- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 37
Bol yeşillik tüket sabah kahvaltıda bile taze soğan tere tüketirdim birde baharatı yasakladı doktorlütfen konum taşınmazsın çok zor durumdayım suanya kızlar Doğumdan 20 gün sonra kabız oldum ve makat çatlağım oluştu şuan kabız oldum ve tuvaletimi yapamıyorum ne yapacağım bilmiyorum doktora gidecektim bugün doktor yoktu ne yapsam ne önerirsiniz ? Suan tuvaletim var gidemiyorum acıdan Of ya..
Yahu git acile hemen yumuşatıcı ilaç yazsınlar gerekirse lavman yapılır, orada doktor yoksa doktor olan biryere gitseydiniz memlekette doktordan bol ne var.lütfen konum taşınmazsın çok zor durumdayım suanya kızlar Doğumdan 20 gün sonra kabız oldum ve makat çatlağım oluştu şuan kabız oldum ve tuvaletimi yapamıyorum ne yapacağım bilmiyorum doktora gidecektim bugün doktor yoktu ne yapsam ne önerirsiniz ? Suan tuvaletim var gidemiyorum acıdan Of ya..
sutunuzu sagsaniz bir gun sagdiginiz sut yeter belki ya da mama kullaniyorsaniz 1 gun donusumlu kullansaniz ertesi gun emzirmeye devam edersiniz. Ilac ictiginiz gun sagarsiniz ama sagdiginiz sutu dokersiniz.Kızlar doktor lavman verdi acilde ama emziriyorum 24 saat emzirmeyin yazıyor reçetede ne yapacağım ben
Sağma makinem YÖK canım Doğum zamanı da yaptılar lavman bir şey olamamıştı doktora sordum bir şey olmaz sesi ne yapsam yasutunuzu sagsaniz bir gun sagdiginiz sut yeter belki ya da mama kullaniyorsaniz 1 gun donusumlu kullansaniz ertesi gun emzirmeye devam edersiniz. Ilac ictiginiz gun sagarsiniz ama sagdiginiz sutu dokersiniz.
Ya da simdi hemen biraz zeytinyagi icin, kayisi yiyin ve biraz probiyotik yogurt yiyin . Evde ya da disarida yarim saat bile olsa yuruyun.
Limonla maydonuzun tadı nasil oluyor? Ben de denerim belkiCanim ben son 4 yıldır kabızlık cekiyorum sana kesin 2 Öner'im var kahvaltıdan 40 dakika önce 1 kivi ye üstüne 2 bardak su. Veya biraz maydanoz ve yarım limonu blenderdan geçir ve suyunu iç gerçekten öyle bir temizliyor ki içini öyle rahatlarsın ki. Ama muhakkak hiç bisey yemeden 40 dakika önce olmalı.Çatlak içinde vaselin tavsiye ederim.
Canim fena olmuyor ilk denemede pek güzel gelmez ama alışırsın :) bide kilo verdiriyor haberin olsun . Ben çok güzel kilo verdim 1 haftada 2 kilodan fazla verdim valla az da yemeğimi kıstım ama hamilelikte asla tüketilmemeli.Limonla maydonuzun tadı nasil oluyor? Ben de denerim belki
Bir günlük mama ile idare edecek yapacak bir sey yok. Cekilir dert degil çünkü. Normal doğum başa bela ya . Cok geçmiş olsun...Kızlar doktor lavman verdi acilde ama emziriyorum 24 saat emzirmeyin yazıyor reçetede ne yapacağım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?