• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar makyaj sorunsalı

canım suan is yerinde oldugum icin foto cekemem ama buna benziyordu
Product_907_Medium.jpg

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 66
Bu standart fondoten fırçası ama fondotenin için uygun değil.
Foto atacğm birazdan.
( beauty blender ( yumurta sünger, orjinalini alırsan harika sonuçlar elde edersin) de kullanabilirsin, hatta her fondotende kullanabilirsin)
bekliyorum canım

evet guzelmis bu daha mı kullanıslı ben alırken attıgmı vermisti gorevli

evet guzelmis bu daha mı kullanıslı ben alırken attıgmı vermisti gorevli
Şuanki fondotenin ve birçok fondoten için daha pratik olur ve güzel sonuç verir.
Fix fluid ile senin kullandığın tarz fırçayı asla kullanmıyorum ben.

rica ederim cnm inşallah yardımı olur. :) bu arada bi uyarı bir hevesle soruna verilen cevapta önerilen bütün ürünleri alıp bütçeni sarsacak şeyler yapma :)

:KK68: hepsini alamam ama not aldım internetten baktım bir coguna herkes tum urunler hakkında olumlu seyler sölememis tabi kimi içeriği kimi işlevi acısından her ürün herkese gore degil ama umarım bende cildime gore bir ürün bulacagım :KK200:

fırcadan ziyade süngerii deneyeceim karar verdim
bence süngeri için de direk o markayı almana gerek yok. gratiste filan onun muadili bi çok o tarz sünger var. Çok fazla para veremem diyorsan başka bi süngeri de nemlendirerek kullanabilirsin. Çünkü ben bi farkını görmedim diğer süngerlerden. Süngerin faydası tampon hareketlerle çektirmeden sürdüğün için izi kalmıyo fırça gibi

bence süngeri için de direk o markayı almana gerek yok. gratiste filan onun muadili bi çok o tarz sünger var. Çok fazla para veremem diyorsan başka bi süngeri de nemlendirerek kullanabilirsin. Çünkü ben bi farkını görmedim diğer süngerlerden. Süngerin faydası tampon hareketlerle çektirmeden sürdüğün için izi kalmıyo fırça gibi
cok farki var aslinda.
Beauty blender mesela kuruyken kucuktur, su ile temas edince buyur ve bu sungerin kullaniminda da purussuz kullanima yardimci olur.
Diger markalari ve normal sungerleri de denedim ama Beauty blenderin yerini tutmuyorlar.
Daha uygun fiyatli olarak ise real techniques in de yumurta sungeri var ,
beauty blender fazla pahali gelirse o tercih edilebilir.

birde fondöteni alırken gün ışığında denemelisiniz yüzünüze sürerken azar azar alıp iyice yedirene kadar sürmelisiniz öyle daha güzel emer cilt birde fondötenin bb kremin kaliteside çok önemli tabi

cok farki var aslinda.
Beauty blender mesela kuruyken kucuktur, su ile temas edince buyur ve bu sungerin kullaniminda da purussuz kullanima yardimci olur.
Diger markalari ve normal sungerleri de denedim ama Beauty blenderin yerini tutmuyorlar.
Daha uygun fiyatli olarak ise real techniques in de yumurta sungeri var ,
beauty blender fazla pahali gelirse o tercih edilebilir.
bilmiyorum cilt tipine göre farklılık gösteriyor olabilir performansı ben ikisini de kullandım çok bir fark göremedim. şimdi gratisten real techniques i aldım indirimde 19 lira filandı sanırım

Back