Ayy yeni amelyat oldum bundan 15 gündür yatiyorum sakin ilerletmeyin amelyat seviyesine gelmesin cok cok zor ben öncesinde ilerlemeden yani gerçek zeytinyağini pamuğa döküp o bölgeye koyuyordum geçiriyordu ama iste ilerleyince bise fayda etmedi sakin kabiz kalmayin gün kurusu var bide sabah aç karnina ye ve üstüne ılık su iç bende çok cektimya sizi cok iy anlarimlütfen konum taşınmazsın çok zor durumdayım suanya kızlar Doğumdan 20 gün sonra kabız oldum ve makat çatlağım oluştu şuan kabız oldum ve tuvaletimi yapamıyorum ne yapacağım bilmiyorum doktora gidecektim bugün doktor yoktu ne yapsam ne önerirsiniz ? Suan tuvaletim var gidemiyorum acıdan Of ya..
lütfen konum taşınmazsın çok zor durumdayım suanya kızlar Doğumdan 20 gün sonra kabız oldum ve makat çatlağım oluştu şuan kabız oldum ve tuvaletimi yapamıyorum ne yapacağım bilmiyorum doktora gidecektim bugün doktor yoktu ne yapsam ne önerirsiniz ? Suan tuvaletim var gidemiyorum acıdan Of ya..
Bende aynı durumu yaşıyorum sıcak suya otur ve anestol pomad kullanabilirsin kabızlığın içinde tahin yağı iclütfen konum taşınmazsın çok zor durumdayım suanya kızlar Doğumdan 20 gün sonra kabız oldum ve makat çatlağım oluştu şuan kabız oldum ve tuvaletimi yapamıyorum ne yapacağım bilmiyorum doktora gidecektim bugün doktor yoktu ne yapsam ne önerirsiniz ? Suan tuvaletim var gidemiyorum acıdan Of ya..
Yıllardir bu rahatsizli ceken biri olarak... oturma banyosu cok iyi geliyor medikallerde satiliyor nettende bakin.....suan evde yoksa 1 kovanin icine su doldurun kaynamis biraz ilk buhari ciksin o buhara oturun... arkasindan makat catlakligi icin dr krem verdiyse kulak çöpü ile icine dogru sürün...lütfen konum taşınmazsın çok zor durumdayım suanya kızlar Doğumdan 20 gün sonra kabız oldum ve makat çatlağım oluştu şuan kabız oldum ve tuvaletimi yapamıyorum ne yapacağım bilmiyorum doktora gidecektim bugün doktor yoktu ne yapsam ne önerirsiniz ? Suan tuvaletim var gidemiyorum acıdan Of ya..
Vallahi geçmiyor canım ya ne yapacağım afedersin ucunda duruyor nasıl çıkartacağım bilmiyorumçok korkuyorum acıyor suan
Vermeyin tarifi bence de çünkü emziriyor. Eğer ki ishal yapıyorsa daha da kötü. Çünkü çatlak olunca kabız da olmayacaksın ishal de. İshal olmak da çatlağı kotulestiriyor çünkü.Bi cay tarifi var bunu burda vermem dogru olmaz hemen mideyi bozuyor ve tuvalete gun de bir kac defa cıkartıyor ama banlanırım cok gecmıs olsun bu arada
Yok bile bile veremem ama ishal yapmıyor sadece tuvalete rahat cıkmayı saglıyor ıçyanı o kadar bozuyor ki mideyi gelince kesinlikle tutamıyosunVermeyin tarifi bence de çünkü emziriyor. Eğer ki ishal yapıyorsa daha da kötü. Çünkü çatlak olunca kabız da olmayacaksın ishal de. İshal olmak da çatlağı kotulestiriyor çünkü.
lütfen konum taşınmazsın çok zor durumdayım suanya kızlar Doğumdan 20 gün sonra kabız oldum ve makat çatlağım oluştu şuan kabız oldum ve tuvaletimi yapamıyorum ne yapacağım bilmiyorum doktora gidecektim bugün doktor yoktu ne yapsam ne önerirsiniz ? Suan tuvaletim var gidemiyorum acıdan Of ya..
Eczanede, Bu sorun icin bitkisel bi krem almistim zamaninda. Faydasi olmustu. Eczanenize sorun ve kabiz olmamaya calis. Kuru kayisi, erik gibi seyler tüket ve en önemlisi su. Su icmezzesn ne yaparsan yap olmuyor. Cörek otu yaginin da iyi geldigini okumustum. Aciya bölgeye sürüyorsun catlagi da iyilestiriyormus. Bi arastirip deneyin, cok gecmis olsun.Vallahi geçmiyor canım ya ne yapacağım afedersin ucunda duruyor nasıl çıkartacağım bilmiyorumçok korkuyorum acıyor suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?