Makyaj şart mı?

Makyaj sart degil ama gerekili oldugunu dusunuyorum hafifde olsan kendin icinde yanibiyobolmazmi

Sen başkalarını bırak ,kendi hissettiğini yap.kimisine makyaj yakışır yakıştırır kendine , kimi doğal daha güzeldir.bende hiç makyaj yapmam.bir göz kalemi hafif ruj o kadar.daha fazlasını yapınca yakışmıyo bana.makyaj yaptıkça çirkinleşiyorum.evlenirken düğünümde bile bir göz kalemi hafif ruj sürdüm o kadar.kuaförde zorla yaptılar makyajsız olmaz diye ordaki makyöz zorla yaptı.tipim kaydı resmen.sildirdim hemen.milletin lafı bitmez.elaleme göre mi yasayacagız.sen laf söyleyenlere ben doğallığı tercih ediyorum.makyaja ihtiyacım yok.dogalligin modası hiç geçmez falan de çeneleri kapanir

İnsanların size böyle şeyler söyleyebilmesine izin vermeyin. Terbiyesizlik.
Çalışınca makyaj yapmak zorunda da kalmayacaksınız. Canınız istiyorsa yapın. Herkesin kendi karakteri.
Eğer bakımlı hissetmek için makyaj yapma ihtiyacı hissederseniz bunu hissettiğiniz zaman yaparsınız. İstemeye istemeye her gün görev gibi yapmanın ne alemi var.
Ayrıca erkeklerin makyajlı kız sevdiğini kim çıkarmış bilmiyorum... Çok saçma.
Ben kendimi böyle ekstra bir güzel, çekici hissetmek istediğim zaman yapıyorum. Yoksa genelde yapmıyorum. Çalışıyorum da akademisyenim. Ama kime ne benim yüzümün makyajlı olup olmamasından.
Ayrıca şu an hiç bir sorun olmayan cildinde makyaj yapmaya başladığın zaman çıkacak sorunlarla da bunları söyleyenler baş etmeyecek. Fondöten ciltte lekelenmeye sebep olabiliyor, far göz kapaklarını kırıştırıyor, ruj dudak renginin solmasına sebep olabiliyor. Evet bunlar her zaman olmaz, ama olabiliyor. Bir kez makyaj yapmaya alıştın mı zaten yapmayınca uyanamadan işe gitmiş gibi görüneceksin. İnsanlar o eyeliner çekilmiş kedi gibi gözüne alıştığı için seni tanıyamayacak kendi normal gözlerinle. Bence en iyisi arada makyaj yapmak. Ama bu herkesin kendi tercihi ve herkesin kendi doğrusu var. Asla haddim olmayarak bir arkadaşıma gidip bence makyaj yapmamalısın falan demem.

Şart değil tabi ki. Çevreyi boşver kendin ol. Bana da çok söylüyorlar özellikle orta yaş ve üstü kadınlar....Ben de tam senin gibiyim ayda yılda bir makyaj yaparım. Gayet sade giyinirim. Çok şükür ki eşim makyajdan nefret ediyor arada hoşuna gider diye fondöten pudra vs sürüyordum. Hiç beğenmiyor yüzümü ellediğinde fondötenin eline gelmesi hoşuna gitmiyormuş yapay duruyor falan der. Zaten makyaj yapmazdım böyle olunca hiç yapmıyorum. İşe giderken de rimel ruj yetiyor. İş arkadaşlarım da cildime ne yaptığımı çok güzel durduğunu söylerler hep. Nezaketen mi beğeniyorlar yoksa gerçekten mi bilmiyorum ama olsun ben mutluyum.

Kapitalizm kölesi kadınlardan olmadığım için de fazlasıyla mutluyum

Kimse de makyaj yapmıyormuş. Ben de dışarda makyajsız kadın görmüyorum nerdeyse. Bence makyaj güzel bişey yalnız bu ikinci cilt gibi yapanlar var, tamamen değişenler onlarınki kandırmaca. O şekil yapmamak gerek diye düşünüyorum. Bazen şu makyaj bloggerlarını açıyorum iki bişey öğreneyim diye off sürüyor da sürüyorlar. Hayatımda duymadığım şeyler onların günlük hayatının bir parçası. Yakıştıran yapsın ama. Baz üstüne kapatıcı sonra fondöten aydınlatıcı kontür vs neler neler...Zor iş ama zevkli demek ki

bak sen beni dinIe ben öğrenciIerimIe hemen hemen aynı gösteriyorum
yıIIardır yüzüme nemIendirici dahi sürmedim
sakın 20Ii yaşIarını bi miIyon bakım kremi iIe gecirme
erken yaşIanırsın asıI o zaman kremIerden kimyasaIdan

İyide erkekler fazla makyaj sevmezki. İş konusunu bilemem bazı yerler istiyor.sen mutluysan boşver en güzelı. Erken yaşlanmaya sebep olur zaten

Ben de sadece düğünde bayramda yaparım. Normalde en çok kullandığım lip balm dudak kalemi falan. Rimel bile kullamam. Cildim de kötü.

Makyaja ihtiyaç duymak istemiyorum hiçbir zaman. Makyaj öyle bir şey ki yaptıkça yapasın geliyor. Hele benim gibi cildi kötü olanlar o güzel görüntüye alışır. Doğal halime yabancılaşmak istemiyorum. Hiç gerek yok.

erken yaslanmaya sebep olmuyor bana kalırsa bu genetik yıllardır yaparım ama hep 22-23 gosteriyorsun derler 30 uma geldigim halde bide bu makyaj olayı sevmekle alakalı sevmeyen yapmıyor yapmak zorunda da degil ben severim esim gelmeden once bile yaparım kendimi daha bakımlı hissediyorum ama makyaj malzemelerine oldum olası bayılırdım:) herkesin kendi tercihi bence sart degildir makyaj oyle oldugunu sanmıyorum kim kendini nasıl iyi hissediyorsa oyle yasasın

Salla gitsin ya boşver insan doğal hali ile de güzel evet bende yaparım ama sonuçta o bu kusuru kapatmaz siz rahatsız olmadıktan sonra kimseye laf düşmüyor

Bence erkeklerin büyük çoğunluğu makyajı sevmiyor. Hatta abartılı makyaj yapanlarla dalga bile geçiyorlar. Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap. Ben göz kalemi sürmeyince hasta gibi hissediyorum kendimi aynaya bakınca. Günlük nemlendirici krem, dudak balmı ara sıra rimel yeterli geliyor. Ayrıca evleneceğin adam seni makyajsız da görecek 7-24 makyajlı dolaşamazsın. Sen öyle diyenlere aldırma. Bi kere cilt testine gittim kadın ayyy siyah noktalarına bak cildin dolmuş şu marka krem bu marka bilmem ne verelim sana dedi. Kendi suratında üç kat boya vardı. Çok faydalıysa kendin kullan desem yeriydi. Ki cildimde o zamanlar sivilce bile çıkmazdı herkes özenirdi. Herkes bi kendine baksın önce

Hergün makyajlı gördüğümüz birini makyajsız görünce gözümüze çirkin geliyor. Oysa çirkin değil gözümüz makyajlıya alıştığı için öyle geliyor. Sen kendini makyajsız eksik hissetmiyorsan o konuşanlara bakma doğal takıl en iyisi.

bence sart degil is gorusmelerinde makyaji bakim sayiyorlar evet ama boya kupune dusmeye gerek yok olmasi gerekeni zaten gerektiginde yapiyormussunuz ayrica erkeklerin cogunlugu asiri makyajli kadinlari sevmez sizi sevecekse zaten makyajli suratinizi degil kalbinizi insanliginizi sevsin.

Bakimli olmakla makyajli olmak ayni sey degil.. Yani makyaj yapmayan insan bakimsizdir gibi bi sey yok..

Kimse de makyaj yapmıyormuş. Dışardaki bu kadar makyajlı kadın kim o zaman?

Bana göre ne kadar güzel olunursa olsun makyaj şart. Makyaj çirkinliği örtmek için yapılmaz, güzel yanları vurgulamak için yapılır. Bunu istemeyen kadını da ben anlayamıyorum. Benim kirpiklerim rimel sürünce kaşlarıma değiyor. Takma olmadığına inandıramıyorum. Yani kirpiklerim uzun ve gür ama rimelsiz bakkala bile gitmem. Dudaklarımı soluk buluyorum beğenmiyorum. O yüzden kırmızı ve bordo rujdan vazgeçmem. Makyaj yapan kadınların özgüvensiz ya da gösteriş meraklısı olduğunu iddia etmeyi de çaresiz buluyorum. Ben de makyaj yapmayan kadınları kendi için 5 dakika ayıramayacak kadar hevessiz ve geçkin buluyorum o zaman.

10 kg makyaj
Badana gibi fondöten
Topaklanmış ucuz rimel

hiç güzel durmuyor , sana laf edenler hiç makyaja kalkışmasa bence!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…