- 15 Ağustos 2015
- 1.633
- 1.816
- 133
- Konu Sahibi Blondie96_
-
Garipsenip dışlanmak mı, abartmayın uzaylı değilsiniz sadece makyaj yapmıyorsunuzKusura bakma zoruna gitsin diye öyle konuşmadım kimsenin kalbini de kırmak istemem. Makyaj tercih meselesi ki dediklerim de bilmişlik değil hepsi psikolojide yer edinmiş gerçekler kafama göre konuşmadım. Güzel insanların makyaj yapmasının sebebi de çevre baskısı olabilir diye düşünüyorum. Milletin ne düşüneceğini aşırı önemsemek bir hastalıktır güzel insan da çirkin insan da bu hastalığa sahip olabilir. Mesela düğüne giderken makyaj yapılmalı diye bir yasa (!) var. İşe giderken makyaj yapılmalı diye bir olmazsa olmaz gelenek var. Güzel insanlar da bu saçma gereklilik ve kurallardan dolayı yapıyor diye düşünüyorum. Sürü psikolojisi. Herkes yapıyor. Kendisi yapmazsa dışlanabilir çünkü makyaj yapmayınca biraz farklı olacak sırıtacak. Zaten o yüzden herkes konu sahibine ve bana makyajla ilgili laf söylüyor üstümüze geliyorlar. Farklıyız herkes gibi değiliz o yüzden bizi garipsiyorlar hatta dışlayanları bile var. Ama zerre umrumda değil.
Garipsenip dışlanmak mı, abartmayın uzaylı değilsiniz sadece makyaj yapmıyorsunuz
Benim cildim de aynı, sivilce hiç çıkmaz ama. Ben maske olarak yaş maya+süt sürüp yarım saat bekletiyorum, çok nadiren avokado+bal yaparım çok ağır bir maske bu çünkü. Peeling olarak kahve telvesi+hind.cev.yağı. Nemlendirici ve temizleyici olarak da avene, la roche posay kullanıyorum. Umarım işinize yararBen cilt bakımı da yapmıyorum. Sadece sabunla yüzümü yıkayıp krem sürüyorum. Peeling vs önerileri olan varsa yazabilir mi? Özelden veya buradan? Maske vs de olur. Cildim t bölgesi hariç kuru ve aşırı stres dönemleri dışında sivilcesiz. Teşekkürler şimdiden :*
Benim cildim de aynı, sivilce hiç çıkmaz ama. Ben maske olarak yaş maya+süt sürüp yarım saat bekletiyorum, çok nadiren avokado+bal yaparım çok ağır bir maske bu çünkü. Peeling olarak kahve telvesi+hind.cev.yağı. Nemlendirici ve temizleyici olarak da avene, la roche posay kullanıyorum. Umarım işinize yarar
Bu konuda bilginiz var sanırım. Özelden yazabilir misiniz bildiğiniz, kaliteli markalar varsa eğer? Çünkü doktorum çok net konuşmuştu bu konuda ben de uğraşmayı bıraktımPatatesle çayla geçmez zaten. Size dermaroller öneriyorum ve retinol içerikli kremler. 2 ayda sonuç alırsınız.
Hayıır. Genelde ben halimden memnunum, beğenmeyen küçük oğluna almasın diye geçiştiriyorumMakyaj yapmak zorunda değilsin, seni seven doğal halinle sevecek.nokta.
Peki sen hiç "sordum mu ki böyle konuşuyorsun?" gibi sorular ile tersledin mi bu bilir kişileri?
Hayıır. Genelde ben halimden memnunum, beğenmeyen küçük oğluna almasın diye geçiştiriyorumüzerinde durmam ama "öyle mi acaba?" Diye de aklıma takıldı
Gelin yapın ben de heveslenirim belkiCevrenizden bunu bukadar sik duyuyorsaniz gercekten renksiz bir yuzunuz var demek ki. Neden dikkate almayasaniz ki? Iyi bir concealer ile goz altiniz elbette kapanir. Ayrica beyaz bir tene hafif pembemsi/turuncu bir blush cok yakisabilir.
Sahsen boyle yuzu renksiz makyajsiz insanlari gorunce bazen bana cok 'kel' gorunuyorlar. Bazen gercekten makyaj cantami kapip girismemek icin zor tutuyorum kendimi. Teniniz temizdir onda bi sorun yok, ne mutlu size, ama dogal seviyorsaniz kendinizi, dogalligi bozmadan hafif bir renk katabilirsiniz bence.
Zevkle yaparim valla, geliyorum! Bende o 'yuzune hafif bir renk katsana yaa'cilardanim aslinda. Icinizden gelse yaparsiniz zaten haha.Gelin yapın ben de heveslenirim belkiya gerçekten sorun sadece doğallık değil ne biliyim içimden gelmiyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?