• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makat çatlağı ve kabızlık

Canim fena olmuyor ilk denemede pek güzel gelmez ama alışırsın :) bide kilo verdiriyor haberin olsun . Ben çok güzel kilo verdim 1 haftada 2 kilodan fazla verdim valla az da yemeğimi kıstım ama hamilelikte asla tüketilmemeli.
Ooo süper deneyim o zaman ben de:)

Bende yaşadım ayni sorunu doğumdan sonra 2 aya yakin sürdü hemde benimki kanamaliydi baya da cok kaniyordu yani 2 cesit krem kullandim (isim vermiyim simdi) birde vazelin kullandim sürekli sürdüm ama gunde 5 6 kere sonra sicak suya oturdum hergün 15 20 dk kadar kuru kayisi tükettim bol bol probiyotik yoğurt ve en önemlisi bol su gunde 3 litre kadar cok zor gercekten benim wc ye çıktıktan sonra agrisi tam 12 saat sürüyordu atlattim cok şükür

Lavman alın şuan başka çözüm yok zorlamayın mahvolur ardından her sabah bir kuru kayısı ve 2 bardak suyla güne başlayın. O bölgeye de krem sürün bu geceyi atlatsanız hafifler biraz çok çektim şimdi nasıl dikkat ediyorum bilseniz. Kabak lapası gibi şeyler yapıp yiyin yarın bagısak dostudur doktora da gidin ama ilaç çözüm değil beslenme düzeninizi kontrol edin. Allah şifa versin.

Ben 12 saat doğum sancısı çektim. Ama çatlak acısı kadar bitirmedi beni. Çatlağın ağrısı tahmin edilemez. Oyyyyy
Birden çıktı bende de doğumdan 2 ay sonra. Doktora gittim. Basur diye gittim ama çatlakmış meğer. Basurum da var hamilelikten kalan. Türkiyede çatlağa iyi gelen tek bir krem varmış. Devlette karşılamıyor onu. 100 küsür lira. Onu verdi. Yan etkisi şiddetli baş ağrısı. Ama onun üstüne düzeldim çok şükür. Tam düzenli kullanamasamda ağrım sızım yok. Ama daha tövbe kabız olmam. Hergün 1 tane kayısılı aktivia yiyorum. Sabah uyanınca ilk işim su içmek. Günde 1 kaşık z.yağı içiyorum. Ne ishal ne kabız olmamaya bak dedi doktor. Ve bide sıcak suya oturmak çok iyi

lütfen konum taşınmazsın çok zor durumdayım suan :KK43: ya kızlar Doğumdan 20 gün sonra kabız oldum ve makat çatlağım oluştu şuan kabız oldum ve tuvaletimi yapamıyorum ne yapacağım bilmiyorum doktora gidecektim bugün doktor yoktu ne yapsam ne önerirsiniz ? Suan tuvaletim var gidemiyorum acıdan Of ya..

Peceteye dogal zeytinyagi koyup makat bolgenize yerlesirn gun icinde peceteyi bikac kez yenisiyle degistirin 2 gune bisey kalmiyor. Bende gecen ay oldum öluyorum sandm ama yapinca gecti..

lütfen konum taşınmazsın çok zor durumdayım suan :KK43: ya kızlar Doğumdan 20 gün sonra kabız oldum ve makat çatlağım oluştu şuan kabız oldum ve tuvaletimi yapamıyorum ne yapacağım bilmiyorum doktora gidecektim bugün doktor yoktu ne yapsam ne önerirsiniz ? Suan tuvaletim var gidemiyorum acıdan Of ya..
Nasıl oldunuz nolur yazin

Back