makat catlagi icin HANGI KREM

abcabc123456

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2014
25
3
6
34
Ankara
Arkadaslar aranizda anal fissur icin krem kullanan var mi ne onerirsiniz
Intrnette birsuru isim dolaniyo burdan kullanan Arkadaslar yorum yaparsa sevinirim

bepanten yarayı iyileştiriyor anestol pomad acıyı alıyor bunların ikisini karıştırıp sürebilirsiniz cerrah aynısını benim oğluma vermişti

kortos krem ve anestol pomad birde teramisin deri kremi karıştırıp kulllandım baya faydası oldu
meme varsa eğer eczaneden fitil alabilirsin
sıcak suya oturmayıda okumuşsundur nette suyunda faydası oluyor
2 aydır aynı sorunla başetmeye çalıştıgım için her öneriye bende açığım

Arkadaslar aranizda anal fissur icin krem kullanan var mi ne onerirsiniz
Intrnette birsuru isim dolaniyo burdan kullanan Arkadaslar yorum yaparsa sevinirim

geçmiş olsun canım bende de var aynı sroun proctolog diye yazılıyor sanırım o krem çok iyi

Bi arkadasima bi profesor yazmis bi ilac makatin icine enjekte ediliyormus ama adini hatirlamiyo dier kremleei ic kisma suemek cok zor oluyoe kortos da boyle bi krem mi

Evet sicak sudan cok fayda gordum cok sukur.agriyida gideriyoiyilesme saglamayada vesile oluyor bide en kucuk probl2mde tekrarlamasa

evet kortos un uç kısmına taktığın şeyle adını bilmiyorum rahatlıkla kulllanabilirsin

Peki tesekkur ederim bende anestol pomad ve madecassal dei yaziliyordu sanirim dr yazmisti kullandim ama sadce uyusuyordu uyusukluk gecince sanki etkide ortadan kalkiyordu hemofasti ve kartosu arastiraym tesekkurler

Evet sicak sudan cok fayda gordum cok sukur.agriyida gideriyoiyilesme saglamayada vesile oluyor bide en kucuk probl2mde tekrarlamasa

zaten tamamen geçmiyor kullanılan ilaçlar bir süre ilerlemesini engelliyor
yediklerine dikkat edeceksin kabız ve ishal olmayacaksın bağırsaklar düzenli çalışırsa rahatsız etmez
birde ibrahim saraçoğlunun bir önerisi vardı
sabah öğle akşam aç karnına bir tutam dereotu çiğnenip yutulacak basura baya faydası oluyormuş

Evet doktorum meyveyi ve lifli gidalari cokca tuketmem gerektigini ve civi civiyi soker mantiiyla hareket etmemei soylemisti beslenme cok onemli

Tesekkur ederim sizede gecmis olsun proctolog adli kremi dr mu yazmisti

evet canım ondan önce ilk bu durumu yaşadığımda doktor el yapımı krem yazmıştı onu eczanede yaptırdık 20 gün kullanmıştım o çok ağırdı ama ağrım çoktu sonra ara ara oluyor zorlanınca bende evde proctolog hep mevcut azıcık sızı hissetsem kullanıyorum yoksa çok ilerliyor dayanamıyorum

Proctolog ve anestolu karistirip pamukla makatina koy sonra o emince sıcak suya otur ayaklarına sıcak su torbası koy ve Proctolog fitil at bunlar rahatlatir ama catlagin amelytsiz çözümü yoktur bende amelyt oldum

merhaba ben de bu problem için doktora gitmiştim
bana kabızlık için bir toz vermişti suya karıştırılıp içilen akşamları içilecek (çok fazla ishal yaparsa kesilcek, ihtiyaca göre ayarlancak)
anestol pomad vermişti sabah akşam sürülecek
sıcak suya oturulucak günde 3 kere (bunu pek yapamadım malesef)
bol su içilecek, lifli gıdalar tüketilcel, kuru kayısı vs yenecek
hareket edilecek
çok sert tuvalet kağıdı kullanılmayacak

bende geçti bu sorun ama bi ara bi kere mahsus yine oldu.. şimdi yine bi süredir yaşamıyorum
çok sinir bozucu bi hastalık.. Allahım şifa versin sana da

Makatimda catlak var krem ishal ilaci kullandim 4 ay kadar ama bu agri bu sanci bir turlu gecmedi . En son diktorum 1 hafta sonra ameliyat gunu verdi ameliyatimi bir hafta var.artik gecmeyen bir aci oldu benim icin aemliyat tek cozum gbi geliuor ama hrkes bana bidaha tekrarlar diyor ne yapacagimi bilmiyorum ameliyat olan varmi sikinti oluyomu daha sonra gene bu agri basliyormu bunu merak ettim rica edderim ameliyat olan tada etrafinda olup sikinti yasayan varmi solesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…