem maske gibi duruyor nemlendirsemde pul pul...
ben gercekten hic anlam veremiyorum elimle sürüyorum olmuyor fırcala sungerle suruyorum yine olmuyor bana nolur bi akıl verin ne kullanmalıyım nasıl kullanmalıyım sizler ne kullanıyorsunuz artık bu durumun çözümünü bulmak istiyorum bakımsız gezmek istemiyorumm
Ya hanımlar peki ,bir de şöyle bişey var bazıları diyor ki sarı alt tonlular sarı alt tonlu ürünler kullanmalı. Bazıları da sarı kullanırsa hastalıklı görünür, pembe alt tonla nötrlemeli. Nasıl bu işin doğrusu?
Mesela ben sarı alt tonlu beyazım mac nc15 kullanıyorum nw mi kullanmalıyım?
Yok ablacım ben anlamam Hayatımda makyajın zerresini yapmadım :))) fondöten kullanmayın derken hiçbişey kullanmayın daha güzel demek istemiştim :))peki ne kullanmalıyım?
L'Oréal TrueMatch Mineral Pudra kullanmıstım eskiden o cok guzeldi fırcalı olan ama artık hic bi yerde bulamıyorum eskiden dedigimde sekiz sene once
Bende o desinfection spray dir, mikrop kalmasın diyeben daha sonraları sordugumda soylemedıler ama gozumle gordum beyoglundakı magazada ..gıcık oldum sırf bu yuzden almadım baska marka aldım o fırcalar normaldede satılıyor ama o urun sprey gıbı bır seydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?