makat catlagi icin HANGI KREM

Proctolog ve anestolu karistirip pamukla makatina koy sonra o emince sıcak suya otur ayaklarına sıcak su torbası koy ve Proctolog fitil at bunlar rahatlatir ama catlagin amelytsiz çözümü yoktur bende amelyt oldum
Slm peki amelyat olduktan sonra gecti mi ve ameliyattan sonra ameliayat yein acima yaptimi kac gunde ayaga kalktin

tesadufen forum takıpte konuyu gorunce bıldıgımı yazım dedım.bende yok ama tvde duymustum bolca zeytınyagını pamuga dokup oraya koymak bır sure cıldın onu emmesını beklemek gerekıyomus ama bır sure sonra cılt buna alısıyomus uzun surelı kullanımda zeytınyagı kullanmadıgınızda acı hıssedılıyomus gecıcı çözum olabılır baslangıc asamasndaysa yedıklerıne ıctıklerıne dıkkat edene duzene gırene kadar kullanabılırsın.

Doğumdan sonra bende de oldu bu catlaktan. Doktor olmama ragmen basta anlamadim anal fissur oldugunu. Kanamayi hemoroidlerden herhalde diye dusunuyordum. Ne zaman acı ağrı başladı o zaman bu.baska bir sey dedim. Esim muayene etti ve aci gercek anal fissur..Wc ye gitmekten korkuyordum korktukca daha beter oluyordu wc sonrasi saatlerce ağrı ve kaşıntı hissi.. eşim de doktor ve tevafuk o ki o dönem yeni bir kongreye gitmişti ve anal fissurle ilgili güncel tedaviyi gelince bana önerdi. Duzenli kullandim ilaclari bir hafta 10 gün icinde tamamen geçti, ustelik benimki meme de yapmıştı. Guncel tedaviler bu konuda çok etkin, bu sikintiyi ceken varsa isin ehli bi uzmana gorunmelerini tavsiye ederim gercekten.

arkadaşlar bu dertten kurtulduğum zaman kesinlikle yazacağım diyordum sırf bunun için siteye üye oldum ben iyileşme aşamasındayım Allaha çok şükür tabi bu kullandıklarım vesile oldu iyileşmeme bi kere progtolog lar yok fitiller miş bunlar ve türevleri anal fissür (makat çatlağı ) için değillll bunlar hemeroid için bu hastalığın kremi regtogesic di ve şu an türevi çıktı rectoderm ikisininde fiyatı 92 tl recete ile alınmıyo ilaç piyasaya yeniden sürüldü ben 6 aydır bu kremi takıp ediyorum ve sonunda ulaştım ama krem çok baş ağrısı baş dönmesi kalp atışı hızlandırması gibi bir sürü zorluyor insanı ama bünyem alıştı artık bu kremi takip ediyordum ama eczanelere daha gelmemişti artık var kremin büyük tuvalet ihtiyacının karşılandıktan sonra sürüleceği yazılıyor internette ama ben tuvaletimi yapmadan önce sürüp orda çatlak yüzünden kasılan kasımın açılmasını sağlayıp sonra tuvaletimi yapıyorum bu krem çatlak yüzünden kasılmış makat kasını açıyor ve normal insanlar gibi dışkılamayı sağlıyor dışkı sert bile olsa bu kadar net.Ben önceden sabah akşam sürerdim ama şimdi tuvaletimin geleceğini hissettiğim zaman ıkı dakıka önce masaj yaparak nohut büyüklüğünde olup makat dışına ve hafif içine sürüyorum genelde sabahları bir kere kullanıyorum tuvalet alışkanlığınıza bağlı bu ve beş dk sonra gidip tuvalat yaıpyorum kesinlikle aşırı ıkınmayın bu hastalık için çok tehlikeli doğum yapar gibi derin nefes alın verin bu kremi en az 1 yıl kullanacağım makat bir kere zorlansın en başa dönüyor doktor kontrolünde kullanın kremi biraz yan etkili zor bi krem makattaki kan basıncını arttırıp kas gevsetiyo bu hastalığın tek kremi rectoderm bbepantol destekleyici ama botoksunda ameliyatında amacı o kası gevsetmektir bunu bilin ve tuvaletten önce bu kremi sürmeden tuvalete gitmeyinnnnnn uzun oldu ama ben söz verdim bi çare bulursam paylaşacağım diyeee.Eğer bu kremde iyileştirmezse sonta botoks ama ameliyat olmamak için elimden geleni yapcam bu süreci uzatıcam Allah hepimize acil şifalar versin krem sürmeden önce makat her defasında yeniden çatlardı dışkılamada inşallah artık iyi olur...

arkadaşlar kortos fitil progtolog krem kortos krem hepsini kullandım bunlar bu hastalığın kremi değil anal fissürle hemeroid çok farklı zaman kaybı ve dışkınız ne ishal ne kabız olması lazım yumuşak dışkı olacak ishalde çok yakıyo makatı kabız yeniden yarıyo zaten dışkıdan önce recdoderm sürün amaç o kası gevsetmek sıcak su banyosuda o kas rahatlasın diye amaç bu. dediğim kremi iyice araştırın bakın regtogesic yerine çıkmış ama yan etkisi çok alışsana kadar insanın beynıne vuruyo ağrısı kalp atışı hızlanıyo falan ama bunlar bılınen yan etkisi doktorunuza danışıp alın

Merhaba bende 3 gündür kullaniorm rectoderm kremi ama sanki vajinamda biraz sarkma oldu yada bana ole geldi bilmiyorum. Bu kremin bu şekilde vajinaya olumsuz bir yan etkisi varmı cevaplarını bekliyorum teşekkürler ya da sende böyle bisi oldu mu

Proctolog ve anestolu karistirip pamukla makatina koy sonra o emince sıcak suya otur ayaklarına sıcak su torbası koy ve Proctolog fitil at bunlar rahatlatir ama catlagin amelytsiz çözümü yoktur bende amelyt oldum
Peki ameliyat olduktan sonra durumunuz nasıl ?

Ben vajina sarkması yaşamadım çünkü makata sürülen şeyi kesinlikle vajinaya denk getirmemeye çalıştım ama beni baş dönmesi ve tansiyondan çok etkiledi kafam resmen zonkluyordu sürünce ve çarpıntı yaptı

fissürde meme olmuyor sanırım
bende de vardı
2 yıl aralıklı şekilde çektim ama şimdi yok inanılmaz şekilde kendi kendine iyi oldum

konu hortlamış ama bende bildiğimi yazayım ..tavsiye edilen kremlerin çoğu basur için..çatlak bambaşka birşey.. kulaktan dolma kremler kullanmayın çünkü ikisinin amacı farklı.. çatlakta amaç kasları büzüştürmek kremlerin çoğu ise yumuşatıyor ve hiçbir etkisi olmuyor..
en etkili çözüm bir arkadaşta yazmış botox ..

Arkadaşım ilaçların çoğu dediğin gibi hemoroid için ama recdoderm kesinlikle makat çatlağı için çatlak yüzünden kas inanılmaz kasılıp büzüşüp daralıyor buda dışkılamayı Zorlaştırıyo ama recdoderm katı kası gevşetmek için daha rahatlıyo kaslar gevşiyo sıcak suda bunun için ama krem çok ağır anında etki ediyo kalp ve başı etkiliyo

Aynı sorunu bende doğumdan sonra yaşamaya başladım işin garibi şuan 3.5 aylık olan bebeğimde de var geçen hafta doktor bebeğime fucidin ve hametan diye 2krem yazdı bu kremler bi işe yarıyo mu bende kullansam mı ?

İlaç tavsiyeleri konusunda çokça şikayet alıyoruz.

Lütfen sitenin bu veya herhangi bölümünde bitkisel dahil hiçbir ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.
Unutmayınız, ilaçlar eş, dost, ahbap önerisiyle kullanılmaz, arkadaşınıza doktor tarafından reçete edilmiş ilaç sizde ciddi sağlık sorunlarına ve yan etkilere sebep olabilir.

Doktora danışmadan kullanacağınız her ilaç sağlığınızı riske sokacaktır.

Merhabalar bendede iki gün önce anal fistül tanısı koyuldu ve bendede iki tane küçük meme yapmış durumda bunlar ameliyatsız geçecek bişey mi doktor krem verdi ancak sadece ağrı kesici bir krem tedavi edici özelliği yok siz ne kullanmıştınız lütfen yardımcı olur musunuz ameliyatsız iyileşmek istiyorum

Merhabalar bendede iki gün önce anal fistül tanısı koyuldu ve bendede iki tane küçük meme yapmış durumda bunlar ameliyatsız geçecek bişey mi doktor krem verdi ancak sadece ağrı kesici bir krem tedavi edici özelliği yok siz ne kullanmıştınız lütfen yardımcı olur musunuz ameliyatsız iyileşmek istiyorum

Ben dogumdan sonra tam 9ay cektim anal fissur, boyle bir aci yok resmen wcde oturup agliyodum. Dr rectodrem krem vermisti o ve sicak suya oturmak biraz fayda ediyodu ama kabizligim ne yaparsam yapim gecmiyodu. Sonra bir ara annemlere gittim ve kabizligim gecmisti ama yediklerim ayniydi neden olabilcegini dusundum ailem koyde oturuyolar icme suyunu bir akar sudan doldurup getiriyolar aklima o geldi. Yedigim ictigimde tek fark suydu, sonra aradtirdim ve magnesium orani en fazla olan suyu aldim ve ise yaradi inanirmisiniz kabizligim gecti ve cok sukur fissurde. Bu iletin iyi olmasi icin tek cozum kabizligi cozmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…