• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj şart mı?

Herhangi bir cilt problemi (leke,renk eiitsizliği) yoksa hafif makyaj zaten en güzeli. Göz kalemi,rimel, ruj/parlatıcı, istersen bi de allık. Günlük hayatında kullnmak zorunda değilsin ama iş başvurusuna gidersen hafif makyaj iyidir​

Laf edenlerin kötü makyaj yaptığını nerden bildiniz?

Sokakta gördüklerimden istatistik yaptım.

Makyaj yapanların çoğu , yani toplumun çoğu ucuz marka almak zorunda kalıyor çünkü ekonomimiz kötü

Dior rimel, YSL fondöteni almaya gücü yeten kaç insan var?

Sonuç olarak da kötü görüntüler ortaya çıkıyor.

Bende makyaj yapmam kalem dahi sürmem dugun bayram da olsa.
Ama kadiniz sonuçta bazen canım ister evde suslenirim sadece kocama.
Kişiden kişiye göre değişir yani kimi sever yapar kimisi sevmez yapmaz. Sizin fikirlerinize de kimse bisey diyemez

Valla kimse kusura bakmasın ben yüzümde üç dört tane sivilce varken bile makyaj yapmıyorum. Ne demek ya yüzümde sivilce leke varsa bakımsız mı oluyorum. Sonucta elimizde olan birşey degil bende yıllardır makyaj yapmam arada bir kalem rimel sürerim o kadar çünkü makyajsızken daha iyi hissediyorum neden dersen makyajlı benle makyajsız ben arasında fark var ve önceden makyaj yapmadığımda kendime kötü görünmeye basladım o zman makyajı bıraktım sonucta doğallık olmuyor o, bu benim düşüncem

Ben full makyaj dolaşıyorum kontur/aydınlatıcı filan.
bazen de cildime acıyorum nefes alsın diye kaş/göz dudak makyajı yapıyorum.
Bakım ayrı makyaj ayrıdır ama iş yerinde de illaki makyaj isteniyor yani..
illa ağır kapatıcı kullanmaya gerek yok bb krem rimel yada eyeliner bide ruj yeter

Herkese iyi akşamlar. Benim sorunum makyaj. Kendisini çok sevdiğim söylenemez ve bu yüzden çevremdekiler sürekli baskı yapmaya, laf söylemeye başladı. Düğünden düğüne yaparım onda da en fazla rimel, allık. Diğer malzemeleri kullanmak içinse hevesim olduğu söylenemez. Yüzümde herhangi bir sivilce, leke problemi yok sadece tenim çok beyaz ve gözaltlarım gereğinden fazla mor olabilir ama neden kapatıyım ne gereği var ki? Kapatınca yok olmuyor sonuçta. Neyse. Bunun dışında düzenli nemlendirme, temizleme, peeling vs yaparım ve sporuma, beslenmeme de dikkat ederim.

Ben cildimle gül gibi geçinip giderken, çevremden: "sen nasıl kızsın?" , "işe başlayınca nasılsa yapmak zorunda kalacaksın", "erkekler makyajlı kız sever, seni kimse böyle beğenmez", "bakımsız duruyorsun, yüzüne renk katmalısın" gibi gibi cümleler duymaya başladım. Merak ediyorum gerçekten toplumda var olmak için(iş bulmak, eş bulmak vs) hafif de olsa makyaj yapmak şart mı? Makyaj yapmayan insana, diğer insanlar bakımsız gözüyle mi bakar?
Yani goz altindaki morlyklar insani bikkin gosteryor yorgun gosteryor.. Yani sahsen ben makyaji cok sewerim ama hic yakismiyor gozlerim iri misal goz kalemi cekince portlek gbi hisedtm kendimi.. Dogal guzelsin derler hep fontoten filan nemlendrculer payilirimm..d

Herkese iyi akşamlar. Benim sorunum makyaj. Kendisini çok sevdiğim söylenemez ve bu yüzden çevremdekiler sürekli baskı yapmaya, laf söylemeye başladı. Düğünden düğüne yaparım onda da en fazla rimel, allık. Diğer malzemeleri kullanmak içinse hevesim olduğu söylenemez. Yüzümde herhangi bir sivilce, leke problemi yok sadece tenim çok beyaz ve gözaltlarım gereğinden fazla mor olabilir ama neden kapatıyım ne gereği var ki? Kapatınca yok olmuyor sonuçta. Neyse. Bunun dışında düzenli nemlendirme, temizleme, peeling vs yaparım ve sporuma, beslenmeme de dikkat ederim.

Ben cildimle gül gibi geçinip giderken, çevremden: "sen nasıl kızsın?" , "işe başlayınca nasılsa yapmak zorunda kalacaksın", "erkekler makyajlı kız sever, seni kimse böyle beğenmez", "bakımsız duruyorsun, yüzüne renk katmalısın" gibi gibi cümleler duymaya başladım. Merak ediyorum gerçekten toplumda var olmak için(iş bulmak, eş bulmak vs) hafif de olsa makyaj yapmak şart mı? Makyaj yapmayan insana, diğer insanlar bakımsız gözüyle mi bakar?
ben makyaj yapmam. en fazla kalem rimel evliyim isten bebek dolayisiyla Yeni ayrildim

Bende sevmem asiri makyaji, ama yuzumde ufak tefek sivilceler oldugu icin onlari kapaticiyla hallediyorum iki dakkada.. fondeten surmekten asla hoslanmam.. cok nadirdir.. rujun dozunu fazla kacirmayida sevmem.. ama dugunlerde tabikide farkli.. asiri olmasada daha ozenli yaparim.. gunluk hayatta sadece kendimi iyi hissetmek amacli cok hafif yapiyorum..

Bi Neslihan Atagül değilseniz şart efendim şart... Sevin kendinizi... Hafif De olsa makyajinizi yapın saçınızı yapın... Kendinizle uğraşın ama kendiniz istiyorsanız bunu yapın o bu şu eleştiriyor diye değil...

Koca da buldum iş de...
Henüz far nasıl sürülür bilmiyorum.
Sevip yapana lafim yok asla. Ama yapmayanı böyle sıkıştıranlar yok mu ah... kendileri özgüvensiz, herkesi aynı sanıyorlar. Dediğim gibi sevdiği için yapanlar ayrı...

Bi Neslihan Atagül değilseniz şart efendim şart... Sevin kendinizi... Hafif De olsa makyajinizi yapın saçınızı yapın... Kendinizle uğraşın ama kendiniz istiyorsanız bunu yapın o bu şu eleştiriyor diye değil...
Bence Neslihan Atagül'e birisi kaşlarını alması gerektiğini söylemeli... Yani kaşları en azından toparlayarak da doğal gözüken kaş elde edilebilir. Neslihan'ın yerinde olsam ruj ya da fondoten süreceğime önce gider kaşlarımı toparlatırım, o ne öyle ya... Ama yapımcılar, yönetmenler beğeniyorlar herhalde. Bakışlarını beğeniyor olabilirler, belki cilt rengini çok iyi buluyorlardır, mimikleri hoşlarına gitmiştir, cildi temizdir vs tamam da o kaşlar dehşet bence. Acilen düzeltmesi gerek diye düşünüyorum.

Bence makyaja gerek yok içinden ne geliyorsan onu yap ben bile yapmıyorum açıkçası makyaj canım isterse yapıyorum. Bende o laflara maruz kalıyorum açıkçası ama aldırmamaya başladım hatta biri bana sen böyle makyaj yapıp kendine bakmazsan evde kalırsın demişti bende ne alaka dedim illa birini bulmak için makyaja gerek yok dedim kız öyle kaldı.:halay:

Makyaj kişinin kendine yakışanı yapmasıdır :D
Valla kabul edelim abartılmamış doğal makyajlar çok güzel oluyor.
Kahverengi gözlere mesela kahverengi tonlarda buğulu makyaj çok güzel oluyor. Aydınlık bir yüz yanaklarda hafif bir bronzluk dudakta da nude bir ruj ımhhhh misssss ;)
Simsiyah şerit gibi çekilen eyeliner'a ise oldu bitti ısınamadım. İfadeyi çok sertleştiriryor.

Makyaj kişinin kendine yakışanı yapmasıdır :KK70:
Valla kabul edelim abartılmamış doğal makyajlar çok güzel oluyor.
Kahverengi gözlere mesela kahverengi tonlarda buğulu makyaj çok güzel oluyor. Aydınlık bir yüz yanaklarda hafif bir bronzluk dudakta da nude bir ruj ımhhhh misssss :KK66:
Simsiyah şerit gibi çekilen eyeliner'a ise oldu bitti ısınamadım. İfadeyi çok sertleştiriryor.
Bence de o simsiyah eyeliner hiç güzel değil. Aşkı memnudaki matmazel gibi. Loser gibi :D

Yooo temiz ve bakımlı olduktan sonra makyaj bir bakım kriteri değil bana göre elbette özel günlerde bir davette yapılır da illa her kes günlük hayatta yapacak ,makyajsız gezmeyecek diye bir kaide yok kaldı ki makyajsız gezmeyenle gezenin farkı 10 yıl sonra cıkıyor benim kişisel fikrime göre
Bence kasmayın dunyada trend doğallık olmuş biz hala irkikler makyajsız kıdın sivvmiyirmi acaba da takıldık:))))
bence erkekler bakımlı temiz kadını doğal olarak seviyorlar her yer kuyruklu kalın eyelınerlı, yanakları disko topu parıltılı bordo rujlu kız kaynıyor ben erkek olsam doğal olan nimet gelir ki bayan olarak bile doğalı görünce bir hay ne güzel maşşallah diyorum

Back