Vallahi geçmiyor canım ya ne yapacağım afedersin ucunda duruyor nasıl çıkartacağım bilmiyorumOf o çatlak o acı beni bitiyor resmen bazen hiç sorunum yokken bile hissediyorum o acıyı. Zeytinyağı alın biraz ağzınıza evde krem Yok mu acaba biraz sürseniz ağrınız azalır. Çok geçmiş olsun
lütfen konum taşınmazsın çok zor durumdayım suanya kızlar Doğumdan 20 gün sonra kabız oldum ve makat çatlağım oluştu şuan kabız oldum ve tuvaletimi yapamıyorum ne yapacağım bilmiyorum doktora gidecektim bugün doktor yoktu ne yapsam ne önerirsiniz ? Suan tuvaletim var gidemiyorum acıdan Of ya..
Bende öyle olmuştum üniversitede hazırlıkta bir kurda kaldım diye üzüntüden hastalandım sonra o çatlak bana miras kaldı. Doğum yapsam kesin basur olurum belli birşey bu . Kelin ilacı olsa başına sürer misali benimkiVallahi geçmiyor canım ya ne yapacağım afedersin ucunda duruyor nasıl çıkartacağım bilmiyorumçok korkuyorum acıyor suan
İçtim ama fayda etmiyorAyçiçek yağı için bir yemek kaşığı. Zorlamayın bir de iyice fena olur.
Nöbetçi eczaneye gidin size en uygun çözümü önereceklerdir. Buradan tavsiye almanız çok uygun olmaz. Geçmiş olsun.Vallahi geçmiyor canım ya ne yapacağım afedersin ucunda duruyor nasıl çıkartacağım bilmiyorumçok korkuyorum acıyor suan
Ne lanet bir şey bu geçmeyecek miBende öyle olmuştum üniversitede hazırlıkta bir kurda kaldım diye üzüntüden hastalandım sonra o çatlak bana miras kaldı. Doğum yapsam kesin basur olurum belli birşey bu . Kelin ilacı olsa başına sürer misali benimki
Lavman almayı düşündüm açıkçasıNöbetçi eczaneye gidin size en uygun çözümü önereceklerdir. Buradan tavsiye almanız çok uygun olmaz. Geçmiş olsun.
Geçmiyor ki çok garip ama ben kabız olmadım ilk ve son oldu ama 7 sene geçti hala acısı olur kendi kendine .Ne lanet bir şey bu geçmeyecek mi
İçtim ama fayda etmiyorçıkartamadım ballahi zaten dikişlerim yeni düştü duruyor öyle ama nasıl yapacağım bilmiyorum
lütfen konum taşınmazsın çok zor durumdayım suanya kızlar Doğumdan 20 gün sonra kabız oldum ve makat çatlağım oluştu şuan kabız oldum ve tuvaletimi yapamıyorum ne yapacağım bilmiyorum doktora gidecektim bugün doktor yoktu ne yapsam ne önerirsiniz ? Suan tuvaletim var gidemiyorum acıdan Of ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?