• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar makyaj sorunsalı

gratisin birde online satısı olsa super olacak :)
real techniques ürünleri için diyorsan kozmela diye bir site var onlar da orada satılıyor. Özel günler de onlar da indirim yapıyorlar. Bayram öncesi filan yapabilirler belki beklersen. real techniques fırça setleri almıştım ordan çok da memnun kaldım uygun fiyata denk gelmişti

merhaba hanımlar
benim sıkıntım makyaj ve malzemeleri ile alakalı hangi fondoten pudrayı kullandıysam olmadı yüzüm ve boynum arasındaki renk farkını kapatamadım. bb cc kremlerden fondoten pudralardan yana yüzüm bir türlü gülmüyor. az da sürsem maske gibi duruyor nemlendirsemde pul pul...
ben gercekten hic anlam veremiyorum elimle sürüyorum olmuyor fırcala sungerle suruyorum yine olmuyor bana nolur bi akıl verin ne kullanmalıyım nasıl kullanmalıyım sizler ne kullanıyorsunuz artık bu durumun çözümünü bulmak istiyorum bakımsız gezmek istemiyorumm:KK43:
bende kuru ciltliyimm öncelikle çok iyi nermlendırmen gerek cildini kullandığın fondotende su bazlı saten bitişli olsn rahat edıceksındr mat bitişli kalın fondoten kullanma ama en öenmlisi nemlendırme unutma

merhaba hanımlar
benim sıkıntım makyaj ve malzemeleri ile alakalı hangi fondoten pudrayı kullandıysam olmadı yüzüm ve boynum arasındaki renk farkını kapatamadım. bb cc kremlerden fondoten pudralardan yana yüzüm bir türlü gülmüyor. az da sürsem maske gibi duruyor nemlendirsemde pul pul...
ben gercekten hic anlam veremiyorum elimle sürüyorum olmuyor fırcala sungerle suruyorum yine olmuyor bana nolur bi akıl verin ne kullanmalıyım nasıl kullanmalıyım sizler ne kullanıyorsunuz artık bu durumun çözümünü bulmak istiyorum bakımsız gezmek istemiyorumm:KK43:
Farmasi Ürünleri
% Türk Firmasıdır
Paraben içermez
Triclosan içermez
Etil alkol içermez
Alerji riski içermez
Yapay nemlendirici içermez
Hayvansal madde içermez
Nikel testi yapılır
Dermatolojik olarak test edilir
Hayvanlar üzerinde test edilmez
Tüm ürünlerin üretimi Türkiye'de İstanbul'da Avrupa'nın en büyük entegre kozmetik üretim tesisine sahip modern fabrikalarda üretilmektedir.
Üretim tesisleri Sağlık Bakanlığı Denetiminde olup uluslararası standartlarda üretim yapmaktadır.
GMP (Good Manufacturing Practices-İyi üretim uygulamaları) sertikasına sahip olmak oldukça önemlidir. Farmasi GMP sertikasına sahiptir
Helal sertifikaya sahiptir urunlerinin icerisinde domuz yagi etil alkol gibi muslumanlar icin haram sayilan maddeler yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back