- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.559
- 178
- Konu Sahibi aabbcc1122
canım suan is yerinde oldugum icin foto cekemem ama buna benziyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım suan is yerinde oldugum icin foto cekemem ama buna benziyordu
bekliyorum canımBu standart fondoten fırçası ama fondotenin için uygun değil.
Foto atacğm birazdan.
( beauty blender ( yumurta sünger, orjinalini alırsan harika sonuçlar elde edersin) de kullanabilirsin, hatta her fondotende kullanabilirsin)
Transparan pudranın kapatıcılığı yok.transparan pudranın hic kapatılıcılığı yok dimi
Attım.bekliyorum canım
Şuanki fondotenin ve birçok fondoten için daha pratik olur ve güzel sonuç verir.evet guzelmis bu daha mı kullanıslı ben alırken attıgmı vermisti gorevli
evet canım sen yazınca direk googldan baktım bende cokta seker birsürü rengi varAttım.
Ve beauty blenderin resmini de yollyrm
Her renginin ayrı bir fonksiyonu var : )evet canım sen yazınca direk googldan baktım bende cokta seker birsürü rengi var
lilapedia kısmına gir orda sağda yazıyor kocaman sen de sor diyecanım üye oldum ama nereden sormam gerektigini bulamadım
lilapedia kısmına gir orda sağda yazıyor kocaman sen de sor diye
rica ederim cnm inşallah yardımı olur. :) bu arada bi uyarı bir hevesle soruna verilen cevapta önerilen bütün ürünleri alıp bütçeni sarsacak şeyler yapma :)evet buldum tesekkurler:)
rica ederim cnm inşallah yardımı olur. :) bu arada bi uyarı bir hevesle soruna verilen cevapta önerilen bütün ürünleri alıp bütçeni sarsacak şeyler yapma :)
fırcadan ziyade süngerii deneyeceim karar verdimHer renginin ayrı bir fonksiyonu var : )
Pembe doğal ve pürüssüz sonuçlar için ideal : )
bence süngeri için de direk o markayı almana gerek yok. gratiste filan onun muadili bi çok o tarz sünger var. Çok fazla para veremem diyorsan başka bi süngeri de nemlendirerek kullanabilirsin. Çünkü ben bi farkını görmedim diğer süngerlerden. Süngerin faydası tampon hareketlerle çektirmeden sürdüğün için izi kalmıyo fırça gibifırcadan ziyade süngerii deneyeceim karar verdim
cok farki var aslinda.bence süngeri için de direk o markayı almana gerek yok. gratiste filan onun muadili bi çok o tarz sünger var. Çok fazla para veremem diyorsan başka bi süngeri de nemlendirerek kullanabilirsin. Çünkü ben bi farkını görmedim diğer süngerlerden. Süngerin faydası tampon hareketlerle çektirmeden sürdüğün için izi kalmıyo fırça gibi
Yok canım ama tenin heryerini aynı yapıyor gün içinde terlesen falan birikimler oluşmuyor tenin hep mat kalıyor, yani finish olarak kullanıyorum bentransparan pudranın hic kapatılıcılığı yok dimi
bilmiyorum cilt tipine göre farklılık gösteriyor olabilir performansı ben ikisini de kullandım çok bir fark göremedim. şimdi gratisten real techniques i aldım indirimde 19 lira filandı sanırımcok farki var aslinda.
Beauty blender mesela kuruyken kucuktur, su ile temas edince buyur ve bu sungerin kullaniminda da purussuz kullanima yardimci olur.
Diger markalari ve normal sungerleri de denedim ama Beauty blenderin yerini tutmuyorlar.
Daha uygun fiyatli olarak ise real techniques in de yumurta sungeri var ,
beauty blender fazla pahali gelirse o tercih edilebilir.
gratisin birde online satısı olsa super olacak :)bilmiyorum cilt tipine göre farklılık gösteriyor olabilir performansı ben ikisini de kullandım çok bir fark göremedim. şimdi gratisten real techniques i aldım indirimde 19 lira filandı sanırım